valla ben hergun yapıyorum eve gıdınceee benım koca cıns azcuk yemeği o gun pişcek ılllaa zatı benımde bır gun onceden yapma gıbı ımkanım yok bacummmm tavuık pilav dusunuyorum yada lahmacunnnnnnnnnn
böcük nere gitti güneş niye gelmiyor....:26:
ben çok hergün içmem cnm birgün çerim bir hafta içmem ama hamişim hiç içmiyorum...
evet nıye cekmedınnnnnn kıssssssssssssss
hamış karının yedıgıne bak hep kızartma olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
valla ben hergun yapıyorum eve gıdınceee benım koca cıns azcuk yemeği o gun pişcek ılllaa zatı benımde bır gun onceden yapma gıbı ımkanım yok bacummmm tavuık pilav dusunuyorum yada lahmacunnnnnnnnnn
napimmm haşlanmış yemem tavuğu tiksindirdi beni....,
tavuğu kızarcam ki iyi pişsin aklıma başka bişi gelmedi...
sen lahmacun yapabilyonmu...
bak hatay usulu yap tavuğu süper olur haşlama yapcaksan...az soğan karbiber yağ kavur accık tavada içine koy tavuğun..sonra dik...iğne ipikle...kaynat tavuğu soğan öyle lezzetli olurki tavuğu bırakıp onu yersin...dene
benimde canım lahmacun çekti kısss ne severimm allah 4 parça olsun yerimmbizde ist.dayken işten çıkınca kocişle buluşur lahmacunu alır eve giderdikkk dur dur bende söylim kocişe güzel yağan bir yer varsa alsın akşam yiyelim
Malzemeler
• 1 kg tavuk göğüs eti
• 4 adet orta boy patates
• 2 adet patlıcan
• 2-3 adet sivri biber
• 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
• 2 diş sarımsak
• 1 yemek kaşığı salça
• 1 paket MAGGİ acı baharatlı çeşni
• Tuz
• Kekik
• Toz kırmızı biber
• Pulbiber
• Karabiber
• Kimyon
Yapılışı
Patates, patlıcan ve biberleri küp şeklinde doğrayın. Üzerine sarımsak, salça ve yağ ekleyip iyice harmanlayın. Fırın poşetini unlayın ve hazırladığınız patlıcanlı karışımı içine yerleştirin. Ayrı bir fırın poşetine büyük parçalar halindeki tavuk göğüs etleri yerleştirilir. Üzerine MAGGİ acı baharatlı çeşniyi serpin. Poşetlerin ağzını sıkıca bağlayın. Poşetlerin üzerine iğne ile delikler açın. 180 C’ ye ayarlı fırında 1 saat pişirin.
sencu bucu bu nasıl deneyimmi hem sebzede var...?
deneyen oldumu maggi poşetini....
senle konuşmuyorum ama...
yeğenime üzüldüğümdenn..
fırın poşetine koy... tavuk harcı alıpp... güzel oluyorr... içine arpacık soğan patates dilimide koyyy... tamm mı
böcük nere gitti güneş niye gelmiyor....:26:
ben çok hergün içmem cnm birgün çerim bir hafta içmem ama hamişim hiç içmiyorum...
anacım şaka yaptık yaaaaa sen bugun alınganmısn bnamı öle geldi yokksaaabenim ciildimde kırışıklık veya yaşlılık belirtisi yokki ben bir iki küçük izden ahatsız oldumda soydurdum yoksa cildim çok güzell
Sigara kullanmıyorum alkolde arada özel günlerde içiyoruz ben bekarken arkadaşlarla çıktığım zaman içerdim ama öyle bir kadeh falan şişe şişe içmezdim yaniii
güneş ben bezelye sevmem at gitsin çöpe....
ben ne yapsam yaa kızarmış soslu tavuk yapsammı fritözde...bide patates...küp küp çok seviyorum ...
bide yoğurt süper olur...
bacım maggıı guzelll ama sonucta hazır urunlerı pek kullanma hamılesınn dıkkat et
cnm işi vardır youn olunca giremıyor o
anacım şaka yaptık yaaaaa sen bugun alınganmısn bnamı öle geldi yokksaaa
kızneden kız valla yorgun argın yaptm bugn 2. gun olck 3. gun yenmz daha 1 tabak yenmediiii püfffff cok kızyrm böle olnca cope yemk atmyı sevmıyorum miroşş bnm için gel ye su yemktn 1 tabakcıkk:):)
içindekiler zaten baharattır kız ne olcak ...?
okadar inciği cinciği incelersem aç kalırım hamiş topiğinde şunu yiyorum diyorum yasak diolar...
dışarda belli değilki ne yediğimiz ayrışmıcam valla...
yuhhhhhhhh 4 tanemı ben 1 taneyle doyuyommmmmm kocamda kus kadar yıyon dıyo
içindekiler zaten baharattır kız ne olcak ...?
Okadar inciği cinciği incelersem aç kalırım hamiş topiğinde şunu yiyorum diyorum yasak diolar...
Dışarda belli değilki ne yediğimiz ayrışmıcam valla...
eevet içindekiler baharat...
bu harçlar çıkmadan once bende... kebaplık tavuk hazırlıonya miroşş.. aynı baharatları atıordum... 1 kaşıkta yoğurt.. terbiyeliordu.. poşete arpacık soğanda koyuyordum... süper oluyordu.. dene istersen...
ama o harçtakiler baharatt... tavuğun terbiyelenmesi için....
evet lahmacuna dayanamıyorum yiyorum
cnm işi vardır youn olunca giremıyor o
anacım şaka yaptık yaaaaa sen bugun alınganmısn bnamı öle geldi yokksaaa
kızneden kız valla yorgun argın yaptm bugn 2. gun olck 3. gun yenmz daha 1 tabak yenmediiii püfffff cok kızyrm böle olnca cope yemk atmyı sevmıyorum miroşş bnm için gel ye su yemktn 1 tabakcıkk:):)
eevet içindekiler baharat...
bu harçlar çıkmadan once bende... kebaplık tavuk hazırlıonya miroşş.. aynı baharatları atıordum... 1 kaşıkta yoğurt.. terbiyeliordu.. poşete arpacık soğanda koyuyordum... süper oluyordu.. dene istersen...
ama o harçtakiler baharatt... tavuğun terbiyelenmesi için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?