cafe açmışlar cnm.. kira şezlong... falan.. dun bahsetti bnde ozman okudum..
yazık yaaa... alınmaz yaniii...
normal sıfır araba alsın 35 bin 40 bine..
ayyyyyyy bu borç muhabetleri benı açmıyıııııııı bacımmmmmmmmm zatı canım sıkılıyorrrrrrr
clınıque bırz tuzlu ama deeğr dıyorsun yanı dur ben patronuma dıyım alsın bana ama bişi dıycem ya resmını ekler mısn o lekeler için kullandığının
ben baktım strawberry de bulamadım cnm
bende o güneşlekelerı için kullancam zaten
cillenıyommm yazın onada ıyı gelır demı cok aşırı yok ama olmadan önlem alayım
vichy de alabılırım onun ürününün resmınıde rıca etsem tatlım
kız sen nerelisin bizim şiveden konuştun ne emmeye gelion ne gömmeye diyee...
cok borç varmış yaa ev mı aldılar anlamadımkı nasıl okadar borç olmuş
kredı kartına 15 bın mı
kocesı tam dayaklık ve 2012 yılı o kadar güzel geccek gıbıde değil ben ev almaktan vazgectım ya pıyasalar allak bullak
ayyyyyyy bu borç muhabetleri benı açmıyıııııııı bacımmmmmmmmm zatı canım sıkılıyorrrrrrr
afyonluyum canıım
kız dert etme bizde bir borç var dağ dağ bildiğin bankaya 77bindi en son bi kredi daha var işte onun 5bini falan kaldı kredi kartları desen valla 6 tane kart vardı 4 tanesini kapattık 1 sene içinde 2 tanesi kaldı onlarında toplamı 7bin falan galiba ve şu an bebiş geliyo annemlere elden 60gr bilezik var ve bu yıl içinde geçen hesapladık yaklaşık 100bin borç ödemişiz
Eki Görüntüle 294486
bu eşimn kullandığı lekelerin rengini açıyor...
Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer Spf 20
Ciltteki koyu leke ve renk farklarını gözle görülür şekilde azaltan, gün boyu kalıcı nem ve yumuşaklık sağlayan SPF 20 ile güneş koruması ile yeni leke oluşumunu önleyen (1-2-3 cilt tiplerine uygun) nemlendirici kremdir.
Ciltteki koyu leke ve renk farklılıklarını gözle görülür şekilde azaltan, gün boyu kalıcı nem ve yumuşaklık sağlayan nemlendirici kremdir.
Cildi, UVA ve UVB ışınlarının neden olduğu gelecekte oluşabilecek renk tonu farklılıklarına karşı korumaya yardım ederken aynı zamanda 4-6 hafta içinde kahverengi lekelerin ve renk tonu farklılıklarının görünümünün azalmasına katkıda bulunan nemlendirici kremdir. Cilt bariyerlerinin güçlenmesine yardım ederek cildin koyu ton oluşumuna karşı direnç kazanmasına neden olur. Kısa sürede cildin nem ve aydınlık kazanmasına yardım eder.
Kullanımı
Günlük olarak 3 Adımlı Bakım Sistemi'nden sonra uygulanır.
ev almadan araba almaya kalkan mantığı hıc anlamamışımdır zaten ve mantıklı demekte ıstemem
heledde o kadar pahalı araba
valla cnm kocen senın cok dayakıstıyoo
önce sana bı danışması lazım onu bırak ev olmadan ve bebeğınız olacakken keyf için bu kadar masrafa ne dıye gırıyoo anlamadım
senı dınlemez mı
yapmıycaksın olmuycaksın desenayy çemkır bacım çemkır
canım ben l'occitane die bir marka vaar onu kullanıyorum ve mükemmel sonuç veriyo vücut losyonunu bide sıkılaştırıcısını kullanıyorum doğumdan sonrada göğüsler için toparlayıcısı var bir arkadaşımda ondan almıştı kadının memişleri dimdik oldu valla
nan baya ıyıydı banada desydın ya püff ama buarada bende memnun gıbym aldgm kremlerdn sankı daha cok yenı ama
canım deri çalışmıyor eşim belli bir markaya deıl magzalara calısyor ama bambıye falanda ayakkabı yapıyorlar. sen gönder bana sitelerı bız coguna bakıyorduk ama buna hıc bakmmsız demekkı dun gordu acayıp orjınal seyler var dedı böle sıtlr bıze fıkır verıyor ve onumzdekı sezon ne tarz ayakkbılr on plana cıkack tahmnde bulunyrzzz
ınanılmaz borçlarınız var yaa
ev mı aldınız sız
yıl içinde 100 bınde cok ıyımış kazancınız ıyı dmekkıhey maşallah
valla ben 2 yıllık evlıyım 1 yıl işsızlıktı maaş alamadım falan derken gectı
1 yıldır işimdeyım şükür düğünüde evıde eşimle bırlıkte yapmamıza rağmen
az kaldı şükür
burcu alya güneş h geldınız
o kocenı ben yolarım bana bişi demeden karar vercek hee
o kadar parası varsa oturur çalışmam ev aldırırım cocuğumu kendım büyütürüm
ne için bu ama
ben cılt lekelerı ıcın arıyorum cnm
mırayım tşkler cnm cok sağoll
çemkirdim cnm yarım saattir telf ile konuşyoruz ...neler söyledim olmaz paran kalmaz parasız kalam önmüz kış işleri hafifledi..
iş yapamadığı günler olucak herşeyi düşünsün diye kafasına vura vura anlattım....daha bitmemiş babalar gibi 25 binlik kredimiz var sen ne mantıkla çekyosun dedim anladı sonunda ama sabrımı yedi resmen....
inşallah fikrini değiştirmez biri bankaya git evraklarını al dedim bak bebişimiz olacak evden vazgeçtim yapma riske atma borca sokma seneye bari rahat edelim dedim...
valla miroş engel ol..
dun dünyanın borcunu saydın... o borca daha borç mu eklicek... zaten şuan ölü sezon...
senınde kart borcun var.. allah korurusn... almasın..
annesi ablasıı.. nie umursasnkii... sen karşı çıkıcan diieee onlar destek olmuştur.. sn kötü onlar iyi olsun maksat..
allla allaa 60.000 arabaya neden bineyim yaa.. verrim eskisini alırım yenısını 30. bine 40.bine..
kız böcük 150 bin borçları var... dün soyledi..
ya miroşunda 15 bn kart borcu varmışş...
nasıl alsın.... hamileyken borunu ötüür miroşşş sakın almasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?