- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bu resimdeki 3500 civarı ama aynı tarz daha incesi 1500-2000 de var yani maddi imkanına bağlı ama bu koyduğum benimde çok hoşuma gitti ben senin yerinde olsam kesin doğum hediyesi bunu isterdim
o sayılmaz ne eşinle bi düğün resmi var ne bişi...
ne kadar yakındık:26:kocem yollamıyo pek ama yakın olursak ama baya yakından bahsedıom aynı mah.gıbı o zaman sorun olmaz
neresı harıka bunların
aman cnmboşver kaybeden o olsun
ulaa kımse bana ıhtıyacın olursa benı ara demedı bu zamana kadarsen nekadar ıyılıkle gıtmışken o napmış boşver onları cnm benım
onlar kaybeder
ınsanlara cok değer vermıyceksın
totoları kalkıo
ve asla bı karı koca arasına grmıyceksınüzme kendını sen benım semte taşın kaynaşak
bak hemde bına yok hep duplex bahçelı evler yesıllık güzel yanı
harıkaymış laa
koceme dersem alır mı acep
eşim resmini face koymamı istemiyorrr hatta benim bile çok resim koymamı istemiyor bir ara kandırırsam eklerim biraz resim gerçi son zamanlarda hiç resim çekilmedim çekilirsem bir ara koyarım kısss
ben iyilikten hep kaybettim azcık yırtık olcam bundan sonra umrumda da değil zaten gelirse yüzüne bakmam artık...soğuk davrancam ondan dost olmaz bana...çok değer verdim onu bile yanlışa çekti salak biz herşeyi paylaşmış insanız kıskandı boşuna...
ahh keşke gidebilsem oralara ama soğuk ben orda naparım...:26:
ucuz bişey istemisyosan DERİMOD ta gerçek derileri var cnm 650 TL cikti en son...indirimli haliymiş
ben sana kustum hazalllllllllll
ekle bulursun.....
azcık benım gıbı olcen yaa
s.ktır etcen hayatı
takma kafana ya kımse senden değerlı değilkı onun için üzülesın salla
uzak mı yok ya değil gel sen
hahaha cılgın ucuz bişi, istiyorum ben dedımm hatta bedava bişler verslr ıyı olur hahahahah:):)
benıde ekleyın beeeeeeeeee
hazalı ekle bende orada ekliyim zaten :)
iyi, akşamlar kızlar ben kaçıyorum görüşenzi...
hahah nerdn bulcam ben
aa niye yok internetiniz, telefondan çok zor oluyor site çok ağır :/gunaydin cnm...
internet yok telden girdim
gunaydin cnm...
internet yok telden girdim
günaydın bende bı hızlı bı hızlıama patron var yazammım
güzel bı fılm ızlıyom bu arada
denizci 2
Günaydın kokitalar
adını yaz güneşim özelden ben eklim seniii miroyda ekli ordan ekleşirsiniz
hello koketalarr nasılsınızz ben iyiym bugunu guzl gecırmeye nıyetlıyım aksam oglumu doktora gotrduk psıkolojık destek bıle aldık hehehehe:):)
ıyı cok sukr bıraz ılac verdı agznn yaralrına dısıne ve bogazına.
kocişide kustum hıh sınrlendım gece gece
hazalcım msj attm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?