anammm taze gelin ne güzel
sen süsü zaten aman bırakma yeni gelin imajı yaptınmı saç rengini değişip kestirdinmi pakem..
ben baş kokoş
artıkın tımarhaneye ziyarete gelirsiniz
sizdemi tayincisiniz canım bizde eşimin tayiniyle doğuya geldik çok zor çokkk insanın büyükşehirden doğuya gelmesi
katıldın bile hoşgeldin canım
bizim kars değilde van şırnak hakkari tunceli ağrı diyarbakır bunlaran biri olcak :18:hazalın kader arkladşısın...oda karsta cnm tayini bekliyor....sen karsa gidersin belki?
kokoşlar klubüne :)
saçımı kestirdim boyatmadım saçımın rengi güzel begeniyorum sarı istiyordum kocacığım izin vermiyor çok göze batarmışım
evet cnm 5. bölgeye gidicez inş. eş götürülen yer çıkar bende giderim :18:
hoşbuldum canım
bizim kars değilde van şırnak hakkari tunceli ağrı diyarbakır bunlaran biri olcak :18:
peki nasl üye olcm o zmn cnm
pohahha dün oldu bir kız antalydan birbirine katmıştı eee siz pek yazmadıydınız bende orada okudum keyif aldıum valla..cazgır kızz bugün ortalık sakin...
Profil resmi diye bişey var demi senin profilinde burda albüme koyduğun resim baksa listemden seni resminden bulur zaten canımm çok zor bişey değil tabi profilin kapalı değilse buldunmu güneşim miroyuu
hee o resmimi bilyo güneş pek beğendiydi...
avon maks faktör oriflame karışık kullanıyorumkıyafette marka mango batik koton fabrika herry bunları tek geçerim trenchcoat tunik çizme bu aralar bu tarz takılıyorum mini etek tek kol buluz dar kot tayt bunlarda vazgeçilmezimdir yeni aldığım çizmem kemal tanca tuniğim koton çorabımda pentiydi bayramda bunları giydim kısaca kendimi şımartmayı çok severim boyum 170 kilom 51 yeşil gözlü buğday tenlı sarışın kumral arası saç rengim var
hee o resmimi bilyo güneş pek beğendiydi...
En karışık yerler canım yaa bak burası rahat keşke gelebilseydiniz vana gittim zaten yerle bir oldu ama normalde güzel bir şehir ağrı aman aman uzak kalsın orayada gittim yok böyle bir yer daha diğerlerini bilmiyorum inşallah hayrlı bir yer çıkar bu senemi gidiceksiniz bizim bu ikinci senemiz inşallah seneye batıya gidicez gün sayıyorum resmen
Üçüz fazla olur kız bari ikiz olsun biri kız biri erkek olsun ama aynı cinsiyet çekilmez birini anneciğime birini kaynanacığıma yollarım ikiside nasılsa farklı şehirlerde hehhh kafam rahat olur senede bir görürürüm bebeleri
güzel hatunsun demekki bakasana anlattıklarına...topiğimizde bir yeşil gözlümüz vardı iki oldu desene...
kemal tancayı tek geçerim....giydiklerin bizlerin tarzı...trenchcoat hazal delidir...
bişe sorcam tunikler hep niye yarım kollu sendemi öyle aldı ben bıktım yarım kollu tunik almaktan...
avon pek tercihim değil önermem de parfümü kremleri hariç makyajda pek tutmam onu...
canım burdaki hatunların hepsi çok güzeldir güzeller topiği burası sende anlatımına göre güzele benziyorsun ayy bi güzelimiz daha oldun kk'nın en güzel kızları burda yahuuu birgün defilemi yapsak neeee
ıyıdır patronum ama dımem ıyısın dıye
sanada gecmıs olsun cnmyaa sıcak bişiler iç terler yat uyu
yko cnm henüz olmadı olur olmaz yzcamm
kuzu benim fatura 130 tl gelince kontörlü hattıma geri döndümsenin tel hatlıydı kontoremi geçtin?
gecmiş olsun ama git yat burda yazma artık dinlen terlemeye çalış...eşine söle çorba yapsın...şöyle bol limonlu iç....portakal sıksın bide sana eşine söle yapsın gelince...
bi markanın istanbul bölgesi mağazalar koordinatörü canım, tüm mağazaları tek tek kontrole gidiyor ve genelde mağazalar kapanınca denetleniyorMesleği neyki nekciğim neden o kadar uzun çalışıyor yaa çok fazla saatleri ben eşime çok çalışıyor derdim seninki benimkindende çok çalışıyormuş yahuu
saol canımNekim geçmiş olsun bacımmmmm
işyerini su basmıştı burcunun oda foseptik çukuruna kaçtı herhalde...
kanalizasyonu taramak lazım farelermi yedi acep...
hoşgeldin yeni kokitabir ay bir haftalık evli kokoşum canımmanikürsüz ojesiz makyajsız gezmem ayda bir illle kuaföre giderim bir gözüme kestirdiğim ne olursa artık çizme mont ayakakkabı peşine düşerim zten beğendiğim bir şeyi göreyim hemen ona aşık oluyorum alamazsam gece rüyama bile girer indirim dedimi bana akan sular durur
ay merak ettim topikinizide getttttttttttttttt
ben yumuşacığım yumoş gibi topiği salladı kız valla birine kafan basmıyor felan yazmış ortalık karıştı...
kzım kavga dün oldu bee onun üzerine 100 sayfayı geçmiştir....bugün sakin hahhahaha birbilerini iyi tutyolar ama pohhahaha.....
ben karışmadım yesinler birbirlerini diye yemediler hayret ama karışsaydım ihale kesin bana kalırdı kesin...
cnm buraya uyesın yetrlı :)
haha kacmaz benden buldum vee ekledım tabısııı ama bnm lıstemdn mırayı arayın bulun desem bulamzlr lıuste kabarıkkk kız hazoşşşş:):) çılgın
ayagım ugurlu geldi bak yeni üye doldu topik
birgün kendi tasarımlarımı yapıcam inş..belki burdaki kızlara ihtiyacmız olur baksana herkes fıstık gibi...
bugün topiğe üye yağmuru yağdı ahhh çekiciyim herhalde....armani sıkmıştım onumu kokladınız yoksem...
lıuste kabarıkkk kız hazoşşşş:):) bu kısmı anlamadım kısssssss ne yazmışın burdaaaa tercüme ediver
valla şuan şaşkınlıkla izliyorum sen gelşdin 10 kişi geldi birbirinizi tanıyormusunuz sizler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?