benim 8 teyzem var cnm anne anne 18 çocuk doğurmuş ikizlerin biri yaşamış diğerleri ölmüş toplamda 10 çocuk yaşamış erkek 2 tane 8 kızzz bizde kız bolluğu var...annem ve kayv. ilk çocukları kız olduğuna göre...ben annemin tek kızıyım ...benimde kzıım olacağı %99 ama bunda olmayabilir...
nan eşim kız diye hissediyor ben erkek diye hissediyorum offff ne bilem yaaa sağlıklı olsun kıza daha zaman var...
görmedımlen bakemmm
ayy maşallah cok tatlu ve amınnn
doğruda değil sevmım öle şeylerı
ben kızdım 2 abım vardı ama takmazdım noldu başıma bişide
gelmedı
ınsan kendını bıldıkten sonra ama hak verıom eşime bı taraftanda neyse sağlıklı olsunda
ben küsüm eşimetotomdan ayrılmıo sımdık
kutladık cnm oldu bıttı ama sabah küstüm işte
yerım paşamı yaa
nan nasıl böle bir baglntı mı var benm anamn ılk kız yanı ben k.v ılk erkek yanı kocemmmm hihihih
esma kızım olursa çizelgemi pembe yaparsın artık teyze olarak.........................
görmedımlen bakemmm
ayy maşallah cok tatlu ve amınnn
doğruda değil sevmım öle şeylerı
ben kızdım 2 abım vardı ama takmazdım noldu başıma bişide
gelmedı
ınsan kendını bıldıkten sonra ama hak verıom eşime bı taraftanda neyse sağlıklı olsunda
ben küsüm eşimetotomdan ayrılmıo sımdık
kutladık cnm oldu bıttı ama sabah küstüm işte
yerım paşamı yaa
yaparım şekerimmm ne olcakkk... ama benmde çok akıntım ve bulantım olmuştu... erkek oldu...
şekerimmm kız küsünce ne güzel totontdan ayrılmıor ben küsünce benmki benden beter küsüyor
ya kızlar hala ev arıyoruz bulamıyoruzzzz:) uf cok moralım bozuk yaaa evde iş yapasım bile gelmıyor artık cok sıkldm bu evden artk tasnmk ıstıyorumm
seninki çok inatçı bee....onu ne üzer....?
ben kaçırmışım niye ev arıyosunz
ya kızlar hala ev arıyoruz bulamıyoruzzzz:) uf cok moralım bozuk yaaa evde iş yapasım bile gelmıyor artık cok sıkldm bu evden artk tasnmk ıstıyorumm
Al ebnden de okdar bende ev arıyorum nefret ettim evden artık umrumda değil geçen duvar kabarmış dökülmüş temizlemedim kocaya gösterdim ben bıktım bu evin rutubetinden çocuğun sağlıklı olmaz ona göre iyi bir ev bulalım dedim haber bekliyom arkdaş taşınıyomuş 341 ayrı mutfak 2 senelik daire kapıcılı ve site çok sevdim....inş.olur herkese haber ver sende sağa solda oturan ancak öyle bulursun....
bide güneş sahibinden.com gir ordan resimli ist..bölgesine göre arama yap bak evlere işyerindeyken..hem fiyat aralığınıda ayarla cnm...
onu üzecek tek şeyy... arkadaşlarıylaa... olta atmaya gidememek ...
benle ilgili birşeyin onu üzeceğini sanmıyorum... uyuzzz ...
cnm ınan butun emlak sıtelerını talan ettım hep aynı ılanlr satılmayn evlr sanrm hehehe aylrdr bkyrz cok dokuk bır ev ıstemıyorzz guzllerde cok pahalııı ofya delırcmmm biran önce tasnmk ıstyrm bırde ona hazrldm kendımı eve kendımı vermeıyrm
zor valla ev bulmak bide sonçta satın alacaksın iyi bir ev olsun...
vardır vardır sen bilmiyorsundur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?