Kokoşş Hatunlar Kulübü

yemege cıktım yemek yemedn geldım kızlr yurudum bıraz sahılde hihihih:)

şimdi ofise soledım gelır ınss

annem sürdürme o şeyleri yüzüne yaaa...

hem berbart bir şehirdeyim diyorsun hemde kimyasal peeling yaptırıyorsun..

zaten güzel hatunsun... ne gerk varr bunnara annemmm

Yaptırdığım yerin sahibi buralı değil annem ist. lu buraya açmış bir yer bilgili yaniii o yüzden yaptırdım olsun daha güzel olsam ne olur 2 gün soyulur sonra düzelirr

tabikkiii hiç ayırmamki çantamda hep yedek bir makyaj çantam var

ozman sen esmersen gri tonlarda yap yok sarışınsan kahve tonlarda güzel şık bir makyaj yap...

sarışın isen terokota allık kahveli şeftalili olsun esmersen gül kurusu olsun...

şöle güzel bir Iyliner ve rimel ruj allık halledr işi..

sen alışveriş yap cnm şöle şık elbiseler al...ben öle yaptım pantolon bir tane olyo gerisi olmuyor ...

şuan zaten yüzümde makyaj yok nemlendiricide sürme dedi bir hafta falan hiç bişey sürmicem olsun güzelleşmek uğruna herşeyi yaparım soyulsun tabee o kadar para verdim

annm sonuçta kimyasall...

yazukk değilmi doğal güzelliğinee...

nesinden şikayetçisinkiiii

döfücem haaa... senin gibi güzel olsam... nemlendirici sürer çıkarım beee...

şuan zaten yüzümde makyaj yok nemlendiricide sürme dedi bir hafta falan hiç bişey sürmicem olsun güzelleşmek uğruna herşeyi yaparım soyulsun tabee o kadar para verdim

güzellik salonumu bu gittiğin cilt uzmanı felanmı? cildini öle herkes emanet etme..

benimde 2 pantalonum var valla olan birini çıkarıp ötekisini giyiyorum tayt mayt idare ediyorum maaşımı bekliyorum alışveriş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…