Kokoşş Hatunlar Kulübü

annm sonuçta kimyasall...

yazukk değilmi doğal güzelliğinee...

nesinden şikayetçisinkiiii

döfücem haaa... senin gibi güzel olsam... nemlendirici sürer çıkarım beee...

yaa sağ yanak kısmımda bir iki tane iz var küçük küçük gerçi kime sorsam belli olmuyor diyor ama ben genede rahatsız oldum gözüme batıyordu o yüzden yaptırdım daha öncede ist. da yaptırmıştım ordan dermatologumla konuştum bu yaptırdığımı önerdi yapanda dermatolog

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alabilir misiniz acaba
kokoş değilim ama kendime bakmayı çok seviyorum ama bazı sorunlarım var sorunlar derken kıllar ben bıktımm başa çıkamıyorummm ve sohbetiniz çok içten çok hoşuma gittiii

hoşgeldin canım alırız tabi niye almayalım... Anlat bakalım kendini güzel olmak için neler yaparsın neler alırsın neler giyersin...

Bi daha yazmicam nennn bu topiğee şuraya geldik iki sohbet edelim kimse yokkk kendime yeni topikler bulucam siz nasıl olsa gidip başka topiklerde yazıyorsunuz kızdırdınız beniiii

Bi daha yazmicam nennn bu topiğee şuraya geldik iki sohbet edelim kimse yokkk kendime yeni topikler bulucam siz nasıl olsa gidip başka topiklerde yazıyorsunuz kızdırdınız beniiii

len nerye yazıoruz burdayızz...

yoksam o böcükle miraymı yazıorrr

valla ben çok halsizim ona rağmen yetişmeye çalışıorum...

ne diyemm...

Kızlara kızdımmm hem diyorlar kimse gelmiyor sohbet edemiyoruz hemde geliyoruz burda sohbet edicek kimseyi bulamıyoruzzz hıhhhhhh bende yeni topikler bulup arada uğrarrım belkim görürsünüzzz sizzzzz

yok bizi bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lazere git cnm ne güzel hem miss gibi olursun...uğraşmassın kıllarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…