Kokoşş Hatunlar Kulübü

gunaydın hatunlarr koketalarrrr nasılsınz bakalımmm

hee ozaman baska elımde ımkan olsa olabılır hazalcım bızmde ozel sıgortamız vardı cakallar ılk sene dogumu karsılamıyorlarmıssss bendeee tabisii doguramadım ama aslnda 2. seneye gırmıs oluyordum arastrmadım fazla püff neyse yıne kızdım kendımeeee

güzel bir akkabı sitesi buldum çok şık şeler var siz gelene kadar paylaşayım bari...Eki Görüntüle 293615 Eki Görüntüle 293616

sitenın adını yazsana kuzum esım ıcın arastrma yapıyormda model bakımndn yenı guzl farklı sıotelere ıhtıyacm varrr

a) nonoş olur kıvırır
b) süslü bakımlı (metroseksüel)
C) yiğit gibi delikanlı
d)kabadayı olur hangisi pohahahahha

b şıkkı diyorummm ve kazanıyorum ne kazandım söle kuzuuu

günaydın hatunlarrrr...

miroşşş kız ortadaki tüylü bot süpermiş.. çok beğendim ...

burdada gördüm dun.. topuksuzdu ama.. topuklusu daha şıkmışş...

anammmm bende alıcam

günaydın hatunlarrrr...

anammmm bende alıcam

mıray zabanan masrafa sokcak sızı
görmen görmenn onu

paşam nasıl senonu de bırak botu

güneş hanı lenn resım eklıycektın oğluşunun

benımkıde tek erkek
onuda kaptım
dıo ılla ılk oğlum olsun kız kardeşine sahıp cıkargott kafa yaa
bende kzım olsun ısterım
tabıkı sağlk en başta ama hep kzım olsun dıye düşünüyorummm

güneşe bak b dıo yaa

sogoayakkabi.com nefisler eşine söle yapsın bunlardan bukdar pahalı olmasın ondan alalım yada onun verdiği mağzadan...

cnm süslü olacak ister istemez onunla uğraşcam bilyorum saçıyla başıla üstüyle...kuzenlerimi süslerdim saç baş jöle değişik bandajlar akardım eni sonu teyzem kızdım süsleme oğullarımı diyee...şimdi benim oğlum olursa onu süslerim napim...

oğlan olursa kız için 2 sene beklerim harekete geçerim...

görmen görmenn onu

paşan iyi eklıyom kuzuuu

nan ne dıyom hahahaha

günaydın hatunlarrrr...

anammmm bende alıcam

sorma camel olan dimi ayy bende çok beğendim zikzaklı çorabım var krem bide koyu kahve elbisem süper olur...ama 260 TL cnmcım...

o kızı iille de doguracan ölemiii bende 3 tane oglum olack deyıp duruyorum nan bende bı anormallık var haaaa esımın aılesı kız dıye yırrttı kendını ben dedım bu erkek baktım herks kız dıyor doktor dedı erkek kesın dıyor bunlr hala son dakıkaya kadr kız bekldıler bıze suprız yapck kız olack dıyorlar kız hastası bunnar heheh senın gibi:):=)

görmen görmenn onu

iiyi kuzu iyi.. paşan...

sen nasılsın nelr yaptın bakalım akşamm..

ben pek birr halsizim ama yaaa...

erkeklerin klasik düşüncesi ilki erkek olsun ben yokken annesine kardeşine sahip çıksın

benim 8 teyzem var cnm anne anne 18 çocuk doğurmuş ikizlerin biri yaşamış diğerleri ölmüş toplamda 10 çocuk yaşamış erkek 2 tane 8 kızzz bizde kız bolluğu var...annem ve kayv. ilk çocukları kız olduğuna göre...ben annemin tek kızıyım ...benimde kzıım olacağı %99 ama bunda olmayabilir...

nan eşim kız diye hissediyor ben erkek diye hissediyorum offff ne bilem yaaa sağlıklı olsun kıza daha zaman var...

iiyi kuzu iyi.. paşan...

erkeklerin klasik düşüncesi ilki erkek olsun ben yokken annesine kardeşine sahip çıksın

yok nan benimki kız istiyo aileside kız diyo ebnim kardeşimde kız istiyo allahın dediği olur benim içime erkek doğuyor...

ekledi yaa kürklü yeleğinde oğluda vardı görmedinmi nan...!

ayy benişm kızım olsun böyle allahım inş..duy sesimi...Eki Görüntüle 293643

görmedımlen bakemmm

ayy maşallah cok tatlu ve amınnn

doğru diyooooooo

doğruda değil sevmım öle şeylerı
ben kızdım 2 abım vardı ama takmazdım noldu başıma bişide
gelmedı
ınsan kendını bıldıkten sonra ama hak verıom eşime bı taraftanda neyse sağlıklı olsunda

iiyi kuzu iyi.. paşan...

ben küsüm eşimetotomdan ayrılmıo sımdık
kutladık cnm oldu bıttı ama sabah küstüm işte

yerım paşamı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…