Kokoşş Hatunlar Kulübü

ofya keske gecn hafta yazsydın bı ton kreme para verdım gecn hafta bennn denerdım bunudaaa tuhh

inş. bebek çok huysuz olmaz...akıllı olursa sütünü verir uyutururm kendime bakım yaparım kuaförede onla giderim artık ne olcak...lışverişe çanta gibi görümceyi alırım yanıma o oyalar ben bakınırım artık...

esma garussuu nerlerdesin özledikk vallaaaaa
habide ne kız o sütün adı falannnn
burcuu annmem napıyon bacımm görüşemiyok artık pekkkkkk
güneşiimmmm ne aldın nan krem söleseneeee

ben onu almam lazım evet....

yok ozmn kıyamazsın kuafore falan gotrmzsnn mıkrop kapar falan dıye skaınrsnnn benden solemeıs bende senın gıbı hayal kurdum ama hıc goturemdm bır kere gıtmstm kuzumla sonra cok uzldum benm bakımm dahamı onemliydi dıyeee miroooooooooooooooooo:)

bebak acıbadem sütü kızlar..

gelicem gene rapor istedilerr off yaaa offffff

esma garussuu nerlerdesin özledikk vallaaaaa
habide ne kız o sütün adı falannnn
burcuu annmem napıyon bacımm görüşemiyok artık pekkkkkk
güneşiimmmm ne aldın nan krem söleseneeee

cnm cumagunumu ne yazmıstım

skincode nın s.o.s
bıodermanın da gözenek ler için olan kremını aldm bırde yıkama jelı aldım oda baska marka eczanedekı cılt bakım uzmanı cılt analızı yapıp bunlrı onerdı bıton para harcdm hemde yenı bırsuru urun almstm 1 ay olmammstı ne salagım ya ama bıkac gun surdum dun aksmda surdum kocem dıyorkı yanıma geldı cıldın parlmş ne guzl falan dıyor dedım bakım yaptım hihihih umarm bırz işe yarar barii

ozman kuaför yakın olacak bir koşu gidip gelcem yada kuaförü eve çağırcam başka yolu yok...

nan ne aptal kafam var benim görümce kuaför al bebişi oynat dışarda benim işim var ceydoş dersem yapar bakar dışarda tutar sever mıncıklar ben hemen kaştı boyaydı yaptırırım ne şanslıyım ulen....

bebak acıbadem sütü kızlar..

gelicem gene rapor istedilerr off yaaa offffff

canım bunu ben hamileler için duymuştum göbeğine sürüyorlar.
ama demek çok işe yarıyor bide kullanan arkadaşlar görümcemde tüylenme yapmıştı ona göre dikkatli kullanın
yüze falan sürenler için diyorum.

ozman kuaför yakın olacak bir koşu gidip gelcem yada kuaförü eve çağırcam başka yolu yok...

hehehe cılgın delü:)): ya hallolur onlar kısss:):) biraz aksar bakımn ama ennde sonnda guzlleşrsnnn

un kurabıyesı
gıttım ve soyundummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…