Kokoşş Hatunlar Kulübü

öğren tabii tömerden başkasını tavsiye etmem en iyisi programlısı TÖMER GERİSİ FISSSSSSSSS...ama başına bela alırsın öğrenme yada öğrendini kimseye söyleme...ben herkesin ödeviydi diyetiydi kafayı yedim burda görümcem,in oğlunun ödevelrini bile yaptım sanki ben gidiom okula ama bebişimle doğsun ingilizce konuşcam benim eski patron fransızda bebişi luna (adı) ilk Türkçe öğrendi bakıcıs türk ,annesi fransızca,,babasıda ingilizce öğretti çocuk 3 yaşına kadar konuşmadı 4 yaşında 3 dili öğrendi şimdi beş yaşında hepsini karşıtırmadan konuşyor bebek ike kafasına sokmak en akıllıca...bende ing.konuşcam evde yalnız kaldığımda başkalarının yanında komik olur ama evdeyken öğrensin...

kıslar şu çekiliş bolumune bızde katılalım mıı kokoşlar olarak

yaws niye biz katılıyoruz biz kaç kişiyiz biz yapalım burda aramızda tanımadığım birinin hediyesi ne maneviyat taşıyacak bende...ama düşünsene senin güneşin veya hazalın hediyesini çok değerli olur benim için...

bilyorum benim eşimde böyle bişi olmamış gibi davranır...

gerek yok felan der kuaföre gitceğimde ben onunla tartışmak için gerek var diyorum kafama göre takılyorum o desede farketmiyor sende öyle yap boşa tartışma gerkli gidiyorsun bunun açıklamasınımı yapcan töbe...

valla onu ınce düşüncek hale getrmesını ben bılırımmmkafasını kırdırmasın bana
o maç ızlemeye keyfınce gıderken ne gerek var dıyor muyum
yolcem akşama onu neyse muhattap olmuycamm

yemek yapma öylece git otur TV izle gelsin yalvarsın pohahahah...ben dışardan söylicem de sen ne yapcan...ben olsam öyle ederim ona..

ya işte gec kaldım ben sımdıde vakıt bulamıyorum cocuktan yaa delırcem pufff

buarada supermiş cocuklaaa konusmak banada surklı yabancı kanal ac dınlet dedıelr ama fazla uygulayamdm alısr kulagı falan dedılerrr

ben bolbol teoman dınlettım cocugaaa sımdı sureklı kafa sallıyor

mantıklı canımhehe

çok gitmediğin için oluyor zaten hep gitsen sormaz..

tamam yapalım da peki kura kısmını nası yapcaz olmazsa söle yapalım katılmak isteyenlerin listesini alalım ben bı kagıda yazayım katlayayım kaç kişiysek birer numara vereyim katlıken sonra sonram herkes numara solesın çekeyim kıme kım cıkarsa özelinden mesaj atayım olurmu

kısım ınternetten cevırseymıs ya kendısı

onlar bişrebir aynısı olmuyormus efendim...anlamıyormuş...bıktım yaaa dedim ne gerk var şimdi iyi bir diet de değil dukan fransız bi adamın diyeti adam kendine mail atıyor ee dedim hergünmü atıcak cvpla bakalım ne diyor dio...

töbee...allahtan bide bana cvp yazmıyordu..çoğu cümleleri geçtim yoksa akşama bitmez banane ya...bide çıkışyo bana ben ne gerk var saçma diet diyince nie öyle düşünyomuşum olumsuz...herkes bu diyeti konuşyomuş nette araştırmışmış...offff banane yaaa...miletin derdinden bıktım ...

eşime diom ....abla benden şunu çevirmemi istedi bana dio yap elinemi yapışcak oda sana yardımcı olur al işte benim kocem beni sattı ne sinir olyosam...dedim sana ne soryorumki...

teoman bide ceza dinletseydin....

ben deniyecem bakalım o alacakmı.....

dimi aramızda yapalım birbirimize hatıra olsun...

numara işi olurmu dersin...? onlar nasıl uyguluyorlar onlar...

yapalım yaaa ne güzel olur ....böcük hazal bide esmayada soralım başka kim vardı birsen gelsin okusun söledim...

numara işi olurmu dersin...? onlar nasıl uyguluyorlar onlar...

olur kıs nıye olmasın katılmak ısteyenler bana yazsın ben bıkagıda yazayım katlayayım katladıktan sonra kısı sayısına gore numaralandırayım sonra herkes bırer rakam solesım tek tek bır gun belirleriz bunun için çekilşi yaparız bende kıme kım çıktyısa özelden mesaj atarım
ama önceden
isim
adres ve telefon bılgılerını bana özelden atacaksınız
kımse kımseye sölemeıcek kım çıktıgını ok mı

ya benım nezamandır aklımdaydı bole bıseyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…