Kokoşş Hatunlar Kulübü

pohahahah....bat bat olacak okadar...ayy benim yeğenim olacakmı acaba kardeşim evlenirmi pek sanmam..

bekar olsam alırımda evlıyım ve sorumluluklarım var herkes bu kadar yapsa gene yeter
eşimın tarafına da ayıp olur onunda 2 kız yeğenı var her gıtmemde marketten bişiler alıyom ama görumcem doğursa bı ceyrek tmm derım
ama ne alırsam onlarada alırım dekor ayna aldımmesela yeğenımede aldım

ballı teyzesin haaa benim miniğimn teyzesi olmayacak teyzeler çok iyi oluyor yaa benim 8 teyzem vardı herbiri bana neler aldı...benim popolumun teyzesi yok düşünsene....

Offya herkes kaçakkkk siz takıln ben topik i bekliyorum guzularrrr:):9

cnm allh kolylıgını verıyor canımmmmm

hayatta vermem 7000 tl yafss 1350 verdm o bıle coktu

markafonide var cnm yelek gördüm az önce yakasız bak istersen bir ama ben izmire saklıyorum kendimi

Gördüm canım onuda ama bedeni kalmamış

Yoğundum kızlar bugün giremedim iyide benim cebimden beş kuruş çıkmayacakki benim özel sağlık sigortam var bankada çalışan herkesin oluyor o yüzden 7000 olsada benim için farketmiyor ve yine diyorum o doktordan başka doktorda doğurmamm gerçi ben doğurana kadar kadın emekli olmazsa iyi Özel sağlık sigortam işyeri tarafından olmasa bile kendim yaptırırdım çok bir ücreti yok aylık doğumdan bir sene önce yaptırsan yine bütün hastane masraflarını karşılıyor yine para ödemiyorsun benim olmasaydı yine yaptırırdım çok rahat olmayanlara tavsiye ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…