Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın canlarım
bakıyorum konular derin okudukça korkmaya başladım
anne olmak ne kadar zor

cnm allh kolylıgını verıyor canımmmmm

hayatta vermem 7000 tl yafss 1350 verdm o bıle coktu

Son düzenleme:

markafonide var cnm yelek gördüm az önce yakasız bak istersen bir ama ben izmire saklıyorum kendimi

yuhh beeben cocuk neyım doğurmam be paraya bak
abartmanyın ya
doğurcak olan dr değil sızsınız yaa nrmal doğum edın 200 300 tl verın gtsın hadı bılemedın sezeryan ıle 1000 tl olsun
yok 5000 7000 cok yahuu
nasıl kazanıo o para bı düşünün bı anlık için verılmezkı:26:

len bu garuların dudusu altından mı
ılla parayı sacçaklar delıler yaa

len az önce yap dıyordun sımdık eğlen dıon
cocuk zor anam zor gezem daha gencımmm yaparık

ben geldimm merhaba güzeller nasılsınız bakalım

ıyyım cnm h geldın
Allah zıhın acıklığı versın

anammmmmmmmm o ne alnnn

kız sen doğurmamakta haklıymışsın annem...

sanki 9 ay onlar taşımışşş doğumu onlar yaşıcak gibi... 7000 tl nee beeee anammmmmmmmmmmmmmmmmm

allah yardımcınız olsun kızlar büyük şehir büyük deert derlerdide inanmazdım...

hakıkaten öyleymiş..

cidden çok şaşırdm.. farkını anlasamm ... ....

allah yardımcınız olsun kızlar.... belini büker insanın 7000 tl

yok okdar vermem en fazla 1 bin TL fazlasını vermem daha çok var arştırırım...belki iyi bir hastane bulurum ucuz ve rahat..

gelırık ınş.

aman beımkının umrunda değil sevmem öle adamıda

yuhhyenı duydum deme 9 köyün haber var
bılemedın kız
kız bebekle daha geç gelıy
ılk değil 6.yeğen

allah ben erkek çocuk geç gelri diye bilyodum...vay al bakalım böcüklü bişiler yeğenine alışveriş et çabuk..bir çeyrek at kenara bakam...

bende sezaryan olsaydı 1500 vercektim
normal oldu 750 yırttıkk
hele bide diyom ki ne gerek vardı zati kendim çabamla doğurdumm
başka bi ark normal başka bi özel hastanede 350 doğurmoştu

Son düzenleme:

kız benmi zenginim sana borcumu yazsam oturur halime acırsın bizim dükkanın 150 bin borcu var ....üzerine benim 30 bin kredi borcum var...
bir kredi yeni bitti...2 bin TL mobilya....daha kredi kartına 5 bin TL borcum var....yazımmı daha ....

kaynanatörün oğluna iş açsın diye çektiği paarayıda biz ödüyok 10 bin TL....

bu yaz ödediğim borç 350 bin TL abartmıyorum cafenin mobilyası şezlongu çatı yapıldı cm çekildi..halısı....mutfaktaki özel sanayi tipi fritözler...ocaklar daha binlercesi...bu 350 bin TL içinde..personelin maaşınıda verdi kocam tabii...abartmıyorum içinde dükkan kirası zaten 150 bindi sen düşün gerisini...

battı balık yan gider napimmm...BORÇ YİĞİDİN KAMÇISIDIR...HEMDE AMCASIDIR....

benim gönlüm zengin ahhh bir bilsen gönlümü...hayvanlara çok üzülürüm biri desin bişey lazım cebimde olmasın bulurum yardım ederim yeterki onlar yaşasın...
ben eşimin kurbanını bile yiyemedim üzüntüden...

ben ikinciyi doğururum böcük anc hamiş kalır demedi deme....

3500 TL dokturu evine götüryosun hediye ediyolar bebeğede o bakıyor herhalde pohahahaha....

allah ben erkek çocuk geç gelri diye bilyodum...vay al bakalım böcüklü bişiler yeğenine alışveriş et çabuk..bir çeyrek at kenara bakam...
yok kızlar öle bıldığım kadarı ıle
ohoo neler aldım neler hastane cıkışı benden ceyrek aylar önce aldım
örgüler ördürdüm falan

aynen çapada doğum 5000 TL .....oda ist.da ve doğuracaklar var valla bir 7 ay olsun...kız doktorumda çok tonton beee....çok iyi biri çok sevdim adamı daha bi kere kukişime bakmadı sen düşün kurcalamıyor ne güzel...

ben o ceketleri sevmedim hazal karusu....

Benm doktorumada normalde dogursam sezryanda olsam 1000 tl vercktım fıyat farkı yoktu basta konusul bunlar ama nasip bölemiş cocugm saglıklıya ogunler gecıp gıdyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…