güneşimm hoşgeldinnn iyiyim bitane sen nassısınn?
kimyon kız geçmiş olsun kuzummm
clinique kremlerı nasıl bıde bununla ılgılı reklamı vardı
cilt lekelerıne karşı bı kresmı vardı nasıl bılen var mı
amann evlı garu olmak zor iş yahu
nerde o bekar günlerr
paşan kesın benı sever
haydı bakemm
ınş.mipisini gösterır
göstermezse zaten kesın kız
gözünüz aydın cnm
Allahtan umıt kesılmezmış cok sevındım
Allah acısını göstermesın
clinique ürünleri kozmetikten öte yani sağlık bakanlığı onaylı ve çok sağlam ürünleri var...ben güneş lekelerine karşı olanını kullanyorum şükür bişi olmadı hiç yüzümde antalya çok sıcak leke olur insanalrın yüzünde kahve rengi gibi...
neyse eşimde gözaltı mor halka olan için olanını kullanıyor gözle görülür bir renk açılması oldu artık mor değil göz altları o bile şok mercimek tanesi kadar sürüyorsun günde...süper sonuç
vichy de öneririm ama onudaa annem kullanmıştı cilt yüz lekesi süper sonuç hepsi gitti krem bitine kadar...
bende seni öpüyom esmoşşşş
ne dimek anlamadım bennnn sabah sabahhhh
bu arada bebiki görcen he hadi hayırlı haberlerle dön
niye adamla tartıştın sabah sabah uyumsuz garuuu
hello gunaydın koketalar nasılsınızzz bakalımm:):)
gecmıs olsun canımmmm
hadi len böcummm hetgun çeşit çeşit ojelerı suren sen diilmisn yaaahhhh
oh bebsını gorcen kuzuuu neguzel mıroşş kocama o ayakkabı sıtesını gosterdım cıldırdı acayıp fıkrler verdı bu sıte bana dedıııı:):)
hoşgeldın aşgumm nasulsunn?
kıy paraya skincode al kısss cidden harıka bir krem herks onerıyorrr bende 1 hafta olck nerdyse memnun gıbıyım
nen kafayı yemiş 65 bin TL lik araba bulmuş 2011 model hemde ikinci el pahalı nakit fazla yok elinde 30 bini kredi çekcekmiş anası ablasının yanında söledi all all tabii hakettin çok çalıştın dediler...
daha birsürü borç var ben evden vzgeçtim adam araba alcak...
hayır kaynana ve abla nasıl bir zekaya sahipler adamın borcu var elinde parada kalmıcak tüm nakiti vercek bide kredi çekcek üstüne wolvo mu neymiş onu alcak diyecekelrine oğlum paranı verme çarçur etme şimdi araban var zaten boşver die....
araba efendim çok arıza çıkarırmış ses gelyomuş artık satmam lazım dio...
krediye başvurdu ben çıkmaz diye bekledim galiba çıkacak yaaa.....ve yeni bir borç allahım yaaa....
biz kim lüx araba kim çok kızdım çok öğlen gelsin beynini yicem onun....
clinique ürünleri kozmetikten öte yani sağlık bakanlığı onaylı ve çok sağlam ürünleri var...ben güneş lekelerine karşı olanını kullanyorum şükür bişi olmadı hiç yüzümde antalya çok sıcak leke olur insanalrın yüzünde kahve rengi gibi...
neyse eşimde gözaltı mor halka olan için olanını kullanıyor gözle görülür bir renk açılması oldu artık mor değil göz altları o bile şok mercimek tanesi kadar sürüyorsun günde...süper sonuç
vichy de öneririm ama onudaa annem kullanmıştı cilt yüz lekesi süper sonuç hepsi gitti krem bitine kadar...
neydi eşinin yaptığı marka baggi miydi?
tabii yapsın çok modern bunlar daha ucuza alırız o mağzadan bizde memnun oluruz valla söle boş durmasın hemen yapsın ahh ben sana yakın olcam ne fikirler verirdim size gelir...
bak kemal tancanın akkabı ve çanta koleksiyonuda çok hoş....
bir yabancı site vardı onu bulayım tekrar oda çok fena...yapsın bekliyoruz
gunaydın kokoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
burcu alya güneş h geldınız
o kocenı ben yolarım bana bişi demeden karar vercek hee
o kadar parası varsa oturur çalışmam ev aldırırım cocuğumu kendım büyütürüm
burcu alya güneş h geldınız
o kocenı ben yolarım bana bişi demeden karar vercek hee
o kadar parası varsa oturur çalışmam ev aldırırım cocuğumu kendım büyütürüm
nen kafayı yemiş 65 bin TL lik araba bulmuş 2011 model hemde ikinci el pahalı nakit fazla yok elinde 30 bini kredi çekcekmiş anası ablasının yanında söledi all all tabii hakettin çok çalıştın dediler...
daha birsürü borç var ben evden vzgeçtim adam araba alcak...
hayır kaynana ve abla nasıl bir zekaya sahipler adamın borcu var elinde parada kalmıcak tüm nakiti vercek bide kredi çekcek üstüne wolvo mu neymiş onu alcak diyecekelrine oğlum paranı verme çarçur etme şimdi araban var zaten boşver die....
araba efendim çok arıza çıkarırmış ses gelyomuş artık satmam lazım dio...
krediye başvurdu ben çıkmaz diye bekledim galiba çıkacak yaaa.....ve yeni bir borç allahım yaaa....
biz kim lüx araba kim çok kızdım çok öğlen gelsin beynini yicem onun....
ayy bu erkekler çok akılsız anacıım benimkide öyle nasıl sinir oldum geçen arabayı satıcam babamdan işte biraz para alıcam yükselticem dedim al al 2 gün sonra başına kakmazlarsa bende ebru değilim manyak herif ya ki arabayı ailem aldı yani uzun vadeli borç verdiler ama borç nihayetinde beyimiz onu borç saymıyo tabi e evlenmeden ev aldık bi yerde iyi yaptık ama 1500 kredi ödüyoruz aylık bide bizimki aşaa batmadan saman yemez sağ olsun keyfine düşkün dedim hem emmeye gelmiyon hem gömmeye bişeyden vazgeçiceksin valla cıngar çıkardım evde şimdi arabayı satıcak ama araba almıcak
kız böcük 150 bin borçları var... dün soyledi..
ya miroşunda 15 bn kart borcu varmışş...
nasıl alsın.... hamileyken borunu ötüür miroşşş sakın almasın...
holbulduk bbiibiğimm çok haşinsin bugun yineğğğğ
cok borç varmış yaa ev mı aldılar anlamadımkı nasıl okadar borç olmuş
kredı kartına 15 bın mı
kocesı tam dayaklık ve 2012 yılı o kadar güzel geccek gıbıde değil ben ev almaktan vazgectım ya pıyasalar allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?