Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende ilk defa şok oldum deyince kız dedim

napalım kız diye gittik bekledik pipo gördük...kocaman hemde kocam babası gibi diyo töbeeeeeee
ben sana dedim dimmi
kızıyodun bana
maaşallah diyelimm

evet kısyodum olmaz diyodum ama içten içede hissediyordum erkek diye...
ben ilk andan beri erkek diyorumm
..
miroooş bol, diloş, yarenin ablasıı senn.. 4ünüzü de doğru bildim ayyy içime doğuyo yaa
luxxorun da kızı olucak bence

maş erkek yılı desene... bolun kızı olmadımı ben kız diye bilyodum :44:

yaaa evet hatırladım nek soledı bende msjından alıntılayıp bencede erkek dıdımm bak gıdıyoorummm gecmışeeeee

gitme tamam hatrladım senle nek söledi hade bakalım bekleyecez artık

3 ay 5 günlüğüz şuanda...

haaa hala suphesı olan varsaaa arşive gıdrımm haaaa kendımı ıspatlamaya
hadı hayırlısı ısım nolcekkkk ankaet ac kıssss

nek bı ara burda tavuk gösü tarıfını istemıstımmm şiş olanı

cnm liste yapacam ama ÇINAR İSMİ çok hoşuma gidiyor ...

senb neke söledin ama o tatlı diye bende yok dedi yaa tatlı sandı o sen yemek oldunu söyle ona...

nek bı ara burda tavuk gösü tarıfını istemıstımmm şiş olanı
kuş başı doğradığın tavuk göğüsünü, 2 kaşık yoğurt, yarım bardak süt, yarım bardak zeytin yağı, sevdiğin bahartlardan oluşan sosta 2-3 saat buzdolabında bekletiyosun.. sonra bi tane et, bir parça domates, kırmızı biber, yeşil biber olmak üzere şişe diziyosun, fırının ızgara bölümüne atıyosun..bukadar canım :))ben çeri domates kullandım tadı hemen farkediliyor, lezzetli oldu..

canım bol'a kız demiştim zatenn, onunkisini de doğru bildim, yarenin ablasınınki de kız

hımm geçen yıl kız yılıdı demek dilşad erkek ben erkek sırada kim var bakalım....topikte yeni hamiş luxxor var bence onunda erkeki olcak.

hayırlısı nasılsa ole olsun böcüğümmm sağ salım olsunda

amın cnm ınş.

arada kaçamak et ama özlerız senı

minnağımın piposuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vardıııııııııııııııııııı

ben bıldımmmmmmmmmm
hayrlısı olsun tatlım

heeeeeeeeeee böcukle ben bıldımmmm bız erkek demıstıkkkkkkkkkkkkk
yehuuu bıldık lenn
ben dedım gtmene gerek yok dıye ama dınlemedı

yaparım şekerimmm ne olcakkk... ama benmde çok akıntım ve bulantım olmuştu... erkek oldu...

şekerimmm kız küsünce ne güzel totontdan ayrılmıor ben küsünce benmki benden beter küsüyor

miroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.... ben erkek olucakkk dedim ama demii....

hehehehehe...dahada geçmişlerde var ama en yakınındaki buuu............. hayırlısıyla gelsin kuzucukk...........

amın cnm ınş.

arada kaçamak et ama özlerız senı

ben bıldımmmmmmmmmm
hayrlısı olsun tatlım

yehuuu bıldık lenn
ben dedım gtmene gerek yok dıye ama dınlemedı

sendemi bildin ne çok erkek diyen varmış nen bundan sonra hamiş olmadan sorayım sizde ona göre hamiş kalayım..

aynen hayırlısı olsun daha alışamadım ama alışırım zmanla kendimi hazır hiisetmedim biran...

nen bütün topik büyümü yaptınız yoksaa hepiniz kız deseydiniz belki olurdu....oğluna arkdaş gelio arıtk kızı sen doğr esma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…