Kokoşş Hatunlar Kulübü

bi bakim yardımımız dokunursa ne ala canmmmmmmmm

ben kaçtım hazırlanım yavaş yavaş kaynanatör yemeğe davet etti annemleri ve beni hizaya sokarım işte ben böyle insanı pohahahaha......

bizden beklerken kendi çagırdı yanlış yaptığını hiç konuşmadan ben,o anladı....bundan sonra öyle yok alttan almak kimse umrumda değil artık...sallarım ulen ben adamı....

heee heeeyytt kim tutar seniii
benimde bi gn yapacağım o benim kaynana değilde görümce war sağ olsun kaynana gibi kaynanam gık demez bana o konuşur ama cevabını alınca kalkıp gider cvbı genelde eşim veriyo sağ olsun beni muhattap etmiyo

valla bende görümcemden şikayetçiydim şimdi hamile olduğumdan beri aman benden görünmüyor....bana bir iyi davranmalar bi güzel konuşmalar ne varsa keramet bebekte varmış...birde olsun demekki daha iyi olcak..geçen diyor halaya çeker kız olursa dedim çok zilli olacak desene böyle oldu dedim sana zillik yapar seni ısırttırcam kızım olursa dedim oda beş kardeşi görüyonmu dedi ee dedim kızın beş kardeşi görür sen hele benim çocuğumu döv dedim ben senin çocuğuna neler ederim...yaparım diyo eşimde var ..dedim hayal kurma....

eeee hade gıt bakalımmm gercı acı ve bahartı sevmeyen insanı yemeği nekadar guzel olur bılemem amaaaa genede afiyet olsunnnn

işte bu net diil ama saatıme hıc bakmyn kayboldu mecburı taktım hehehe uyum sıfr

Eklentiler

• $ssss.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 35

bizimkinin öyle mizacı yok ama fesat aay rabbim kınamıyorm ama çekmesin ona ya psikolojik manyak çünkü yarabbim 33 yaşında hadi işi gücü olsa dicem kariyer için oturmuş tek arkdaşı annesi tamam anneler idirde fazla doz anne iyi değil bence bir işi yok bir meşgalesi yok etrafına sardıkça sarıyo...çocuk konuşmayı öğrenince ilk öğreticeğim şey anne babayı artık önemsemiyorum ''hala hala gel tötümü yala''

eeee hade gıt bakalımmm gercı acı ve bahartı sevmeyen insanı yemeği nekadar guzel olur bılemem amaaaa genede afiyet olsunnnn

sorma bilindik fırında et sade soğanlı atmıştır borcamda yanına yoğurt çorbası ve pilav fix menü....hep aynı bunu bazen tavuk izler yada börek yada kahvaltı....

erken gitmeyim iş yapmıyım şimdi geç diyim azcık dimi hehehehhe....çok zevksiz damak tadları var yahu....ama elimi sıcak sudan soğuk suya koymam valla...

işte bu net diil ama saatıme hıc bakmyn kayboldu mecburı taktım hehehe uyum sıfr

bende bayılıyorum bu tüylü yeleklere geçen bi tane gördüm ve aldım heryerde olanlardan değildi güderi yelek yakası ve düğmelerinin olduğu yerler pufuduk tüylü ama çok güzeeeeelddii hemen kaptıım 1 tane kalmıştı zaten

nolsun yawwwwwwww bugun pek bi yoğunum debelenip duryom işte

ay kuzum hepimiz öyle iş çıkışı çok pis alışveriş yapasım var ama takatim yok bakalım hangisi galip gelcek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…