Kokoşş Hatunlar Kulübü

cafe açmışlar cnm.. kira şezlong... falan.. dun bahsetti bnde ozman okudum..

yazık yaaa... alınmaz yaniii...

normal sıfır araba alsın 35 bin 40 bine..

ben okuyaamadım ama cok üzüldüm
bak benım çalıştığım yerın işlerı mükemmel öle her arabayı almazyı müşterı secerız
çoğu ünlü manken
dr hakım yada büyük şirkettır ama onlar bıle ödeme zorluğu cekıo bu yıl böle oldu nedense Rabbım hayır etsın ınş.

düşünerek hareket etmek lazım
hemde esnafsa daha zor
cok kızıdım cokk

ayyyyyyy bu borç muhabetleri benı açmıyıııııııı bacımmmmmmmmm zatı canım sıkılıyorrrrrrr

senınde var demı cnm cok mu pekı
benım kredı kartlarıma yok şükür
ama bugun 2 tanesıne maıl gelmış kart ücretı 45 tl den 90 tl
eşimiarıycam hemen kapattırsın

kredımvar martta bıtıyoo şükür

bu eşimn kullandığı lekelerin rengini açıyor...

Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer Spf 20

Ciltteki koyu leke ve renk farklarını gözle görülür şekilde azaltan, gün boyu kalıcı nem ve yumuşaklık sağlayan SPF 20 ile güneş koruması ile yeni leke oluşumunu önleyen (1-2-3 cilt tiplerine uygun) nemlendirici kremdir.

Ciltteki koyu leke ve renk farklılıklarını gözle görülür şekilde azaltan, gün boyu kalıcı nem ve yumuşaklık sağlayan nemlendirici kremdir.

Cildi, UVA ve UVB ışınlarının neden olduğu gelecekte oluşabilecek renk tonu farklılıklarına karşı korumaya yardım ederken aynı zamanda 4-6 hafta içinde kahverengi lekelerin ve renk tonu farklılıklarının görünümünün azalmasına katkıda bulunan nemlendirici kremdir. Cilt bariyerlerinin güçlenmesine yardım ederek cildin koyu ton oluşumuna karşı direnç kazanmasına neden olur. Kısa sürede cildin nem ve aydınlık kazanmasına yardım eder.

Kullanımı

Günlük olarak 3 Adımlı Bakım Sistemi'nden sonra uygulanır.

bak cnm buda var bunu arkdaşım kullanıyordu ....

oda akne lekelerine...sivilce lekelerine karşı kullanmıştı...

Bu yeni bakım serumu koyu lekeleri yaşlılık lekelerini ve yaşlılık sonucu oluşan renk farklılıklarını güneşin cildimize yıllar boyu verdiği zararları çevresel zararları ve akne lekelerinin izlerini gözle görülür şekilde azaltırken daha sağlıklı ve pürüzsüz bir görünümü de açığa çıkarıyor. Klinik testler Even Better Clinical Dark Spot Corrector’ın sektörde altın standartı temsil eden reçeteli içerikle karşılaştırıldığında 4 8 ve 12 haftada cilt rengini eşitlemede bu içerik kadar etkili olduğunu ispatlamış.

Even Better Clinical Dark Spot Corrector 12 hafta sonunda cilt renginde %53 düzelme sağlıyor.

Reçeteli bir ürün kadar etkili
Ürünün bir diğer farkı da diğer leke giderici ürünleri kullanamayacak kadar narin ciltler için hassas ve tahrişe neden olmayan bir bakım alternatifi sunması. Artık kadınlar reçeteli bir ürün kadar etkili sonuçları kendi evlerinde görme şansına sahipler.

Peki içeriğinde neler var?
Clinique’in bu üründe kullandığı benzersiz “CL-302 Kompleksi” klinik çalışmalarla ispatlanmış bitki bazlı teknolojisiyle cilde renk eşitliği ışıltı ve pürüzsüzlük veriyor.
Yeni CL-302 Kompleksi beş sinerjik canlandırıcı bileşen içeriyor:
- Nadir bulunan bir botanik öz olan Dianella Ensifolia eşit olmayan cilt tonunu ve pigmente olmuş cilt görünümünü azaltmaya ve önlemeye yardımcı oluyor. Tüm bunlara ek olarak bu güçlü antioksidan cildi serbest radikallere karşı koruyor.
- Kuvvetli bir C Vitamini türevi olan Ascorbyl Glucoside var olan ve ileride oluşabilecek koyu lekelerin görünümünü azaltıyor.
- Geliştirilmiş aydınlatıcı buğday özü cilt yüzeyindeki geniş pigment kümelerini mikroskobik taneciklere bölerek ciltteki eşit olmayan görünümü gideriyor.
- Glucosamine ve Salisilik Asit’in cildi arındırma özelliği hücre yenilenmesini desteklerken yüzeydeki pigmentleşmiş cilt hücrelerini gidererek cildin daha aydınlık ve parlak bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Sahne arkasındakiler
Hiperpigmentasyon nedeniyle oluşan renk düzensizliklerini gideren Even Better Clinical Dark Spot Corrector’ın içindeki diğer kuvvetli bileşenler:
- Trametes Versicolor benzersiz bir mantar özüdür. Mevcut koyu lekeleri mikro tanecikler haline getirerek ciltte daha az belirgin olmalarını sağlıyor.
- Curcuma Longa Turmeric Kökü Özü ve Scutellaria Baicalensis Kökü Özü zararlı çevresel etkenlere karşı savaşarak fazla melanin üretimini engelleyen güçlü antioksidanlardır.

kız sen nerelisin bizim şiveden konuştun ne emmeye gelion ne gömmeye diyee...

afyonluyum canıım

ayyyyyyy bu borç muhabetleri benı açmıyıııııııı bacımmmmmmmmm zatı canım sıkılıyorrrrrrr

kız dert etme bizde bir borç var dağ dağ bildiğin bankaya 77bindi en son bi kredi daha var işte onun 5bini falan kaldı kredi kartları desen valla 6 tane kart vardı 4 tanesini kapattık 1 sene içinde 2 tanesi kaldı onlarında toplamı 7bin falan galiba ve şu an bebiş geliyo annemlere elden 60gr bilezik var ve bu yıl içinde geçen hesapladık yaklaşık 100bin borç ödemişiz

ınanılmaz borçlarınız var yaa
ev mı aldınız sız

yıl içinde 100 bınde cok ıyımış kazancınız ıyı dmekkıhey maşallah
valla ben 2 yıllık evlıyım 1 yıl işsızlıktı maaş alamadım falan derken gectı
1 yıldır işimdeyım şükür düğünüde evıde eşimle bırlıkte yapmamıza rağmen
az kaldı şükür

canım ben l'occitane die bir marka vaar onu kullanıyorum ve mükemmel sonuç veriyo vücut losyonunu bide sıkılaştırıcısını kullanıyorum doğumdan sonrada göğüsler için toparlayıcısı var bir arkadaşımda ondan almıştı kadının memişleri dimdik oldu valla

bu sana 6 ay gidiyor bakma küçük olduğuna....

Cilt tipi:
Asyalı kadınların üzerinde yapılan klinik test

Aksiyon:
Melanin odaklı Bio-özümlenmiş etken madde Kahverengi lekelerin görünümünü hafifletir.

Sonuçlar:
Mikro sedefsi formülü ile cilt görünümüne tazelenmiş bir parlaklık getirir. Gün geçtikçe cildin rengi ve dokusu gözle görünür şekilde düzgünleşir. Zarif bir cilt dokusu ortaya çıkar.

Ürün Sunumu:
30 ml tüp

BI-WHITE sabah ve akşam tüm yüzünüze uygulayınız. Göz çevresinden kaçınınız.

çemkirdim cnm yarım saattir telf ile konuşyoruz ...neler söyledim olmaz paran kalmaz parasız kalam önmüz kış işleri hafifledi..

iş yapamadığı günler olucak herşeyi düşünsün diye kafasına vura vura anlattım....daha bitmemiş babalar gibi 25 binlik kredimiz var sen ne mantıkla çekyosun dedim anladı sonunda ama sabrımı yedi resmen....

inşallah fikrini değiştirmez biri bankaya git evraklarını al dedim bak bebişimiz olacak evden vazgeçtim yapma riske atma borca sokma seneye bari rahat edelim dedim...

ne için bu ama
ben cılt lekelerı ıcın arıyorum cnm

mırayım tşkler cnm cok sağoll

nubuk yada kadifemi çalışyor bambide kadife çok vardı ....eşine söle bide deki azcık renkli akkabı yapsın hep renkler koyudu bambide bir lacivert açık hoş akkabı bulamadım kırmızı yeşil açık sütlü kahveler süper oluyor...

evet canım ev aldık ondan zorlandık biraz düğünde takılanlar bize kaldı iyide takı geldi diyim o çok yardımcı oldu bize ben evlendikten sonra 1 ay işsiz kaldım açıkçası evin faturalarını ben ödedim eşimde borçlara yetişti falan ama böyle bakınca sanırım biraz lüx yaşıyoruz ondan böyle oluyo ben değilde eşim bir türlü standartlarını düşürmüyo önünde durmaya çalışıyorum ama bi yere kadar oluyo yinede allaha şükür o kadar borca rağmen karnımız doyuyo allahım olmayanlarada yardım etsiiin

burcu alya güneş h geldınız

o kocenı ben yolarım bana bişi demeden karar vercek hee
o kadar parası varsa oturur çalışmam ev aldırırım cocuğumu kendım büyütürüm

kız ne okadar nakit yokki kredi çekcek üstüne....

delirtti beni bağırdım çağırıdm yola geldi şükür arkdaşları kafasını karıştıryo...

ınş.cnm senı dınler dınlemezse gerçkten cok zorda kalırsınız hemde cok

bu arada krem 160 tl clınıque indiirm olursa hemen alcemm ama şimdılık vişi deneyım
dıyorumm

aynen dediğin gibi sıkışsak kendilerimi para vercek sanki sölerler al diye tabii....

ben sözümü geçirtirim koparırırm kafasını evden vazgeçtik tamam araba eskidi ise satsın sonra uygun parsına göre alsın yeter kredi üstüne kredi...

kız böcük 150 bin borçları var... dün soyledi..

ya miroşunda 15 bn kart borcu varmışş...

nasıl alsın.... hamileyken borunu ötüür miroşşş sakın almasın...

oho sadce 150 olsa iyi bide 25 bin kredi borcu var dhaa cnm eşim iş açarken çekmiştim kendi üzerime...

ben kartları kapayacam cnm eşimden alırım bişi lazım olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…