Kokoşş Hatunlar Kulübü

ne güzel sosyal kocan var benimki hayatta gelmez zorlasamda gelmez ...

bir konu okudum şoka girdim yarabbim

ana bend eokuyorum sımdı du baklım neymıssss

mıray cım napalım mecbur gelck aksam bulsmaya karr verdık ıst arkds geldı baska gorusme sansımz yok yakn zamnda isterse gelmsn arkdsn kocasıda geldıı ole takldk biraz ılk baslrda cok kızyrdu hatta kızlar bize gelcıektı bebekelrıyle dıyordukı ya erkek cıkarsa napcn ozmn fLAN HAHAHA
ALISTI ZAMANLAAA

Ya baktımda kıza yorumlrda sey demslr daha oncede kardesıyle falanmı sorn yasams bu tarzzz herks otazr yorumlr yazms

Ya baktımda kıza yorumlrda sey demslr daha oncede kardesıyle falanmı sorn yasams bu tarzzz herks otazr yorumlr yazms

Benimde anladığım kadarıyla kardeşinin karısı konu sahibine kardeşinin yanıdan daha düzgün giyin demiş insan kardeşinin yanında her istediğini giyer kardeş çünkü kötü gözle bakmaz niye yengesi uyarma gereği duysun kii demi amaa

evet bı anormallık var neyse aman bananeeeee allah herkese akıl fıkır versınn

bencede yaa hasta beyinler işte mirayda takıldı kaldı orda

hehehe ya neye takıldı gelsın mıray herks ztn kıza suclama yazıyor okumaya gerenk yok:):) bnde kızı takıp edrkn cınsellıge kadr gırmısm bı baktım cınsellık bolumndeyım kactım hemen hahahaah hiç bana göre diil:)

İnanmıyorum ben yaa durup durupken yengesi niye rahatsız heleki kardeşinin karısı ya ondan bir gariplik var yada ciddi ciddi psikolojik hatta hastaneye yatırılmalık sorunları var ...

ayy ne bilim kız enteresan sanırsam

günaydın kokoşlarım tükanı ben açmaya çalıştım bakalım olcekmiii...

günaydın ay ne güzel topik bu..bende kokoşum .....tabii böyle allı güllü kokoşlardan değil...

bugün üye oldum katılabilirmiyim aranıza?

günaydnnnnn kokitalarrrr
oldumu kız güneşşş koketamıydı yoksammmmmm

günaydın ay ne güzel topik bu..bende kokoşum .....tabii böyle allı güllü kokoşlardan değil...

bugün üye oldum katılabilirmiyim aranıza?

katıldın bıle hoşgeldınnnn

kıs ben geldın de sabahıhın korunde geçmişi okuyayım dıdım su bahsettiğiniz konun içine daldım yenı cıkabıldım

gunaydn bucuuu yaaaa evet ılgınc bana sacma geldı ama hayatta bole seyler var tamamda kızzz hıc cozum yolu aramyr sadece olanlrı payşşıyr hehehe

katıldın bıle hoşgeldınnnn

gunaydn bucuuu yaaaa evet ılgınc bana sacma geldı ama hayatta bole seyler var tamamda kızzz hıc cozum yolu aramyr sadece olanlrı payşşıyr hehehe

2.üyelikmiş zaten allata şok oldum dıye bı konu daha acmış yok erkek kardesımın karısı benı kıskanıyor dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…