eli ayağı düzgün olsun hayırlı bir evlat olsunda kızı erkeği farketmez sonuçta ilk çocuğunuz amannn topiğimizin paşası geliyorrrkıss burcu bir tanede sen yappp
sana nolmussss kzızmmmmm kendın dogurrrrrrr
benim daha çok be böyle haberini alınca güzel oluyormuşşş hadi bide sen doğurrr hem arada istiyorsun sende ben hiç istemiyorum
heeeeeeeeeee böcukle ben bıldımmmm bız erkek demıstıkkkkkkkkkkkkk
wallaaa mırosum sağ salım dogurrrrrr İNŞALLAHHH ama ultrason gıbı karıyımmmm erkek dımıstım görmedennnn
hade lennn siz kız dediniz nek oğlan demedimi yaws o pipi küçlürü belki kaybolur % 90 dedi sonuçta..
eli ayağı düzgün olsun hayırlı bir evlat olsunda kızı erkeği farketmez sonuçta ilk çocuğunuz amannn topiğimizin paşası geliyorrrkıss burcu bir tanede sen yappp
wallaaa mırosum sağ salım dogurrrrrr İNŞALLAHHH ama ultrason gıbı karıyımmmm erkek dımıstım görmedennnn
biz kız olursa mini etek alıcaktık şimdi erkek olucak gömlekle papyon alalım bariiii
ben sana dedim dimmiminnağımın piposuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vardıııııııııııııııııııı
ben ilk andan beri erkek diyorummhayır ben kız demedımmmm nek mı bırısı daha erkek dedı bende erkek dedım bak bulurum yazımı haaaaaaaaaa
hade nan sen bilmişmidin söleyin kılzar doğrumu diyo...:44:
anammm miroş hadi hayırlı olsunn
oyy totosunu yerim ben kuzunun
hayır ben kız demedımmmm nek mı bırısı daha erkek dedı bende erkek dedım bak bulurum yazımı haaaaaaaaaa
hahahahhah
yeyin yein poposunu tam belli olsun diğer ay artık resimleri koyarız nazar değmesin...
ben hafta sonu akkabı laciv kırmızı beyaz süper bişi bebiş için tam olacak erkeğe demişti kadın.....ilk eşyamızıda aldık...
tamam bucu hatrladım sen ve nek bildi doğru artık ikinciye kısmetse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?