yok cnm çocuk daha düşünmüyoruz eşimin doğu tayini var bu yıl 3yıl sonra fln ancak olur nasip tabi yine
link at gelek
az stres atak
de getttttttttttttttt
ben yumuşacığım yumoş gibi topiği salladı kız valla birine kafan basmıyor felan yazmış ortalık karıştı...
ama facem yok ya ufff face olmadıgı için buraya uye oldum yeniama naplm artk cnm sagolsn
bende katılabilirmiyim aranıza
ahh orda olucaktım seni sinir etmek için müşteri gibi bankaya gelir uğraşırdım senlee iyi enerji patlaması olurdu haa...
bende katılmak istiyorummmmmm
ben baş kokoş
artıkın tımarhaneye ziyarete gelirsiniz
sizdemi tayincisiniz canım bizde eşimin tayiniyle doğuya geldik çok zor çokkk insanın büyükşehirden doğuya gelmesi
kım o kım nerdeee
face sart dııl canımmm
kzım kavga dün oldu bee onun üzerine 100 sayfayı geçmiştir....bugün sakin hahhahaha birbilerini iyi tutyolar ama pohhahaha.....
ben karışmadım yesinler birbirlerini diye yemediler hayret ama karışsaydım ihale kesin bana kalırdı kesin...
kım o kım nerdeee
face sart dııl canımmm
kız beni nasıul bulsun ismimi bilmiyorki pohahahahah
kokoşluk çiçn neler yaparsın bakalım annat çabuk...ne makyaj malzemesi parfüm kıyafet neler seversin neler önerirsin allah taze kan.....
dün olduda bugün yazıyon delü garuuuuuuuuuuu
yeni gelen kızlar hoşgelmişlerrrrrrrr
hehh tam sinir etcek adamı buldun ben tanımadığım insanlarla asla muhatap olmam zaten normalde müşteriyle muhatap olmuyorum kendi halimde çalışıyorum gişede falan olmadığım için sorun yok şimdi arkadaş hastaydı diye müşteriye bakıyorum normalde işim olmasssss zaten beni ilk tanıyanlar ne havalısın diyorlar totom kalkmışş he heee öyleyimdir konuşmam kimseciklerle
peki nasl üye olcm o zmn cnm
ahhh 3 üzün olsun söz erkikse pontolon kızsa etkeler benden pohahahhha sanada huni alcam sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Profil resmi diye bişey var demi senin profilinde burda albüme koyduğun resim baksa listemden seni resminden bulur zaten canımm çok zor bişey değil tabi profilin kapalı değilse buldunmu güneşim miroyuu
nereye üye olcan?
avon maks faktör oriflame karışık kullanıyorumkıyafette marka mango batik koton fabrika herry bunları tek geçerim trenchcoat tunik çizme bu aralar bu tarz takılıyorum mini etek tek kol buluz dar kot tayt bunlarda vazgeçilmezimdir yeni aldığım çizmem kemal tanca tuniğim koton çorabımda pentiydi bayramda bunları giydim kısaca kendimi şımartmayı çok severim boyum 170 kilom 51 yeşil gözlü buğday tenlı sarışın kumral arası saç rengim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?