kışın kes yak ozman sende...
kuzucuk ateşinle yak odunu bak bakam odunluk kalırmı...
sabah nası duş alıyosun yaa off donar insna ben oyüzden sabah gitmem parise amanın donarım...
benden olmaz bence... aman zaten olmasın...
benmkinee ben bile fazlayım...
odunnn.....................
hımmm ben olsam duşa çağırırdım ikisi aradan çıkardı duşta paris ayrı oluyor owwwwwwwwwwwwwwwww ıslak ıslak...
ya atamadım 10 dk gecmemıstı bırde bayann bırı korkuttu bını özellerde okunuyor yapmyn dıyeee esmoş kusura bakma bacım yaaa ver msn ını anlatım sana uzuuunnuzunnnn hihihhi:):)
hımmm ben olsam duşa çağırırdım ikisi aradan çıkardı duşta paris ayrı oluyor owwwwwwwwwwwwwwwww ıslak ıslak...
acaba çiçekleremi alerjin var senin ben çiçek kokularını severim parfümde...
nası pahalı bir parfümmü orta bişimi öyle çok pahalı olmayandanmı...
ahahaah miroşşşş sımdı burayıda kapattırcan delü kaddunn sus susu yaaaa sorun dııl ben pahalı parfumlerın ucuzunuda alıyorm hemde orcınal hehehee ya benm ttestlerım falan yapıldı allerjık astımım var ılac falan kullanıyorm. toz polen mısır kuf herbıseye allerjım var ama toz ev akarlrı cok önemli ciddi derecedeeetemzlık yapmak falan benı yataga dusuruyor maske yle işte ıdare edıyrm
bnmki yaş odun cnmm.. yanmaz...
hiç bişeyınden yararlanmazsın
bende en cok ona üşenıyom
akşam kuaföre gıttım pamık gıbı oldumm heryerım ak pak
hahahah
sapıkkkk
heee nan sanki olimpiyatlarda gibi bide hızlı hızlı çok yorulyom bacım ben ondan zayıfım fit kalmak isityorsanız günde ENAZ 2 defa paris...
face gidelim annat bize....
sanki kendi deil....battaniyenin altında neler oldu kim bilir hıhh duşta oluncamı sapıklık oluyor ...bana heryer paris...
bana değil
sonra kalkmak zor oldukalkıp işe gelmek
oluğğğğ canum:):)
kızzlllaar çook kötüüyüm bana azıcık gaz verinde makyaj yaappiim hadiii malzemelerimi aldım yapasım yok iştekiler ilk defa beni böyle gördüleri iyice dağıttııımmm
bana değil
sonra kalkmak zor oldukalkıp işe gelmek
kıymamm ben sana...
inşallah kocişkon çok güzel bir iş bulursa... pazarrları bölee batannıye altında beraber.. sörf yaparsınız annm benmm..
ne yapalım...
zengin kocaları bulamayınca çalışıoruz iştee her daimmm
önmli olan mutlu olmamızz... demiii....
akşam eve gidip girecen sıcacık batteniye altına onu hayal et..
gelemseydin parise gittim yoruldum deseydin patroşepohahaah senin bide bebiş olsa napcan...
kıymamm ben sana...
inşallah kocişkon çok güzel bir iş bulursa... pazarrları bölee batannıye altında beraber.. sörf yaparsınız annm benmm..
ne yapalım...
zengin kocaları bulamayınca çalışıoruz iştee her daimmm
önmli olan mutlu olmamızz... demiii....
akşam eve gidip girecen sıcacık batteniye altına onu hayal et..
hazallll...
herkezzz bomba...
ben uykuszz.. guneşş uykusuz...
böcük sabah 5 te paristen gelmiş...
yol yorgunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?