Kokoşş Hatunlar Kulübü

anammm taze gelin ne güzel

sen süsü zaten aman bırakma yeni gelin imajı yaptınmı saç rengini değişip kestirdinmi pakem..

saçımı kestirdim boyatmadım saçımın rengi güzel begeniyorum sarı istiyordum kocacığım izin vermiyor çok göze batarmışım
ben baş kokoş

artıkın tımarhaneye ziyarete gelirsiniz

sizdemi tayincisiniz canım bizde eşimin tayiniyle doğuya geldik çok zor çokkk insanın büyükşehirden doğuya gelmesi

evet cnm 5. bölgeye gidicez inş. eş götürülen yer çıkar bende giderim :18:

katıldın bile hoşgeldin canım

hoşbuldum canım

hazalın kader arkladşısın...oda karsta cnm tayini bekliyor....sen karsa gidersin belki?
bizim kars değilde van şırnak hakkari tunceli ağrı diyarbakır bunlaran biri olcak :18:

En karışık yerler canım yaa bak burası rahat keşke gelebilseydiniz vana gittim zaten yerle bir oldu ama normalde güzel bir şehir ağrı aman aman uzak kalsın orayada gittim yok böyle bir yer daha diğerlerini bilmiyorum inşallah hayrlı bir yer çıkar bu senemi gidiceksiniz bizim bu ikinci senemiz inşallah seneye batıya gidicez gün sayıyorum resmen

peki nasl üye olcm o zmn cnm

cnm buraya uyesın yetrlı :)

pohahha dün oldu bir kız antalydan birbirine katmıştı eee siz pek yazmadıydınız bende orada okudum keyif aldıum valla..cazgır kızz bugün ortalık sakin...

Profil resmi diye bişey var demi senin profilinde burda albüme koyduğun resim baksa listemden seni resminden bulur zaten canımm çok zor bişey değil tabi profilin kapalı değilse buldunmu güneşim miroyuu

hee o resmimi bilyo güneş pek beğendiydi...

haha kacmaz benden buldum vee ekledım tabısııı ama bnm lıstemdn mırayı arayın bulun desem bulamzlr lıuste kabarıkkk kız hazoşşşş:):) çılgın

güzel hatunsun demekki bakasana anlattıklarına...topiğimizde bir yeşil gözlümüz vardı iki oldu desene...

kemal tancayı tek geçerim....giydiklerin bizlerin tarzı...trenchcoat hazal delidir...

bişe sorcam tunikler hep niye yarım kollu sendemi öyle aldı ben bıktım yarım kollu tunik almaktan...

avon pek tercihim değil önermem de parfümü kremleri hariç makyajda pek tutmam onu...

bu yıl kati gelirse gidicez bu ay belli olcak bekliyoruz:18:inş. iyi bir yer gelireş götürülen yer gelir bende giderim eşimden ayrılmam zten dha bir aylık evliyiz

töbeee sen yaparsın kesin olan bebişlere olur bence bir bakıcı tutarsın birine o birine sen birinede eşin bakar olduda bitti maş.

benimkilerde öyle yarım kollu başka tarz tunik bulamıyorum ben:26:akşam kocacığımaplates topu aldırdım bugün kargo getircek platese başlıyorum

birgün kendi tasarımlarımı yapıcam inş..belki burdaki kızlara ihtiyacmız olur baksana herkes fıstık gibi...

bugün topiğe üye yağmuru yağdı ahhh çekiciyim herhalde....armani sıkmıştım onumu kokladınız yoksem...

ıyıdır patronum ama dımem ıyısın dıye
sanada gecmıs olsun cnmyaa sıcak bişiler iç terler yat uyu

yko cnm henüz olmadı olur olmaz yzcamm
evet ben bi ıhlamur yapim kendime, içine de bal atayım en iyisi..

kuzu benim fatura 130 tl gelince kontörlü hattıma geri döndüm (

Mesleği neyki nekciğim neden o kadar uzun çalışıyor yaa çok fazla saatleri ben eşime çok çalışıyor derdim seninki benimkindende çok çalışıyormuş yahuu
bi markanın istanbul bölgesi mağazalar koordinatörü canım, tüm mağazaları tek tek kontrole gidiyor ve genelde mağazalar kapanınca denetleniyor mağaza 10 da kapandığı için genelde eve gelişi 1-2 yi buluyor :105:
Nekim geçmiş olsun bacımmmmm
saol canım

işyerini su basmıştı burcunun oda foseptik çukuruna kaçtı herhalde...

kanalizasyonu taramak lazım farelermi yedi acep...

hoşgeldin yeni kokita

de getttttttttttttttt

ben yumuşacığım yumoş gibi topiği salladı kız valla birine kafan basmıyor felan yazmış ortalık karıştı...
ay merak ettim topikinizi

cnm buraya uyesın yetrlı :)

haha kacmaz benden buldum vee ekledım tabısııı ama bnm lıstemdn mırayı arayın bulun desem bulamzlr lıuste kabarıkkk kız hazoşşşş:):) çılgın

lıuste kabarıkkk kız hazoşşşş:):) bu kısmı anlamadım kısssssss ne yazmışın burdaaaa tercüme ediver

bende çok istiyorum yaaa tasarımcılık yapmayı böyle su gibi kıyafetler inşallah yaparım bir gün ama önce bu mesleği bırakmam lazım
bere almıştım trendyoldan o gelmiş akşam gidimde bakimm nasıl olucakmı

lıuste kabarıkkk kız hazoşşşş:):) bu kısmı anlamadım kısssssss ne yazmışın burdaaaa tercüme ediver

annem güneşin yazısı hep böle
neresiyle yazıyo(şaka yaptım nan alınma güneşşşş)

liste kabarık diyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…