Kokoşş Hatunlar Kulübü

bu resimdeki 3500 civarı ama aynı tarz daha incesi 1500-2000 de var yani maddi imkanına bağlı ama bu koyduğum benimde çok hoşuma gitti ben senin yerinde olsam kesin doğum hediyesi bunu isterdim

bende koceme dedım bak borçlar bıtıy
sen hasır setın parasını bırıktır yoksa doğurmam dedım

ben iyilikten hep kaybettim azcık yırtık olcam bundan sonra umrumda da değil zaten gelirse yüzüne bakmam artık...soğuk davrancam ondan dost olmaz bana...çok değer verdim onu bile yanlışa çekti salak biz herşeyi paylaşmış insanız kıskandı boşuna...
ahh keşke gidebilsem oralara ama soğuk ben orda naparım...:26:

eşim resmini face koymamı istemiyorrr hatta benim bile çok resim koymamı istemiyor bir ara kandırırsam eklerim biraz resim gerçi son zamanlarda hiç resim çekilmedim çekilirsem bir ara koyarım kısss

banda dedi ben koydum ama alıştırdım önceleri yasak çoktu yıktım valla...şimdide yüzüğü evde unutunca baskı yapıyor çok...

azcık benım gıbı olcen yaa
s.ktır etcen hayatı

takma kafana ya kımse senden değerlı değilkı onun için üzülesın salla

uzak mı yok ya değil gel sen

günaydın bende bı hızlı bı hızlıama patron var yazammım

güzel bı fılm ızlıyom bu arada
denizci 2

gunaydin cnm...
internet yok telden girdim

günaydın bende bı hızlı bı hızlıama patron var yazammım

güzel bı fılm ızlıyom bu arada
denizci 2

Günaydın kokitalar

adını yaz güneşim özelden ben eklim seniii miroyda ekli ordan ekleşirsiniz

hello koketalarr nasılsınızz ben iyiym bugunu guzl gecırmeye nıyetlıyım aksam oglumu doktora gotrduk psıkolojık destek bıle aldık hehehehe:):)

ıyı cok sukr bıraz ılac verdı agznn yaralrına dısıne ve bogazına.
kocişide kustum hıh sınrlendım gece gece

hazalcım msj attm

geçmiş olsun cnm
sevındım yaa şimdık nasıl ılaçlar nasıl yaptı pekı

nıye küstün len kocene
küsülür mü hiç koceye
taş olursun taşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…