Kokoşş Hatunlar Kulübü

valla ben hergun yapıyorum eve gıdınceee benım koca cıns azcuk yemeği o gun pişcek ılllaa zatı benımde bır gun onceden yapma gıbı ımkanım yok bacummmm tavuık pilav dusunuyorum yada lahmacunnnnnnnnnn

sen lahmacun yapabilyonmu...

bak hatay usulu yap tavuğu süper olur haşlama yapcaksan...az soğan karbiber yağ kavur accık tavada içine koy tavuğun..sonra dik...iğne ipikle...kaynat tavuğu soğan öyle lezzetli olurki tavuğu bırakıp onu yersin...dene

böcük nere gitti güneş niye gelmiyor....:26:

ben çok hergün içmem cnm birgün çerim bir hafta içmem ama hamişim hiç içmiyorum...

Annem beni alkolik ettiler hergün bende içmiyorum yoksa ayık gezmezdim heralde arkadaşlar toplaşıldığında yada özel günlerde bir kadeh fazlası değil

valla ben hergun yapıyorum eve gıdınceee benım koca cıns azcuk yemeği o gun pişcek ılllaa zatı benımde bır gun onceden yapma gıbı ımkanım yok bacummmm tavuık pilav dusunuyorum yada lahmacunnnnnnnnnn

benimde canım lahmacun çekti kısss ne severimm allah 4 parça olsun yerimm bizde ist.dayken işten çıkınca kocişle buluşur lahmacunu alır eve giderdikkk dur dur bende söylim kocişe güzel yağan bir yer varsa alsın akşam yiyelim

napimmm haşlanmış yemem tavuğu tiksindirdi beni....,

tavuğu kızarcam ki iyi pişsin aklıma başka bişi gelmedi...

senle konuşmuyorum ama...

yeğenime üzüldüğümdenn..

fırın poşetine koy... tavuk harcı alıpp... güzel oluyorr... içine arpacık soğan patates dilimide koyyy... tamm mı

yok kıs dısardan solıycemmmmm benım kocam cok cıns bacım soğan ıstemıyo yemekte
zaten 5 çeşit şey yer baskada bısey yemezzz bunalttııı benı valllaaaaa

Malzemeler
• 1 kg tavuk göğüs eti
• 4 adet orta boy patates
• 2 adet patlıcan
• 2-3 adet sivri biber
• 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
• 2 diş sarımsak
• 1 yemek kaşığı salça
• 1 paket MAGGİ acı baharatlı çeşni
• Tuz
• Kekik
• Toz kırmızı biber
• Pulbiber
• Karabiber
• Kimyon
Yapılışı
Patates, patlıcan ve biberleri küp şeklinde doğrayın. Üzerine sarımsak, salça ve yağ ekleyip iyice harmanlayın. Fırın poşetini unlayın ve hazırladığınız patlıcanlı karışımı içine yerleştirin. Ayrı bir fırın poşetine büyük parçalar halindeki tavuk göğüs etleri yerleştirilir. Üzerine MAGGİ acı baharatlı çeşniyi serpin. Poşetlerin ağzını sıkıca bağlayın. Poşetlerin üzerine iğne ile delikler açın. 180 C’ ye ayarlı fırında 1 saat pişirin.

sencu bucu bu nasıl deneyimmi hem sebzede var...?
deneyen oldumu maggi poşetini....

yuhhhhhhhh 4 tanemı ben 1 taneyle doyuyommmmmm kocamda kus kadar yıyon dıyo

bacım maggıı guzelll ama sonucta hazır urunlerı pek kullanma hamılesınn dıkkat et

senle konuşmuyorum ama...

yeğenime üzüldüğümdenn..

fırın poşetine koy... tavuk harcı alıpp... güzel oluyorr... içine arpacık soğan patates dilimide koyyy... tamm mı

bak aşığıda bir şee paylaştım oku bu olurmu güzel magginin fırın poşetinde yapammı...

böcük nere gitti güneş niye gelmiyor....:26:

ben çok hergün içmem cnm birgün çerim bir hafta içmem ama hamişim hiç içmiyorum...

cnm işi vardır youn olunca giremıyor o

anacım şaka yaptık yaaaaa sen bugun alınganmısn bnamı öle geldi yokksaaa

güneş ben bezelye sevmem at gitsin çöpe....

ben ne yapsam yaa kızarmış soslu tavuk yapsammı fritözde...bide patates...küp küp çok seviyorum ...
bide yoğurt süper olur...

kızneden kız valla yorgun argın yaptm bugn 2. gun olck 3. gun yenmz daha 1 tabak yenmediiii püfffff cok kızyrm böle olnca cope yemk atmyı sevmıyorum miroşş bnm için gel ye su yemktn 1 tabakcıkk:):)

bacım maggıı guzelll ama sonucta hazır urunlerı pek kullanma hamılesınn dıkkat et

içindekiler zaten baharattır kız ne olcak ...?

okadar inciği cinciği incelersem aç kalırım hamiş topiğinde şunu yiyorum diyorum yasak diolar...
dışarda belli değilki ne yediğimiz ayrışmıcam valla...

bugün var bi gıcıklık bende kuzummm

eevet içindekiler baharat...

bu harçlar çıkmadan once bende... kebaplık tavuk hazırlıonya miroşş.. aynı baharatları atıordum... 1 kaşıkta yoğurt.. terbiyeliordu.. poşete arpacık soğanda koyuyordum... süper oluyordu.. dene istersen...

ama o harçtakiler baharatt... tavuğun terbiyelenmesi için....

içindeki baharat ama uzun sure reyonda kalabılmesı için bıseyler koyulardır mutlaka
güzel ama hazır şeylerde bı tat oluyor ya o ondada var çok tuketmemeye gayret et canım

ben belkı şiş yaparım su nekte görduğum tarıften

baharat ama uzun sure kalabılmesı için katkı maddesı varr ondada zaten kokusundan belli oluyor çok tuketme demek ıstedım sadece yaaa bebışı dusundugumden

töbee yemem öğlende vardı bezelye yeemedim...

bilyosun biz herşeye baharat koyarız zararı varmı bebeğe...aslında soğanı bende düşündüm ama sarmısak yamış sarımsakla ağır olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…