geçmiş olsun cnm
sevındım yaa şimdık nasıl ılaçlar nasıl yaptı pekı
nıye küstün len kocene
küsülür mü hiç koceye
taş olursun taşş
işyerinde izlemiyosun dimmigünaydın bende bı hızlı bı hızlıama patron var yazammım
güzel bı fılm ızlıyom bu arada
denizci 2
çok geçmiş olsun canımhello koketalarr nasılsınızz ben iyiym bugunu guzl gecırmeye nıyetlıyım aksam oglumu doktora gotrduk psıkolojık destek bıle aldık hehehehe:):)
ıyı cok sukr bıraz ılac verdı agznn yaralrına dısıne ve bogazına.
kocişide kustum hıh sınrlendım gece gece
hazalcım msj attm
işyerinde izlemiyosun dimmi
çok geçmiş olsun canım
bebişle uğraşırken gerildiniz tabisi, barışın eşinle :))
slmm tatlışlar sizi 1 güncük ihmal ettimmmm
eee sımdı yıne guunum kotuye dondu kızlr yıne kv aradı cocuk dleıgıbı aglıyor bagırıyorrrr offya susturamamıs aglayarak uyanms yaa napcm ben yaa işi bırakym desem nasıl olck cocugumu bole aglamaya mahkum ettgm ıcın kendıme kızıyrm
hello koketalarr nasılsınızz ben iyiym bugunu guzl gecırmeye nıyetlıyım aksam oglumu doktora gotrduk psıkolojık destek bıle aldık hehehehe:):)
ıyı cok sukr bıraz ılac verdı agznn yaralrına dısıne ve bogazına.
kocişide kustum hıh sınrlendım gece gece
hazalcım msj attm
aa niye yok internetiniz, telefondan çok zor oluyor site çok ağır :/
inş gelir..
günaydın bende bı hızlı bı hızlıama patron var yazammım
güzel bı fılm ızlıyom bu arada
denizci 2
huhha annem gıbı konstun kızdm yaaaa gerci hastaydı ama benmde ınadım ınat sınrlnnce barsmam ılgılenmedım onlaa:):)) neyse uzun hıkayee hihihhi
doktor agzınn yaralrına ılac verdı
bogazında kulagnda hafıf enfeksıyon var bız ılac kullanalım ılerlemesın dedı antıbıyotık verdı malesfama cok sık ilaç vermdgm ıcın sorn yok
popoda catlak var dedı ama ıalca gerek yok dıkkat edın kabız yapmyn krem surn bolbol dedı
kudurkluguna aklı fazla gelıyor dedı bızm oglan konusrken herksn dıkkatını cekıyor 1 kelımeyı en az arka arkaya 4-5 kez soluyor
mesela annemi dicek anneanneanneanneanne
mama mama mama mama
babiş babiş babişbaiş
abibaibaibai
bizde dedık doktora oda dedıkı hızlı dusnmedn kaynaklanıyor o dedı
yanı bızım oglana ıltıfat ettı ettı gonderdı ama korkuttuda zeka cok ama iyi yonde kullanmasına yonlerdırmeye bakın dedı.
vs vs
eee sımdı yıne guunum kotuye dondu kızlr yıne kv aradı cocuk dleıgıbı aglıyor bagırıyorrrr offya susturamamıs aglayarak uyanms yaa napcm ben yaa işi bırakym desem nasıl olck cocugumu bole aglamaya mahkum ettgm ıcın kendıme kızıyrm
slmm tatlışlar sizi 1 güncük ihmal ettimmmm
esma yazsana kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?