Kokoşş Hatunlar Kulübü

2.üyelikmiş zaten allata şok oldum dıye bı konu daha acmış yok erkek kardesımın karısı benı kıskanıyor dıye

evet okudm onuda cok saçma geldı bana hayr madm öle sole kardesıne dımı hadı dayı olayını gectık dıyelım

günaydın kızlar karabatak gibiyim ya devamlı gelip kaçıyorum..

böcük naptın eşine d.gününde söyle bakıyım gelemedim kaç gündür ?
dün akşam da kotona gittim bişeyler aldım sonra da beni unut filmine gittik eve geldim uyumuşum ya

kızlar bende bir konu açtım yorum yaparmısınız kafam çok karışık bana yardımınız dokunur mu?

ee kızlar kimse muhabbet etmiyormu burada....

edıyor ama bugnluk sakın herks gelmedı hazal mıray dıger kızlr gelsnnn kalabalık olur sen baslat konsmayı kendını tanıt nerlrdn alısverıs yaprsn ne urunler kullnrsn falan yenı gelenler sole kısa özet gecerler geneldeee

h geldın
çalşıyoruz aynı zamanda o yüzdenn

he çok çalışıyoruz bocummmmmmmm

kıs bırak yalan dolan hepsi işteeeeeeeee

böcük hala uykum varrrrrrr

evet yaaaa dıkkatmı cekmek ıstıyorlr kendı ıclerınde yalan dolanlamı yasıyorlr anlamadm hyrlısı napalımmmm:):)

benmde uykum var bu arada kızlar bana bişi oldu aksm 9 oluyor bend euyku bastryr bı koydmmu kafayı baygn gıbı yatyr m
ne cocugu duyyrm ne ılgılenebılıyorm esımdeee uayndırmaıyor bılee benı o dereceee
hayır erken yatncada evde tum işler kalıyor 2 saatte ne işler basarıyormusum megersem puuff noldu bana anlamadım kan ılacımmı bu hale getırıyor acabaaa gecen esım gelms eve gırms cocuk kalkms yanmdn aglms atms kendını yere esım ona sut hazrlams ıcrms falan fılan ınanın hıcbırını hatrlmyrm arada tek gozumle bakmısm onlaraa:):)

böcük hala uykum varrrrrrr

benımde dün eşimin kuzenı aradı tam uyurken 1,5 saat konuşmuşuktam uydum eşim geldı uyandım baya uyutmadı sarılması konuşması bıtmedı
sonra sabahta 5 te uyandım
bugun bıze akşam olmaz

nerdesın sen bakım
msj atmasam atmıycanda
pasta yedık heıdyemı verdım o kadan
zaten gece yarısı gelıo uyku arası pek bişi anlamadık

nerdesın sen bakım
msj atmasam atmıycanda
pasta yedık heıdyemı verdım o kadan
zaten gece yarısı gelıo uyku arası pek bişi anlamadık

ne biliyim kız msj hakkın yok diye atmadım hiç bu ara işten çok yoğunum :2:
ne aldın kocana bizimde 15 aralık tanışma yıldönümüz belki bişey yaparım keyfime göre

al benden de okadar her an her dakıka uyusam yıne uykum var yıne yorgunum evde bır suru ış guc bekler koca parıse gıtmek ısterr ama ben yok kaçıp bı delık bulup uyumak ıstyom sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…