kokoşluğa önek verin hazalı ikna edin bakemmmmmm
parolayı söleyinnnnnn
kokoşluk için ne yaparsın canım bu topikte ilk soru bu aayrıca evli kokoşmusun yoksa bekar kokoşmu
bir ay bir haftalık evli kokoşum canımmanikürsüz ojesiz makyajsız gezmem ayda bir illle kuaföre giderim bir gözüme kestirdiğim ne olursa artık çizme mont ayakakkabı peşine düşerim zten beğendiğim bir şeyi göreyim hemen ona aşık oluyorum alamazsam gece rüyama bile girer indirim dedimi bana akan sular durur
hadi nenn dalga geçmeeee
bu arada bugün bir arkadaş yoktu yerine geçtim öğleden sonra biraz durucam onun masada şubenin kapısına yakın annemmm ne soğuk ayağım dondu işe gelirken catlerimi giyiyorum içeri giyince ayakkabıya geçiyorum sıcak oluyor ayaklarım dondu dondu her kapı açılışında
hazalll ekledim seniii...
nenn hala öğrenemedinizmi sizin karşınızda çocuk düşmanı var yapmak işimize gelmiyor
hehhh benden bir tane daha çıktıCanım hayırlı olsun bir ömür boyu mutlu olsun daha yeni evli kokoşsun aman hemen çocuk olayına girme evliliğin tadını çıkar tabii istiyorsan bilemem... Bende ojesiz çıkmam her daim manikür setim çantamdadır tırnaklarımın bakımsızlığına asla ve asla tahammül edemem
senden cazgır mı?
senden cazgır mı?
hoşbulduk cnm evet kokoşum :115:
de getttttttttttttttt
ben yumuşacığım yumoş gibi topiği salladı kız valla birine kafan basmıyor felan yazmış ortalık karıştı...
hadi nenn dalga geçmeeee
bu arada bugün bir arkadaş yoktu yerine geçtim öğleden sonra biraz durucam onun masada şubenin kapısına yakın annemmm ne soğuk ayağım dondu işe gelirken catlerimi giyiyorum içeri giyince ayakkabıya geçiyorum sıcak oluyor ayaklarım dondu dondu her kapı açılışında
bir ay bir haftalık evli kokoşum canımmanikürsüz ojesiz makyajsız gezmem ayda bir illle kuaföre giderim bir gözüme kestirdiğim ne olursa artık çizme mont ayakakkabı peşine düşerim zten beğendiğim bir şeyi göreyim hemen ona aşık oluyorum alamazsam gece rüyama bile girer indirim dedimi bana akan sular durur
niye dalga geçim nannnn
elebaşı miroştuuu
onun bebesi olcekkkk başka şeylerle ilgileniyooo
ee malum bebesi olanlarda varrrrr
nek le burcu pek uğramıyplarrrr
kokoşluk bayrağı sende datlummmm
senin varya inş. üçüzün olur ozman...!
yok cnm çocuk daha düşünmüyoruz eşimin doğu tayini var bu yıl 3yıl sonra fln ancak olur nasip tabi yine
ok tatlım face ten arkadaş listeme bak orda miroyun burda albümüne eklediği bir resim var profilinde ordan tanır ve eklersin eğer bulamazsan söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?