Kokoşş Hatunlar Kulübü

aman aman önce borçlrı bıtırıp gençsınız daha lüx ılerde yaşarsınız
evı ne zmn ve kaça aldınız cnm
bızde alcezda ortam yokluyommm

amın

kız ne okadar nakit yokki kredi çekcek üstüne....

delirtti beni bağırdım çağırıdm yola geldi şükür arkdaşları kafasını karıştıryo...

ınş.vazgecer zaten bu arkadaş ortamı hep bozar adamı sankı onler öduycek
ona bu aklı verenlere acep bı tane taksıtını ödemek için borç ıstese verır mı

canım internet sitesi var orda herşeyi var badem özlüleri mükemmel kokuyo
tek bildiğim çok etkili ürünleri var....

bı bakım cnm
ama bak yüzüme bişi olursa senı bulur furrum topuklarından

kız volvo alacakmış beyefendi etimiz ne butumuz neee valla çığırdım yarım saat vazgeçti şükür ben onun ailesinin aklına turp sıkıyım....

satmasın almasında yaa sonra alsın ne kredisi şimdi bıktırdı yaa beni...

cnm dükkanın senelik kirası o malesef bu sene onu ödeyecez taksitle....

kazanır inş.ödenir o tamam haklı belki çok çalışyor ama böcük antalya kışın ölü sezon para kazanmaz 3 ay...elinde para kalmazsa biteriz.

vur anacım olmaz kefilim ben hatta bide ilk siparişte numune yolluyolar el kremleri falan kullandım çok güzel hepsiii

canım 2010haziranda almıştık 130bine işte eşimin arabası vardı onu sattık benim kurs için biriktirdiğim param vardı onu verdim 85binde kredi çektik...

cnm tüm ürünler iyidir ama bilyosun cilt sonuçta herşey kullanmak olmaz bunlar eczane ürünleri sana dediğim sen bilirsin yinede....

vazgeçsin bir zahmet süründürürüm ulen ben adamı koparırım kellesini...dinleyecekkkkkkkkkkkkkkkk okdar ben yemeğe gidiom bebişim acıktı...

ay sorma benimkide honda die tutturmuştu ağladım bağırdım çağırdım ağlamama dayanamıyo
ben arabayı sat bi iki borcu kapa derken senin dediğine bak die söylenip durdum onunda düşüncesi neymiş efendim araba eskiymişte zor olurmuş işte yolda kalırmışız beni düşünüyomuş şimdi iyiymişim iice ilerleyince zor olurmuş dedim şimdiki araba beni taşıyamıcak kadar kötümü kendini haklı çıkarmak için bahane üretme sat madem borcunu kapaki beni dahada rahatlat arabayla rahatlamıyorum ben dedim bi dahada konusunu açmadı

iyi sor bakalımmmm
onası oluyor kıssssssssssssssssss

Yani şimdi cildine asit sürüyorlar en kaba tabiriyle sonra iki gün yüzüne su bile sürmüyorsun soyulmaya başlıyor ve alttan yeni deri çıkıyor cildin yenileniyor güzelleşiyor daha 5 seans gidicem toplam 6 seans benim henüz soyulmadı ist.daykende yaptırmıştım o zamanda soyulmamıştı inş. bu kez soyulurda alttan taze cildim çıkar

anladım cnm
tabın oralar turızm yerı kışın durur yaa

Allah korusun kalır cnm ınş.

sıteden bakıcam nasıl bişiymış

Allah ödeme kolaylığı versın

cnm çil lekelerine iyi gelmez sanmam bunlar çil için ayrı bir krem var eczanelerde satılıyor çilli arkdaşım onu kullanıyordu..

azalmıştı ama komple gitmedi...bunlar leke kremi...

bendekıde leke o zamanya işte böle acık kahve lekeler ben denıycem bu kremlerı taktımkafayı olmadı son çare çil kremlerı

annnemmmm gecen gun haberlerde bı dıs doktorunun yuzu ciddi yanık içinde kalmış dıkkatlı ol ameliyetla bıle eski halıne donduremeyız dedı doktorlar

annnemmmm gecen gun haberlerde bı dıs doktorunun yuzu ciddi yanık içinde kalmış dıkkatlı ol ameliyetla bıle eski halıne donduremeyız dedı doktorlar

o lazer olmasın canım lazer yakıyormuşş benimkinde yakıcak bişey yok lazer yakıyor bende lazer yaptırmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…