Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende normal bı konu sandım bu ne böleee
gerçekten yazık
:120:

noldu len böcükkkkkkkkkk

az önce yazıcaktım dunku sacma konular gıbı olmasın lutfen bır gıttım hayal kırklıgı bu ınsanlr neyın peşindeler acaba hem napmalıyım dıyor hemde karsı fıkrlerın hepsıne bır kılıf uyduruyorlr bende hata burda soluyor gıdyrm bakıp yorum yapıyormmm saf mıym ne yaaaa

iyi yptım güle güle giyt canım
düşün ozaman o zamana ne yapacaksın diye

sağol cnm
düşüncemm daha var

kendını yormuşsun

sağol cnm
düşüncemm daha var

kendını yormuşsun

ay ne bılım cevap bıle yazmdm aslnda ama buraya kadr gelıp yorum ısteyp bızı cagrması eee konuyuda okuyunca benım cıldırmam yettı allah kocalarımızı coulugumuzu cocugumuzu bu tıplerdn korusnnnn

ay ne bılım cevap bıle yazmdm aslnda ama buraya kadr gelıp yorum ısteyp bızı cagrması eee konuyuda okuyunca benım cıldırmam yettı allah kocalarımızı coulugumuzu cocugumuzu bu tıplerdn korusnnnn

bak banlananlar oldu
boşver cnm bıdaha cvp yazma böle konularda

günaydın kızlar...nbr

neden bahsediyorsunuz?

nerdesn len senn

günaydın kızlar...nbr

Neden bahsediyorsunuz?

gunaydın kuzu doktor randevun bugunmuydu.

Ya bırı konu acms bızdn yorum ıstedı konuda kapatldı ztn hehehe

bak banlananlar oldu

nerdesn len senn

ay evet yaaaaa ben saglamım hayattayım dimi temem sızlerdn ayrı kalamam valla aksama kdr ztn işde yok bugun hihihih

yaws kim ne istedi nan ben olmayınca denk gelir yaa böylesi yolsaydım şurda ne dedi bişimi dedi..

bak banlananlar oldu

nerdesn len senn

yaws neresi bende gideyim göreyim kim niye banladı..

ben sorma cnm sabah bir çıkardım üstüme dolmuşta adamın angel parfümü yüzünden eve dön giyin tekrar gel ....daha yarım saat oldu geleli çayımı içtim geldim ...

kim ne konu açmış benlik konularmı lenn bende yorum yapam öyleyse...

ama kötüğyse yapmam dert bölümündemi yoksa yine...

sen bugün burda ol hafta sonu heyecanını birlikte yaşayalım...

yaws kim ne istedi nan ben olmayınca denk gelir yaa böylesi yolsaydım şurda ne dedi bişimi dedi..

canım boşver bırısı konu acms bıze geldı dedı yorum yapın dıye gıttık karısık mevzu zaten konuyuda kapattılr fırca yedıkkk aman aman bulasmaylım biz muhabbetımıze devam edelım

canım boşver bırısı konu acms bıze geldı dedı yorum yapın dıye gıttık karısık mevzu zaten konuyuda kapattılr fırca yedıkkk aman aman bulasmaylım biz muhabbetımıze devam edelım

ohemmmm konu kapattırcak kadar kötü haaa...?

sizi iyiki çağırmış burda anlatmamış desene olan bizim topiğe olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…