evet bu Allahım aklıma mukayet ol
ne güzel sosyal kocan var benimki hayatta gelmez zorlasamda gelmez ...
bir konu okudum şoka girdim yarabbim
Ya baktımda kıza yorumlrda sey demslr daha oncede kardesıyle falanmı sorn yasams bu tarzzz herks otazr yorumlr yazms
benimde anladığım kadarıyla kardeşinin karısı konu sahibine kardeşinin yanıdan daha düzgün giyin demiş insan kardeşinin yanında her istediğini giyer kardeş çünkü kötü gözle bakmaz niye yengesi uyarma gereği duysun kii demi amaa
evet bı anormallık var neyse aman bananeeeee allah herkese akıl fıkır versınn
bencede yaa hasta beyinler işte mirayda takıldı kaldı orda
İnanmıyorum ben yaa durup durupken yengesi niye rahatsız heleki kardeşinin karısı ya ondan bir gariplik var yada ciddi ciddi psikolojik hatta hastaneye yatırılmalık sorunları var ...
günaydın kokoşlarım tükanı ben açmaya çalıştım bakalım olcekmiii...
günaydın ay ne güzel topik bu..bende kokoşum .....tabii böyle allı güllü kokoşlardan değil...
bugün üye oldum katılabilirmiyim aranıza?
hoş geldın
günaydın ay ne güzel topik bu..bende kokoşum .....tabii böyle allı güllü kokoşlardan değil...
hoşbulduk...şu gülümsemeleri nereden yapıyorsunuz bende yok?
kıs ben geldın de sabahıhın korunde geçmişi okuyayım dıdım su bahsettiğiniz konun içine daldım yenı cıkabıldım
hoşgeldinn
zati bizde öle allı güllü değiliz canımmmm
katıldın bıle hoşgeldınnnn
gunaydn bucuuu yaaaa evet ılgınc bana sacma geldı ama hayatta bole seyler var tamamda kızzz hıc cozum yolu aramyr sadece olanlrı payşşıyr hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?