Kokoşş Hatunlar Kulübü

nan nasıl böle bir baglntı mı var benm anamn ılk kız yanı ben k.v ılk erkek yanı kocemmmm hihihih

neden küstün...

esma kızım olursa çizelgemi pembe yaparsın artık teyze olarak.........................

yaparım şekerimmm ne olcakkk... ama benmde çok akıntım ve bulantım olmuştu... erkek oldu...

şekerimmm kız küsünce ne güzel totontdan ayrılmıor ben küsünce benmki benden beter küsüyor

ya kızlar hala ev arıyoruz bulamıyoruzzzz:) uf cok moralım bozuk yaaa evde iş yapasım bile gelmıyor artık cok sıkldm bu evden artk tasnmk ıstıyorumm

ben kaçırmışım niye ev arıyosunz

cnm satılık ev bakıyoruz ama paramız kıstlu uygun fıytlı bişi bakıyorz tabı yok cok pahalı evler kıradayz suan ztn zam yapcak adam 700 tl odeyecegımıze ev alır kredı oderız falan dıye dusunduk püfff

mirooo ben bu pijamalrdan aradım ama denk gelmdm alıcam buldugm an yada kendım yapcm hahaha

ya kızlar hala ev arıyoruz bulamıyoruzzzz:) uf cok moralım bozuk yaaa evde iş yapasım bile gelmıyor artık cok sıkldm bu evden artk tasnmk ıstıyorumm

Al ebnden de okdar bende ev arıyorum nefret ettim evden artık umrumda değil geçen duvar kabarmış dökülmüş temizlemedim kocaya gösterdim ben bıktım bu evin rutubetinden çocuğun sağlıklı olmaz ona göre iyi bir ev bulalım dedim haber bekliyom arkdaş taşınıyomuş 341 ayrı mutfak 2 senelik daire kapıcılı ve site çok sevdim....inş.olur herkese haber ver sende sağa solda oturan ancak öyle bulursun....

bide güneş sahibinden.com gir ordan resimli ist..bölgesine göre arama yap bak evlere işyerindeyken..hem fiyat aralığınıda ayarla cnm...

cnm ınan butun emlak sıtelerını talan ettım hep aynı ılanlr satılmayn evlr sanrm hehehe aylrdr bkyrz cok dokuk bır ev ıstemıyorzz guzllerde cok pahalııı ofya delırcmmm biran önce tasnmk ıstyrm bırde ona hazrldm kendımı eve kendımı vermeıyrm

zor valla ev bulmak bide sonçta satın alacaksın iyi bir ev olsun...

zor valla ev bulmak bide sonçta satın alacaksın iyi bir ev olsun...

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh eve tadılat yapcz para harcamaylm dıyorz ev shaıbmzde gıck evde yenılk yapcz ortk yapalım dıyorzz hayr dıyor bı garıp adam püff

inanmıyacaksınız şuan ofisimdeki bayanın yapmış olduğu ingilkizce diyet programını tercüme ediyorum ohaa oldum geldi rica etti bişe diyemedim bu nee laaa millet yufka yüreğimden faydalanıyor....

ben bunu çevircem o kadın bu diyeti yapacak zayıflıcak ...adam hergün böyle bişe atarsa ben ne edicem hergün kadına bu salak dieti mi çevircem...bıktım yaaa ben bu işyerinden hamall gibi ne farkı var şimdi bunun hammallıktan...

ben şu salak diyeti 2 sayfa hemde çevirim geliyorum töbee töbeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…