Kokoşş Hatunlar Kulübü

kokoşluğa önek verin hazalı ikna edin bakemmmmmm
parolayı söleyinnnnnn

hadi nenn dalga geçmeeee

bu arada bugün bir arkadaş yoktu yerine geçtim öğleden sonra biraz durucam onun masada şubenin kapısına yakın annemmm ne soğuk ayağım dondu işe gelirken catlerimi giyiyorum içeri giyince ayakkabıya geçiyorum sıcak oluyor ayaklarım dondu dondu her kapı açılışında

kokoşluk için ne yaparsın canım bu topikte ilk soru bu aayrıca evli kokoşmusun yoksa bekar kokoşmu

bir ay bir haftalık evli kokoşum canım manikürsüz ojesiz makyajsız gezmem ayda bir illle kuaföre giderim bir gözüme kestirdiğim ne olursa artık çizme mont ayakakkabı peşine düşerim zten beğendiğim bir şeyi göreyim hemen ona aşık oluyorum alamazsam gece rüyama bile girer indirim dedimi bana akan sular durur

hehhh benden bir tane daha çıktı Canım hayırlı olsun bir ömür boyu mutlu olsun daha yeni evli kokoşsun aman hemen çocuk olayına girme evliliğin tadını çıkar tabii istiyorsan bilemem... Bende ojesiz çıkmam her daim manikür setim çantamdadır tırnaklarımın bakımsızlığına asla ve asla tahammül edemem

niye dalga geçim nannnn
elebaşı miroştuuu
onun bebesi olcekkkk başka şeylerle ilgileniyooo
ee malum bebesi olanlarda varrrrr
nek le burcu pek uğramıyplarrrr
kokoşluk bayrağı sende datlummmm

yok cnm çocuk daha düşünmüyoruz eşimin doğu tayini var bu yıl 3yıl sonra fln ancak olur nasip tabi yine

ama facem yok ya ufff face olmadıgı için buraya uye oldum yeni ama naplm artk cnm sagolsn

ahh orda olucaktım seni sinir etmek için müşteri gibi bankaya gelir uğraşırdım senlee iyi enerji patlaması olurdu haa...

anammm taze gelin ne güzel

sen süsü zaten aman bırakma yeni gelin imajı yaptınmı saç rengini değişip kestirdinmi pakem..

niye dalga geçim nannnn
elebaşı miroştuuu
onun bebesi olcekkkk başka şeylerle ilgileniyooo
ee malum bebesi olanlarda varrrrr
nek le burcu pek uğramıyplarrrr
kokoşluk bayrağı sende datlummmm

ben baş kokoş

senin varya inş. üçüzün olur ozman...!

artıkın tımarhaneye ziyarete gelirsiniz

yok cnm çocuk daha düşünmüyoruz eşimin doğu tayini var bu yıl 3yıl sonra fln ancak olur nasip tabi yine

sizdemi tayincisiniz canım bizde eşimin tayiniyle doğuya geldik çok zor çokkk insanın büyükşehirden doğuya gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…