günaydın canlarım
bakıyorum konular derin okudukça korkmaya başladım
anne olmak ne kadar zor
Bu garular kafayı yimişş
ne nan ev mi alıyonuz çocuk mu doğuruyonuz
7000 lira mı
Anam herkes doğuruyo bu dr farklı napıyoki bebeği töbe töbe istEDİĞİN özellik mi koyuyo
töbe yarabbim haşa
abartı bencee
görmemişin şeyi olmuş misali
alınmayın kızlar bende fikrimi yazdımmm
evet sen öyle yapabilirsin hem deneyerek almak daha iyi ama ben yakın zamanda bir yere gitmeyeceğim için mecburen netten alıcam ama ince kemerli ve yakasız olanını alıcamuzun çizmelerden bende sıkıldım arada yarım çizmeleri giyiyorum bu ara genelde hep onları giyiyorum zaten kumaş pantolon giyince altında uzun çizme güzel durmuyor burasıda çok soğuk öyle etek ve elbise giyemiyorum 2-3 haftadır donuyorum çünkü yarım çizmelerimi giyiyorum işyerinde ayakkabılara dönüyorum bazen
Miroyy tüylü yelekleri bende ince kemerli seviyorumm kalın kemerli sevmiyorumm onlardan alıcam netten gelsin bakıcam hemen alıcam
Esma sen 3500 lira doğum fiyatına çok diyorsun ben eğer doğurursam bir gün ist.da tek bir hast. doğururum orda bir kadın var çok iyi benim doktorum her ist. gittiğimde rutin kontrollere giderim orda iki sene önce sezeryan 7000, normal doğum 5000 liraydı ama yaparsam orda yaparım başkada yerde yapmam
kız ben ssk ile anlaşması olan özel hastanede son derce süper bakımlaa 350 liraya doğurdum...
10 katı 3.500 sankim kendileri doğuruyorr.. aldıkları paraya bakk..
kız gez eğlen yaparsın daha çocuk... hele kocanla bir araya gel...
ben geldimmmerhaba güzeller nasılsınız bakalım
Miroyy tüylü yelekleri bende ince kemerli seviyorumm kalın kemerli sevmiyorumm onlardan alıcam netten gelsin bakıcam hemen alıcam
Esma sen 3500 lira doğum fiyatına çok diyorsun ben eğer doğurursam bir gün ist.da tek bir hast. doğururum orda bir kadın var çok iyi benim doktorum her ist. gittiğimde rutin kontrollere giderim orda iki sene önce sezeryan 7000, normal doğum 5000 liraydı ama yaparsam orda yaparım başkada yerde yapmam
len bu garuların dudusu altından mı
ılla parayı sacçaklar delıler yaa
len az önce yap dıyordun sımdık eğlen dıon
cocuk zor anam zor gezem daha gencımmm yaparık
ıyyım cnm h geldın
Allah zıhın acıklığı versın
kuzum yaaa .. hamişlere yardım ... ne yapim bende kara kara düşünordum doğum zamanını..
boşuna düşünmüşüm bukadar zman dedim...
amann çocuk sağlam olsunda şimdii sezeryanda norlmalde aynı... ikisindede dikiorlar kuzum... çocuk tehlikeye girmesin anne girmesin en öenmlisi o..
sen doğurmıcanmı lann... bocukkk..... ne zman bitior borçlar...
kuzum burlardayım işler çook yoğun.... sen neler yapıon bakalımm...
ben spinal oldum ... miroşşş çok memnun kaldım şekerim.... hakkında hayırlısı olsun ama korkmaa doğum anı süperr...
ama sakın bir doum içinde 3000 tl bayılmaa... kuzuna neler alırsın o paraylaaa....
gelırık ınş.
aman beımkının umrunda değil sevmem öle adamıda
yuhhyenı duydum deme 9 köyün haber var
bılemedın kız
kız bebekle daha geç gelıy
ılk değil 6.yeğen
yanı dıynkı hamış olmazsan ılgıde yoklen borçlardan cok ben anne olamam yaa daha erken ben cocuğum abla daha
neyse yardımcı ol bakem ama bızım gıbı hamış olmayanlarıda unutman
3500 tl nedır laa
mıray zengun
kız ben ssk ile anlaşması olan özel hastanede son derce süper bakımlaa 350 liraya doğurdum...
10 katı 3.500 sankim kendileri doğuruyorr.. aldıkları paraya bakk..
kız gez eğlen yaparsın daha çocuk... hele kocanla bir araya gel...
yok kızlar öle bıldığım kadarı ıleallah ben erkek çocuk geç gelri diye bilyodum...vay al bakalım böcüklü bişiler yeğenine alışveriş et çabuk..bir çeyrek at kenara bakam...
cnm allh kolylıgını verıyor canımmmmm
hayatta vermem 7000 tl yafss 1350 verdm o bıle coktu
yok kızlar öle bıldığım kadarı ıle
ohoo neler aldım neler hastane cıkışı benden ceyrek aylar önce aldım
örgüler ördürdüm falan
şirin akkabılar aldınmı şirin saç bantları aldınmı...şirin emzikler aldınmı haaaaaaaaaaaaaaaaaa
len benden bu kadar ne edımm
anası babası alsın
zaten bı tek o değil öbür yeğenlerede elım boş gtmıyommm battım benn
slm cicişler nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?