Kokoşş Hatunlar Kulübü

benimde çok hoşuma gidiyor o çantalar dediğin gibi çoğu takan çakma kullanıyor ama
orjinali çok pahalı değilmi okadar parada verilmez yazık
sen ne kadara almıştın canım

Canım ablam fransaya gitmişti ben ordan getirttirdim 1800 tl civarıydı o zaman bekardım verdim ve bu kadar kimsede yoktu ama şimdi her yerde herkeste var o yüzden ist. dayken gerçeğini bile takmıyorum inan boşuna gitti o kadar para

naptın hafta sonu annat çabuk doğum günü nasıl geçti hepisni söyle...karşı komşun geldimi onuda unutma annat....................

Doğum günüm çok güzeldi yemek yedikk şampanyamız tabiii kociş pasta almış oda sürpriz oldu almayı düşünmüyorduk özel yaptırmış pastaneye yemekten sonra üfledim bu arada resimde çekildim son halimi merak edenler için ama evdeki pc de bir ara koyarım sizler için albüme. Komşum gelmedi inşallah gelmezdeee mümkünse ama 3 aralıkta gelicekmiş o gün bu şehri terk etmem lazımmm

mail adresinde kuyumcuyla ilgili bişeyler görmüştün bişey çıktı mı

resim koy akşam gidince...eee parise gitmedinmi?

nasıl kemerli tüylü derken?

ya bu sene moda olanlar var yaa onlardan çok merak ediyorsan daybuydaya gir orda umutsuz ev kadınlarının butiğinii açmışlar en kokoşu zeliş var yaa onun butiğinde var kemerli tüylü sabah erkenden bakmıştım acil birkaç işim vardı yetiştirimde siprariş vereyim dedim tabi döndüğümde bedeni bitmişti malesef

kokoşlarım sizlere bir bilgi verecğim
bugun sabah mailime kk site yönetiminden mail geldi engelliler için tekerlekli sandelye yardımı ile alakalı sitenin ana girişinde ödüllü anket bölümü dıye bır yer var oraya girip duygu ve düşünceleriniz paylaşıtmısınız mavi kapak kampanyası hadı kokoşlarım yardımları esirgemeyelim

eşimin cafede birsürü atılyo günde... napim ben şimdi nasıl vericem onları toplarsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…