- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sendemi bildin ne çok erkek diyen varmış nen bundan sonra hamiş olmadan sorayım sizde ona göre hamiş kalayım..
aynen hayırlısı olsun daha alışamadım ama alışırım zmanla kendimi hazır hiisetmedim biran...
ıhh, luxx'ın kızı olcakhımm geçen yıl kız yılıdı demek dilşad erkek ben erkek sırada kim var bakalım....topikte yeni hamiş luxxor var bence onunda erkeki olcak.
düşünsene soyadımızla nasıl uyuyor bilyosun..
bilmem hiç erkek ismi düşünmedim...:44:
bahara doğru kalırsan kızın olcekk
ayy hayrlısı olsun ama benımde erkek olsa kabullenmem zor olurdu
bı kaç hırka ördurdum hep kız
isim olarak ben barış düşünüyorum ama eşim ıstemıoo nıye ıstedığımı bılıo ve kıskanıo sanırım
bıde
aras ismini sevıyoz
yiğt aras yada mert aras
ben yiğit seviom ama arkadşım koydu olmaz şimdi...erkek annesi nasıl olunur kitabı varmı acaba.
ıhh, luxx'ın kızı olcak
evet soyadınızla uyumlu oluyor çok, hem isim de güzel
uras ısmı de guzel sonra ben arda,deniz,seymen,akın,anıl
benım olana kadar aras ısmınınde modası geçer
vardır herhalde cnmlacıvert şeyler almaya başlasan alışırsın ısınırsın
sakın kızların kıyafetlerıne bakma
arda eşim sevmiyor deniz kuzzenim eşimin kuzeni çok var...akın eniştesi nefret ediyolar...anılıda ben sevmiyorum bebeiş
sen çınarı beğenmedinmi nan soyadımı bilmionmu sen...
ben erkek olacagını tahmın etmıstım hehe sendee erkek anası tipiii var hihihhi:):) mirayyyy saglıkla gelsın paşamızzz yehuuu
arda eşim sevmiyor deniz kuzzenim eşimin kuzeni çok var...akın eniştesi nefret ediyolar...anılıda ben sevmiyorum bebeiş
sen çınarı beğenmedinmi nan soyadımı bilmionmu sen...
o nasın oliy nan bende ne tipi vardı delü garuuuuuuuuuu
dogru ama cınar ıcımde kalms benm nednsee püffff erkek ismideee cok zor bulmak yaa gerçi eşim erkek olursa tekrar berA koycaz dıyorrr oda guzel anlamı yaniine yalan sölim çıar doruk yağız poyraz isimlerinden öğğğğğ geldi etraf doldu valla yahuuuuuuuu
ben erkek olacagını tahmın etmıstım hehe sendee erkek anası tipiii var hihihhi:):) mirayyyy saglıkla gelsın paşamızzz yehuuu
dogru ama cınar ıcımde kalms benm nednsee püffff erkek ismideee cok zor bulmak yaa gerçi eşim erkek olursa tekrar berA koycaz dıyorrr oda guzel anlamı yanii
hatunlar napıosunuz özlediimmm sizlerii yavrularrr
geçmişi de okuyamdım var mı değişik durumlar varsa kaçırmayım yani
snin oğlunda kız güzelliği var bence senin kızın olur ikincide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?