bende ilk defa şok oldum deyince kız dedim
ben sana dedim dimmi
kızıyodun bana
maaşallah diyelimm
ben ilk andan beri erkek diyorumm
..
miroooş bol, diloş, yarenin ablasıısenn.. 4ünüzü de doğru bildim ayyy içime doğuyo yaa
luxxorun da kızı olucak bence
yaaa evet hatırladım nek soledı bende msjından alıntılayıp bencede erkek dıdımm bak gıdıyoorummm gecmışeeeee
haaa hala suphesı olan varsaaa arşive gıdrımm haaaa kendımı ıspatlamaya
hadı hayırlısı ısım nolcekkkk ankaet ac kıssss
nek bı ara burda tavuk gösü tarıfını istemıstımmm şiş olanı
kuş başı doğradığın tavuk göğüsünü, 2 kaşık yoğurt, yarım bardak süt, yarım bardak zeytin yağı, sevdiğin bahartlardan oluşan sosta 2-3 saat buzdolabında bekletiyosun.. sonra bi tane et, bir parça domates, kırmızı biber, yeşil biber olmak üzere şişe diziyosun, fırının ızgara bölümüne atıyosun..bukadar canım :))ben çeri domates kullandım tadı hemen farkediliyor, lezzetli oldu..nek bı ara burda tavuk gösü tarıfını istemıstımmm şiş olanı
canım bol'a kız demiştim zatenn, onunkisini de doğru bildim, yarenin ablasınınki de kıznapalım kız diye gittik bekledik pipo gördük...kocaman hemde kocam babası gibi diyo töbeeeeeee
evet kısyodum olmaz diyodum ama içten içede hissediyordum erkek diye...
maş erkek yılı desene...bolun kızı olmadımı ben kız diye bilyodum :44:
gitme tamam hatrladım senle nek söledi hade bakalım bekleyecez artık
3 ay 5 günlüğüz şuanda...
çınar ismini ben de çok beğeniyorumcnm liste yapacam ama ÇINAR İSMİ çok hoşuma gidiyor ...
senb neke söledin ama o tatlı diye bende yok dedi yaa tatlı sandı o sen yemek oldunu söyle ona...
cnm liste yapacam ama ÇINAR İSMİ çok hoşuma gidiyor ...
senb neke söledin ama o tatlı diye bende yok dedi yaa tatlı sandı o sen yemek oldunu söyle ona...
kuş başı doğradığın tavuk göğüsünü, 2 kaşık yoğurt, yarım bardak süt, yarım bardak zeytin yağı, sevdiğin bahartlardan oluşan sosta 2-3 saat buzdolabında bekletiyosun.. sonra bi tane et, bir parça domates, kırmızı biber, yeşil biber olmak üzere şişe diziyosun, fırının ızgara bölümüne atıyosun..bukadar canım :))ben çeri domates kullandım tadı hemen farkediliyor, lezzetli oldu..
canım bol'a kız demiştim zatenn, onunkisini de doğru bildim, yarenin ablasınınki de kız
hayırlısı nasılsa ole olsun böcüğümmm sağ salım olsunda
slm kızlar size kötü bir haberim var artık net sadece öğlenleri açıkmışşşş o yüzden sadece öğlenleri girebilirimmmmama merak etmeyin ben tlf.danda olsa bakarım sizlere ee ne yapıyosunuzzz herkesler iyimi
minnağımın piposuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vardıııııııııııııııııııı
yehuuu bıldık lennheeeeeeeeeee böcukle ben bıldımmmm bız erkek demıstıkkkkkkkkkkkkk
hade lennn siz kız dediniz nek oğlan demedimi yaws o pipi küçlürü belki kaybolur % 90 dedi sonuçta..
yaparım şekerimmm ne olcakkk... ama benmde çok akıntım ve bulantım olmuştu... erkek oldu...
şekerimmm kız küsünce ne güzel totontdan ayrılmıor ben küsünce benmki benden beter küsüyor
noldu lennnn
evet yazmıs yukarıda canımmm dur isim düşünelim
çınar güzelmiş aslında
başka ne olabılır:26:
ditt burdan kaka böcük gelmedin söylemicem bişi sana....
amın cnm ınş.
arada kaçamak et ama özlerız senı
ben bıldımmmmmmmmmm
hayrlısı olsun tatlım
yehuuu bıldık lenn
ben dedım gtmene gerek yok dıye ama dınlemedı
çınar ismini ben de çok beğeniyorum
miroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.... ben erkek olucakkk dedim ama demii....
hehehehehe...dahada geçmişlerde var ama en yakınındaki buuu............. hayırlısıyla gelsin kuzucukk...........
ay ama bende dedımm bak bulurum geçmiştenn canımı sıkmannn
len yemekteydım beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?