- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
evet canım ev aldık ondan zorlandık biraz düğünde takılanlar bize kaldı iyide takı geldi diyim o çok yardımcı oldu bize ben evlendikten sonra 1 ay işsiz kaldım açıkçası evin faturalarını ben ödedim eşimde borçlara yetişti falan ama böyle bakınca sanırım biraz lüx yaşıyoruz ondan böyle oluyo ben değilde eşim bir türlü standartlarını düşürmüyo önünde durmaya çalışıyorum ama bi yere kadar oluyo yinede allaha şükür o kadar borca rağmen karnımız doyuyo allahım olmayanlarada yardım etsiiin
kız ne okadar nakit yokki kredi çekcek üstüne....
delirtti beni bağırdım çağırıdm yola geldi şükür arkdaşları kafasını karıştıryo...
canım internet sitesi var orda herşeyi var badem özlüleri mükemmel kokuyo
tek bildiğim çok etkili ürünleri var....
ayy bu erkekler çok akılsız anacıım benimkide öyle nasıl sinir oldum geçen arabayı satıcam babamdan işte biraz para alıcam yükselticem dedim al al 2 gün sonra başına kakmazlarsa bende ebru değilim manyak herif ya ki arabayı ailem aldı yani uzun vadeli borç verdiler ama borç nihayetinde beyimiz onu borç saymıyo tabi e evlenmeden ev aldık bi yerde iyi yaptık ama 1500 kredi ödüyoruz aylık bide bizimki aşaa batmadan saman yemez sağ olsun keyfine düşkün dedim hem emmeye gelmiyon hem gömmeye bişeyden vazgeçiceksin valla cıngar çıkardım evde şimdi arabayı satıcak ama araba almıcak
cok borç varmış yaa ev mı aldılar anlamadımkı nasıl okadar borç olmuş
kredı kartına 15 bın mı
kocesı tam dayaklık ve 2012 yılı o kadar güzel geccek gıbıde değil ben ev almaktan vazgectım ya pıyasalar allak bullak
mırayın kocesı elime geçmesin valla
sabah benımkınede bastım kalayı
dedım bıdaha ben şuraya gtcem dedığımde nıye ne gerek var dersen yolarım senı
aman aman önce borçlrı bıtırıp gençsınız daha lüx ılerde yaşarsınız
evı ne zmn ve kaça aldınız cnm
bızde alcezda ortam yokluyommm
amın
ınş.vazgecer zaten bu arkadaş ortamı hep bozar adamı sankı onler öduycek
ona bu aklı verenlere acep bı tane taksıtını ödemek için borç ıstese verır mı
bı bakım cnm
ama bak yüzüme bişi olursa senı bulur furrum topuklarından
cafe açmışlar cnm.. kira şezlong... falan.. dun bahsetti bnde ozman okudum..
yazık yaaa... alınmaz yaniii...
normal sıfır araba alsın 35 bin 40 bine..
ne için bu ama
ben cılt lekelerı ıcın arıyorum cnm
mırayım tşkler cnm cok sağoll
ınş.cnm senı dınler dınlemezse gerçkten cok zorda kalırsınız hemde cok
bu arada krem 160 tl clınıqueindiirm olursa hemen alcemm ama şimdılık vişi deneyım dıyorumm
aman aman önce borçlrı bıtırıp gençsınız daha lüx ılerde yaşarsınız
evı ne zmn ve kaça aldınız cnm
bızde alcezda ortam yokluyommm
amın
ınş.vazgecer zaten bu arkadaş ortamı hep bozar adamı sankı onler öduycek
ona bu aklı verenlere acep bı tane taksıtını ödemek için borç ıstese verır mı
bı bakım cnm
ama bak yüzüme bişi olursa senı bulur furrum topuklarından
kız volvo alacakmış beyefendi etimiz ne butumuz neee valla çığırdım yarım saat vazgeçti şükür ben onun ailesinin aklına turp sıkıyım....
satmasın almasında yaa sonra alsın ne kredisi şimdi bıktırdı yaa beni...
pofffffffffff benım canım sıkılıyor yawwwsssssssss
Ben yokum yaa ondan sıkılmışsındırr
Slm kıslarrrr
bebişim naber yawwwwwww evet sen yoksun dıe sıkılıyorrr nerdesın özel mailimi alldınmı
iyi sor bakalımmmmEvet aldım canım akşam kocişle bir konuşayım bakalım izin çıkıcakmı
Düün kimyasal peeling yaptırdım gerim gerim geriliyorum valla yüzümü gerdirmiş gibi
iyi sor bakalımmmm
onası oluyor kıssssssssssssssssss
cnm dükkanın senelik kirası o malesef bu sene onu ödeyecez taksitle....
kazanır inş.ödenir o tamam haklı belki çok çalışyor ama böcük antalya kışın ölü sezon para kazanmaz 3 ay...elinde para kalmazsa biteriz.
vur anacım olmaz kefilim ben hatta bide ilk siparişte numune yolluyolar el kremleri falan kullandım çok güzel hepsiii
canım 2010haziranda almıştık 130bine işte eşimin arabası vardı onu sattık benim kurs için biriktirdiğim param vardı onu verdim 85binde kredi çektik...
cnm çil lekelerine iyi gelmez sanmam bunlar çil için ayrı bir krem var eczanelerde satılıyor çilli arkdaşım onu kullanıyordu..
azalmıştı ama komple gitmedi...bunlar leke kremi...
Yani şimdi cildine asit sürüyorlar en kaba tabiriyle sonra iki gün yüzüne su bile sürmüyorsun soyulmaya başlıyor ve alttan yeni deri çıkıyor cildin yenileniyor güzelleşiyor daha 5 seans gidicem toplam 6 seans benim henüz soyulmadı ist.daykende yaptırmıştım o zamanda soyulmamıştı inş. bu kez soyulurda alttan taze cildim çıkar
sıteden bakıcam nasıl bişiymış
Allah ödeme kolaylığı versın[/FONT]
annnemmmm gecen gun haberlerde bı dıs doktorunun yuzu ciddi yanık içinde kalmış dıkkatlı ol ameliyetla bıle eski halıne donduremeyız dedı doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?