- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
yok aldım knt cnm
ayakkabı aldımm
bızımde 27 evlılık yıldönumumuz
[/FONT]
bende normal bı konu sandım bu ne böleee
gerçekten yazık
:120:
noldu len böcükkkkkkkkkk
iyi yptım güle güle giyt canım
düşün ozaman o zamana ne yapacaksın diye
az önce yazıcaktım dunku sacma konular gıbı olmasın lutfen bır gıttım hayal kırklıgı bu ınsanlr neyın peşindeler acaba hem napmalıyım dıyor hemde karsı fıkrlerın hepsıne bır kılıf uyduruyorlr bende hata burda soluyor gıdyrm bakıp yorum yapıyormmm saf mıym ne yaaaa
sağol cnm
düşüncemm daha var
kendını yormuşsun
speedy ya beni hatırladınmı ben bizim kızların topici bulamıyom seni gördüm burda bilirsin
hani antonimin açtığı topic
ay ne bılım cevap bıle yazmdm aslnda ama buraya kadr gelıp yorum ısteyp bızı cagrması eee konuyuda okuyunca benım cıldırmam yettı allah kocalarımızı coulugumuzu cocugumuzu bu tıplerdn korusnnnn
günaydın kızlar...nbr
neden bahsediyorsunuz?
al benden de okadar her an her dakıka uyusam yıne uykum var yıne yorgunum evde bır suru ış guc bekler koca parıse gıtmek ısterr ama ben yok kaçıp bı delık bulup uyumak ıstyom sadece
günaydın kızlar...nbr
Neden bahsediyorsunuz?
bak banlananlar oldu
boşver cnm bıdaha cvp yazma böle konularda
nerdesn len senn
Adamı üzme git parise...
yok aldım knt cnm
ayakkabı aldımm
bızımde 27 evlılık yıldönumumuz
konusunu okursan anlarsın cnm
konu açmış yaa
ay ne bılım cevap bıle yazmdm aslnda ama buraya kadr gelıp yorum ısteyp bızı cagrması eee konuyuda okuyunca benım cıldırmam yettı allah kocalarımızı coulugumuzu cocugumuzu bu tıplerdn korusnnnn
bak banlananlar oldu
boşver cnm bıdaha cvp yazma böle konularda
nerdesn len senn
gunaydın kuzu doktor randevun bugunmuydu.
Ya bırı konu acms bızdn yorum ıstedı konuda kapatldı ztn hehehe
ay evet yaaaaa ben saglamım hayattayım dimi temem sızlerdn ayrı kalamam valla aksama kdr ztn işde yok bugun hihihih
gecenlerde biz bi gittikkk adam gunlerdır yalvariii hehehe ne oldu anlamdmmm valla uykudn gezmeye vakıt yok
yaws kim ne istedi nan ben olmayınca denk gelir yaa böylesi yolsaydım şurda ne dedi bişimi dedi..
canım boşver bırısı konu acms bıze geldı dedı yorum yapın dıye gıttık karısık mevzu zaten konuyuda kapattılr fırca yedıkkk aman aman bulasmaylım biz muhabbetımıze devam edelım
ohemmmm konu kapattırcak kadar kötü haaa...?
Sizi iyiki çağırmış burda anlatmamış desene olan bizim topiğe olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?