Kokoşş Hatunlar Kulübü

link at gelek
az stres atak

kzım kavga dün oldu bee onun üzerine 100 sayfayı geçmiştir....bugün sakin hahhahaha birbilerini iyi tutyolar ama pohhahaha.....

ben karışmadım yesinler birbirlerini diye yemediler hayret ama karışsaydım ihale kesin bana kalırdı kesin...

ahh orda olucaktım seni sinir etmek için müşteri gibi bankaya gelir uğraşırdım senlee iyi enerji patlaması olurdu haa...

hehh tam sinir etcek adamı buldun ben tanımadığım insanlarla asla muhatap olmam zaten normalde müşteriyle muhatap olmuyorum kendi halimde çalışıyorum gişede falan olmadığım için sorun yok şimdi arkadaş hastaydı diye müşteriye bakıyorum normalde işim olmasssss zaten beni ilk tanıyanlar ne havalısın diyorlar totom kalkmışş he heee öyleyimdir konuşmam kimseciklerle

ben baş kokoş

artıkın tımarhaneye ziyarete gelirsiniz

sizdemi tayincisiniz canım bizde eşimin tayiniyle doğuya geldik çok zor çokkk insanın büyükşehirden doğuya gelmesi

ahhh 3 üzün olsun söz erkikse pontolon kızsa etkeler benden pohahahhha sanada huni alcam sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

dün olduda bugün yazıyon delü garuuuuuuuuuuu

yeni gelen kızlar hoşgelmişlerrrrrrrr

kokoşluk çiçn neler yaparsın bakalım annat çabuk...ne makyaj malzemesi parfüm kıyafet neler seversin neler önerirsin allah taze kan.....

avon maks faktör oriflame karışık kullanıyorum kıyafette marka mango batik koton fabrika herry bunları tek geçerim trenchcoat tunik çizme bu aralar bu tarz takılıyorum mini etek tek kol buluz dar kot tayt bunlarda vazgeçilmezimdiryeni aldığım çizmem kemal tanca tuniğim koton çorabımda pentiydi bayramda bunları giydimkısaca kendimi şımartmayı çok severim boyum 170 kilom 51 yeşil gözlü buğday tenlı sarışın kumral arası saç rengim var

gişe değilse kredi biresysel felanmı ahh yinede ben gelir pardıon şu şöylemidi bu böylemidi der gelirdim bide şalvar giyerdim kafamada örtü pohahha eşşek de olsa kapıya bağlardım onun bulamam herhalde..

ahhh 3 üzün olsun söz erkikse pontolon kızsa etkeler benden pohahahhha sanada huni alcam sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Üçüz fazla olur kız bari ikiz olsun biri kız biri erkek olsun ama aynı cinsiyet çekilmez birini anneciğime birini kaynanacığıma yollarım ikiside nasılsa farklı şehirlerde hehhh kafam rahat olur senede bir görürürüm bebeleri

Profil resmi diye bişey var demi senin profilinde burda albüme koyduğun resim baksa listemden seni resminden bulur zaten canımm çok zor bişey değil tabi profilin kapalı değilse buldunmu güneşim miroyuu

hee o resmimi bilyo güneş pek beğendiydi...

canım burdaki hatunların hepsi çok güzeldir güzeller topiği burası sende anlatımına göre güzele benziyorsun ayy bi güzelimiz daha oldun kk'nın en güzel kızları burda yahuuu birgün defilemi yapsak neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…