Kokoşş Hatunlar Kulübü

geçmiş olsun cnm
sevındım yaa şimdık nasıl ılaçlar nasıl yaptı pekı

nıye küstün len kocene
küsülür mü hiç koceye
taş olursun taşş

huhha annem gıbı konstun kızdm yaaaa gerci hastaydı ama benmde ınadım ınat sınrlnnce barsmam ılgılenmedım onlaa:):)) neyse uzun hıkayee hihihhi

doktor agzınn yaralrına ılac verdı
bogazında kulagnda hafıf enfeksıyon var bız ılac kullanalım ılerlemesın dedı antıbıyotık verdı malesf ama cok sık ilaç vermdgm ıcın sorn yok
popoda catlak var dedı ama ıalca gerek yok dıkkat edın kabız yapmyn krem surn bolbol dedı

kudurkluguna aklı fazla gelıyor dedı bızm oglan konusrken herksn dıkkatını cekıyor 1 kelımeyı en az arka arkaya 4-5 kez soluyor
mesela annemi dicek anneanneanneanneanne
mama mama mama mama
babiş babiş babişbaiş
abibaibaibai
bizde dedık doktora oda dedıkı hızlı dusnmedn kaynaklanıyor o dedı
yanı bızım oglana ıltıfat ettı ettı gonderdı ama korkuttuda zeka cok ama iyi yonde kullanmasına yonlerdırmeye bakın dedı.
vs vs

günaydın bende bı hızlı bı hızlıama patron var yazammım

güzel bı fılm ızlıyom bu arada
denizci 2
işyerinde izlemiyosun dimmi

çok geçmiş olsun canım
bebişle uğraşırken gerildiniz tabisi, barışın eşinle :))

işyerinde izlemiyosun dimmi

çok geçmiş olsun canım
bebişle uğraşırken gerildiniz tabisi, barışın eşinle :))

eee sımdı yıne guunum kotuye dondu kızlr yıne kv aradı cocuk dleıgıbı aglıyor bagırıyorrrr offya susturamamıs aglayarak uyanms yaa napcm ben yaa işi bırakym desem nasıl olck cocugumu bole aglamaya mahkum ettgm ıcın kendıme kızıyrm

Alışır canım alışır... Sen ayakları üzerine basan bir anne ol ki ileride çocuğun seninle gurur duysun canım işi bırakma sakınn...

ekledim güneşimmm

selam kızlar nbrsiniz netim daha yeni geldi...

işyerinde yeni bina yapılıyor oraya geçicez 1 ay sonra ondan bağlantıyı kesip duruyolar...

ben bir geçmişe bakayım ne kaynatmışsınız....

yerim onu iyi bak kız...poposu nasıl çatlak anlamadım....

sen hamişken ne yedin pakem?

güneş bu sene çalışmasan? çalışmak bilyorum gerekli bir bayan için ama bebişin küçük onun sana ihtiyacı var sanki?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…