- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
pohahahah....bat bat olacak okadar...ayy benim yeğenim olacakmı acaba kardeşim evlenirmi pek sanmam..
ayyyy muhabbete dahil olamadım gecmıse de bakamadım sanırım dogum muhabbetı varrr ben medıcana yı dusunuyorummmm
bekar olsam alırımda evlıyım ve sorumluluklarım var herkes bu kadar yapsa gene yeter
eşimın tarafına da ayıp olur onunda 2 kız yeğenı var her gıtmemde marketten bişiler alıyom ama görumcem doğursa bı ceyrek tmm derım
ama ne alırsam onlarada alırım dekor ayna aldımmesela yeğenımede aldım
ayyyy muhabbete dahil olamadım gecmıse de bakamadım sanırım dogum muhabbetı varrr ben medıcana yı dusunuyorummmm
ballı teyzesin haaa benim miniğimn teyzesi olmayacak teyzeler çok iyi oluyor yaa benim 8 teyzem vardı herbiri bana neler aldı...benim popolumun teyzesi yok düşünsene....
biizz neciyiz burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet siz teyzesi olun benim yafrumun teyze yok bizde...bayram teyzesi elini öpmeye gelriz ok mi unutmak yok...
evet siz teyzesi olun benim yafrumun teyze yok bizde...bayram teyzesi elini öpmeye gelriz ok mi unutmak yok...
yok kız kaçmadım. baktım ses yok cıktım bebişimiyiyiz sen nassın mrb diyip kaçtın bakalım...
kıslar bugun işden güçten fırsat bulupta çene çalamdımmmm yarın artıkın ben kaçıyore
ee yoksa başka oda güzel fikir bencebeğenmedim hıhhhhh
bence küçük misafir odası gibi geniş bir dolap olsa daha güzel olur helede gömme yapıyorlar burda nefisssssssssssssssssss
Offya herkes kaçakkkk siz takıln ben topik i bekliyorum guzularrrr:):9
Bu garular kafayı yimişş
ne nan ev mi alıyonuz çocuk mu doğuruyonuz
7000 lira mı
Anam herkes doğuruyo bu dr farklı napıyoki bebeği töbe töbe istEDİĞİN özellik mi koyuyo
töbe yarabbim haşa
abartı bencee
görmemişin şeyi olmuş misali
alınmayın kızlar bende fikrimi yazdımmm
cnm allh kolylıgını verıyor canımmmmm
hayatta vermem 7000 tl yafss 1350 verdm o bıle coktu
markafonide var cnm yelek gördüm az önce yakasız bak istersen birama ben izmire saklıyorum kendimi
yuhh beeben cocuk neyım doğurmam be paraya bak
abartmanyın ya
doğurcak olan dr değil sızsınız yaa nrmal doğum edın 200 300 tl verın gtsın hadı bılemedın sezeryan ıle 1000 tl olsun
yok 5000 7000 cok yahuu
nasıl kazanıo o para bı düşünün bı anlık için verılmezkı:26:
anammmmmmmmm o ne alnnn
kız sen doğurmamakta haklıymışsın annem...
sanki 9 ay onlar taşımışşş doğumu onlar yaşıcak gibi... 7000 tl nee beeee anammmmmmmmmmmmmmmmmm
allah yardımcınız olsun kızlar büyük şehir büyük deert derlerdide inanmazdım...
hakıkaten öyleymiş..
cidden çok şaşırdm.. farkını anlasamm ... ....
allah yardımcınız olsun kızlar.... belini büker insanın 7000 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?