annm sonuçta kimyasall...
yazukk değilmi doğal güzelliğinee...
nesinden şikayetçisinkiiii
döfücem haaa... senin gibi güzel olsam... nemlendirici sürer çıkarım beee...
güzellik salonumu bu gittiğin cilt uzmanı felanmı? cildini öle herkes emanet etme..
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alabilir misiniz acaba
kokoş değilim ama kendime bakmayı çok seviyorum ama bazı sorunlarım var sorunlar derken kıllar ben bıktımm başa çıkamıyorummm ve sohbetiniz çok içten çok hoşuma gittiii
bucu hnm sabah geldi yok ortalarda yine ...
hazallll...
herkezzz bomba...
ben uykuszz.. guneşş uykusuz...
böcük sabah 5 te paristen gelmiş...
yol yorgunu
Bi daha yazmicam nennn bu topiğee şuraya geldik iki sohbet edelim kimse yokkk kendime yeni topikler bulucam siz nasıl olsa gidip başka topiklerde yazıyorsunuz kızdırdınız beniiii
Bi daha yazmicam nennn bu topiğee şuraya geldik iki sohbet edelim kimse yokkk kendime yeni topikler bulucam siz nasıl olsa gidip başka topiklerde yazıyorsunuz kızdırdınız beniiii
kokoş değilim ama kendime bakmayı çok seviyorum ama bazı sorunlarım var sorunlar derken kıllar ben bıktımm başa çıkamıyorummm ve sohbetiniz çok içten çok hoşuma gittiii
alooooooooooooo kıme racon kesıyon kıs sennnnnnnnnnnnn
len nerye yazıoruz burdayızz...
yoksam o böcükle miraymı yazıorrr
Kızlara kızdımmm hem diyorlar kimse gelmiyor sohbet edemiyoruz hemde geliyoruz burda sohbet edicek kimseyi bulamıyoruzzz hıhhhhhh bende yeni topikler bulup arada uğrarrım belkim görürsünüzzz sizzzzz
len nerye yazıoruz burdayızz...
yoksam o böcükle miraymı yazıorrr
kıs senının bacaklarını kırıverırım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlara kızdımmm hem diyorlar kimse gelmiyor sohbet edemiyoruz hemde geliyoruz burda sohbet edicek kimseyi bulamıyoruzzz hıhhhhhh bende yeni topikler bulup arada uğrarrım belkim görürsünüzzz sizzzzz
ben çok acıktım yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?