Kokoşş Hatunlar Kulübü

bahara doğru kalırsan kızın olcekk
ayy hayrlısı olsun ama benımde erkek olsa kabullenmem zor olurdu
bı kaç hırka ördurdum hep kız

isim olarak ben barış düşünüyorum ama eşim ıstemıoo nıye ıstedığımı bılıo ve kıskanıo sanırım
bıde
aras ismini sevıyoz
yiğt aras yada mert aras

ben yiğit seviom ama arkadşım koydu olmaz şimdi...erkek annesi nasıl olunur kitabı varmı acaba.

ben yiğit seviom ama arkadşım koydu olmaz şimdi...erkek annesi nasıl olunur kitabı varmı acaba.

benım olana kadar aras ısmınınde modası geçer

vardır herhalde cnmlacıvert şeyler almaya başlasan alışırsın ısınırsın
sakın kızların kıyafetlerıne bakma

benım olana kadar aras ısmınınde modası geçer

vardır herhalde cnmlacıvert şeyler almaya başlasan alışırsın ısınırsın
sakın kızların kıyafetlerıne bakma

hafta sonu hep elbise baktım özendim mink pempe botlar fiyonlu etekler ahh allahım nasıl şelerdi...

ama lciv kırmızı tommy nin renkleri bir akkabı almıştım demkki erkek olacağı doğdu içime..koycam akşam görersin...

ben erkek olacagını tahmın etmıstım hehe sendee erkek anası tipiii var hihihhi:):) mirayyyy saglıkla gelsın paşamızzz yehuuu

arda eşim sevmiyor deniz kuzzenim eşimin kuzeni çok var...akın eniştesi nefret ediyolar...anılıda ben sevmiyorum bebeiş

sen çınarı beğenmedinmi nan soyadımı bilmionmu sen...

çınar koy yazıcaktım sen yazmıssn koymak ısteypde ıcımde kalan bir isim 2.oglum olursa adı çınar olaacakk allahn ıznyleee:):)coks evıyorum o ismiii

o nasın oliy nan bende ne tipi vardı delü garuuuuuuuuuu

şaka yapıyorum nan gecn bır muhabbette mıraya erkek olur senın yazıcktımmm sonra kız cok ıstedklerı ıcn yazmdım vazgectım hehehehe:)) oyuzdn dıyorum

ne yalan sölim çıar doruk yağız poyraz isimlerinden öğğğğğ geldi etraf doldu valla yahuuuuuuuu

ne yalan sölim çıar doruk yağız poyraz isimlerinden öğğğğğ geldi etraf doldu valla yahuuuuuuuu
dogru ama cınar ıcımde kalms benm nednsee püffff erkek ismideee cok zor bulmak yaa gerçi eşim erkek olursa tekrar berA koycaz dıyorrr oda guzel anlamı yanii

hatunlar napıosunuz özlediimmm sizlerii yavrularrr
geçmişi de okuyamdım var mı değişik durumlar varsa kaçırmayım yani

ben erkek olacagını tahmın etmıstım hehe sendee erkek anası tipiii var hihihhi:):) mirayyyy saglıkla gelsın paşamızzz yehuuu

topikçe erkek diye duamı ettiniz ne ettiniz tuttu...ama ikinciye kızı tutturcam ben bu hırsla 5 tane yaparım...

hatunlar napıosunuz özlediimmm sizlerii yavrularrr
geçmişi de okuyamdım var mı değişik durumlar varsa kaçırmayım yani

hazal öğle arası girebiliyor...
benim oğlum olacak....
böcüğün ablası haftaya doğuracak...

gelişmeler bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…