Kokoşş Hatunlar Kulübü

clinique kremlerı nasıl bıde bununla ılgılı reklamı vardı
cilt lekelerıne karşı bı kresmı vardı nasıl bılen var mı

clinique ürünleri kozmetikten öte yani sağlık bakanlığı onaylı ve çok sağlam ürünleri var...ben güneş lekelerine karşı olanını kullanyorum şükür bişi olmadı hiç yüzümde antalya çok sıcak leke olur insanalrın yüzünde kahve rengi gibi...

neyse eşimde gözaltı mor halka olan için olanını kullanıyor gözle görülür bir renk açılması oldu artık mor değil göz altları o bile şok mercimek tanesi kadar sürüyorsun günde...süper sonuç

vichy de öneririm ama onudaa annem kullanmıştı cilt yüz lekesi süper sonuç hepsi gitti krem bitine kadar...

evet yaparsa rabbim yapar...

benim de paşam olacak galiba öyle görünyo kılzar öğrenmiş benden bir hafta ileri olanlar hepsi erkek kız diyen çıkmadı

clınıque bırz tuzlu ama deeğr dıyorsun yanı dur ben patronuma dıyım alsın bana ama bişi dıycem ya resmını ekler mısn o lekeler için kullandığının
ben baktım strawberry de bulamadım cnm
bende o güneşlekelerı için kullancam zaten
cillenıyommm yazın onada ıyı gelır demı cok aşırı yok ama olmadan önlem alayım

vichy de alabılırım onun ürününün resmınıde rıca etsem tatlım

bende seni öpüyom esmoşşşş

ne dimek anlamadım bennnn sabah sabahhhh

bu arada bebiki görcen he hadi hayırlı haberlerle dön
niye adamla tartıştın sabah sabah uyumsuz garuuu

nen kafayı yemiş 65 bin TL lik araba bulmuş 2011 model hemde ikinci el pahalı nakit fazla yok elinde 30 bini kredi çekcekmiş anası ablasının yanında söledi all all tabii hakettin çok çalıştın dediler...

daha birsürü borç var ben evden vzgeçtim adam araba alcak...

hayır kaynana ve abla nasıl bir zekaya sahipler adamın borcu var elinde parada kalmıcak tüm nakiti vercek bide kredi çekcek üstüne wolvo mu neymiş onu alcak diyecekelrine oğlum paranı verme çarçur etme şimdi araban var zaten boşver die....
araba efendim çok arıza çıkarırmış ses gelyomuş artık satmam lazım dio...

krediye başvurdu ben çıkmaz diye bekledim galiba çıkacak yaaa.....ve yeni bir borç allahım yaaa....

biz kim lüx araba kim çok kızdım çok öğlen gelsin beynini yicem onun....

neydi eşinin yaptığı marka baggi miydi?

tabii yapsın çok modern bunlar daha ucuza alırız o mağzadan bizde memnun oluruz valla söle boş durmasın hemen yapsın ahh ben sana yakın olcam ne fikirler verirdim size gelir...

bak kemal tancanın akkabı ve çanta koleksiyonuda çok hoş....

bir yabancı site vardı onu bulayım tekrar oda çok fena...yapsın bekliyoruz

ev almadan araba almaya kalkan mantığı hıc anlamamışımdır zaten ve mantıklı demekte ıstemem
heledde o kadar pahalı araba
valla cnm kocen senın cok dayakıstıyoo
önce sana bı danışması lazım onu bırak ev olmadan ve bebeğınız olacakken keyf için bu kadar masrafa ne dıye gırıyoo anlamadım
senı dınlemez mı
yapmıycaksın olmuycaksın desenayy çemkır bacım çemkır

nan baya ıyıydı banada desydın ya püff ama buarada bende memnun gıbym aldgm kremlerdn sankı daha cok yenı ama

canım deri çalışmıyor eşim belli bir markaya deıl magzalara calısyor ama bambıye falanda ayakkabı yapıyorlar. sen gönder bana sitelerı bız coguna bakıyorduk ama buna hıc bakmmsız demekkı dun gordu acayıp orjınal seyler var dedı böle sıtlr bıze fıkır verıyor ve onumzdekı sezon ne tarz ayakkbılr on plana cıkack tahmnde bulunyrzzz

miroşş kız valla haklısın böcükün dediği gibi çemkirrrr

burcuuu hoşgeldinnnnnnnnn

burcu alya güneş h geldınız

o kocenı ben yolarım bana bişi demeden karar vercek hee
o kadar parası varsa oturur çalışmam ev aldırırım cocuğumu kendım büyütürüm

valla miroş engel ol..

dun dünyanın borcunu saydın... o borca daha borç mu eklicek... zaten şuan ölü sezon...

senınde kart borcun var.. allah korurusn... almasın..

annesi ablasıı.. nie umursasnkii... sen karşı çıkıcan diieee onlar destek olmuştur.. sn kötü onlar iyi olsun maksat..

allla allaa 60.000 arabaya neden bineyim yaa.. verrim eskisini alırım yenısını 30. bine 40.bine..

burcu alya güneş h geldınız

o kocenı ben yolarım bana bişi demeden karar vercek hee
o kadar parası varsa oturur çalışmam ev aldırırım cocuğumu kendım büyütürüm

kız böcük 150 bin borçları var... dün soyledi..

ya miroşunda 15 bn kart borcu varmışş...

nasıl alsın.... hamileyken borunu ötüür miroşşş sakın almasın...

ayy bu erkekler çok akılsız anacıım benimkide öyle nasıl sinir oldum geçen arabayı satıcam babamdan işte biraz para alıcam yükselticem dedim al al 2 gün sonra başına kakmazlarsa bende ebru değilim manyak herif ya ki arabayı ailem aldı yani uzun vadeli borç verdiler ama borç nihayetinde beyimiz onu borç saymıyo tabi e evlenmeden ev aldık bi yerde iyi yaptık ama 1500 kredi ödüyoruz aylık bide bizimki aşaa batmadan saman yemez sağ olsun keyfine düşkün dedim hem emmeye gelmiyon hem gömmeye bişeyden vazgeçiceksin valla cıngar çıkardım evde şimdi arabayı satıcak ama araba almıcak

kız sen nerelisin bizim şiveden konuştun ne emmeye gelion ne gömmeye diyee...

kız böcük 150 bin borçları var... dün soyledi..

ya miroşunda 15 bn kart borcu varmışş...

nasıl alsın.... hamileyken borunu ötüür miroşşş sakın almasın...

cok borç varmış yaa ev mı aldılar anlamadımkı nasıl okadar borç olmuş
kredı kartına 15 bın mı

kocesı tam dayaklık ve 2012 yılı o kadar güzel geccek gıbıde değil ben ev almaktan vazgectım ya pıyasalar allak bullak

cafe açmışlar cnm.. kira şezlong... falan.. dun bahsetti bnde ozman okudum..

yazık yaaa... alınmaz yaniii...

normal sıfır araba alsın 35 bin 40 bine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…