Kokoşş Hatunlar Kulübü

hoş buduk ama benım deli uykum varrrrrrrrrrrrrr

kız bende 10.30 da uyudum sankim hiç uyumadım gibi :'(

ıkınızde susun cok ayıp ben mınck bır koltukta sıcak odada uycaz dıye oglumla sıks epiş yattm oda surklı mızmızlandı aglşadı tepeme cıktı uykusz olan asıl benum püff
günaydıın hanıımlar nasılsınııız???

gunaydın hoşgeldın canummmm

vay beeeeeeeeeeeee neler çıkmış ....

ben eğer olursa normal doğum isterim dayanırım napim tabii rahim genişlerse ....sezeryandan koırkyorum ben kesip biçiyolar diye.. ama onuda uyuşturyolar baksan kimse bişi hissetmiyor..belden yukarınımı uyuşturdular senin..?bebeği gördüğüne göre nasıl oldu...

ben epuduralı araştırcam öyle bilmeden girmem bi işin içinee....

düşük riski nemzana bitiyor ben 3 aylık olucam hala allah korusun risk varmı 4 aylık düşüren hiç duymadım mesela?

bu arada bu gittiğimde ense kalınlığı felan ölçülcek ikili tarama yapcak doktor dua et bana bişi çıkmasın...

benim rahmimi eşeliyormu napıyor bizim minik akıntı hiç bitmedi yaaa koyu bide korktum doktoru aradım kanama olursa gel dedi...koyu leke bişi olmaz dedi...
progestana devam dedi prşembe bekliyor beni ozman randevum...

aaa o zamn maça gtmenın anlamı olmaz kı
benımkıde kıskanç ama maç başka laa

kaynanam yok derdım yok

ne güzel bakalım bize ne kısmet olucak ama benim anlamadığım epudural normal doğumun uyuşma halimi...yoksa apudural sezeryanın uyanık kalma halimi..hangisii?

günaydın canlarım
bakıyorum konular derin okudukça korkmaya başladım
anne olmak ne kadar zor

ne güzel bakalım bize ne kısmet olucak ama benim anlamadığım epudural normal doğumun uyuşma halimi...yoksa apudural sezeryanın uyanık kalma halimi..hangisii?

kuzum yaa...

epidurali normaldede kullanıorlar sezeryandada... normal doğumda 4 cm açıklıktan sonra.. belden uyuşturuorlar sancı hissetmiorsn...

ama sancı hissetmediğin için ıkınma az oluyor... doğum surecin uzuyorrr... süre uzadıkça beline taktıkları kateterden ilaç enjekte diorlar sancıyı duyma diyeee...

epidural sezeryendada uyanık oluyrosun.. belden aşağını hissetmiordun ağrı yook...

alttan rahimden kesimiorlardaa.. kasıkların ordan kesiorlar şekerim...

spinalde sezeryenda uygunalnıor yine uynaık oluyorsun... belden aşağında dokunma hissediorsun ama acı yok... spinalde belinden iğne vuryorlar sadece.. katater takmıorlar..

durum bu şekerim...

kız her poku bilyon haaa...
ben hiç araştırmadım neyse öğrenmiş oldum sağol hemşom...

en risklisi hangisi bunun spinal pek çekici gelmedi...

ay ben nıye bişi anlamıyommm
bu hafta sonuna kadar ablam doğurmazsa sezeryan olcekk ayy doğursun yaa amma gecıktı bu bebiş
sezaryanda olmak ıstemıoo
abla dedım pırtlat gtsınn

Slm kızlarrrrr
esmoşş hoşgeldin kızz nerlerdesin sen kaçakkkkk

2 tane varmış ama onlarda bana göre yok

len esma sana sabah msj yazdım bakmıon bıle
varsa yoksa doğum süs püs
azcıkta benı düşünün yaaa

öyledir iskenderun kızları cnm...sen bir bizim oralar gitsene çok ucuz hem güzel tatil yap eşinle...

bende artık yokmuş gibimi davransam ne yapsam bizimki popolarından ayrılmaz cnm ben yok desemde kendilerini hissetiriyolar malesef..

ay ben nıye bişi anlamıyommm
bu hafta sonuna kadar ablam doğurmazsa sezeryan olcekk ayy doğursun yaa amma gecıktı bu bebiş
sezaryanda olmak ıstemıoo
abla dedım pırtlat gtsınn

kız senin yeğeninmi olacak amanınnn ilk yeğen değil demi..
ne kadar gecikti...erkek demekki haaaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…