kokoşlarım sizlere bir bilgi verecğim
bugun sabah mailime kk site yönetiminden mail geldi engelliler için tekerlekli sandelye yardımı ile alakalı sitenin ana girişinde ödüllü anket bölümü dıye bır yer var oraya girip duygu ve düşünceleriniz paylaşıtmısınız mavi kapak kampanyası hadı kokoşlarım yardımları esirgemeyelim
neyse fikri değişmiş kazenin netleşsin bizde yardım ederiz ....:13:
tşklerrr fikir netleşene kadar düşüncelerimiz paylaşmamızı istemiz bi göz atın oldumu
atarız cnm...bauarad ben anket bölümü olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum...
saol canımmm eeee bebiş nasılll bakalım
ben kaçtım hazırlanım yavaş yavaş kaynanatör yemeğe davet etti annemleri ve beni hizaya sokarım işte ben böyle insanı pohahahaha......
bizden beklerken kendi çagırdı yanlış yaptığını hiç konuşmadan ben,o anladı....bundan sonra öyle yok alttan almak kimse umrumda değil artık...sallarım ulen ben adamı....
kendi yeleğinimi atyon sen güneş?
aşağıda eklenti ekleden yap....
heee heeeyytt kim tutar seniii
benimde bi gn yapacağım o benim kaynana değilde görümce war sağ olsun kaynana gibi kaynanam gık demez bana o konuşur ama cevabını alınca kalkıp gider cvbı genelde eşim veriyo sağ olsun beni muhattap etmiyo
ben kaçtım hazırlanım yavaş yavaş kaynanatör yemeğe davet etti annemleri ve beni hizaya sokarım işte ben böyle insanı pohahahaha......
bizden beklerken kendi çagırdı yanlış yaptığını hiç konuşmadan ben,o anladı....bundan sonra öyle yok alttan almak kimse umrumda değil artık...sallarım ulen ben adamı....
valla bende görümcemden şikayetçiydim şimdi hamile olduğumdan beri aman benden görünmüyor....bana bir iyi davranmalar bi güzel konuşmalar ne varsa keramet bebekte varmış...birde olsun demekki daha iyi olcak..geçen diyor halaya çeker kız olursa dedim çok zilli olacak deseneböyle oldu dedim sana zillik yapar seni ısırttırcam kızım olursa dedim oda beş kardeşi görüyonmu dedi ee dedim kızın beş kardeşi görür sen hele benim çocuğumu döv dedim ben senin çocuğuna neler ederim...yaparım diyo eşimde var ..dedim hayal kurma....
eeee hade gıt bakalımmm gercı acı ve bahartı sevmeyen insanı yemeği nekadar guzel olur bılemem amaaaa genede afiyet olsunnnn
kıs rutubetttttt naber yaaaaaaaaaaaa
iidir kuşum senden nabeer
işte bu net diil ama saatıme hıc bakmyn kayboldu mecburı taktım hehehe uyum sıfr
nolsun yawwwwwwww bugun pek bi yoğunum debelenip duryom işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?