Kokoşş Hatunlar Kulübü

3 krem arka arkaya mı:44:

evet bende kırmızılı ve pempeli arasında kaldım pempeli daha güzel sanki esmada onu dedi hazal sende gel bak bakim ne dicen....hangisi? geride bak gör söyle cnm ben yemeğe gityom

merhaba hanımlar nasılsınız bayadır ugrayamadım yoğundum kocişle gezdik misafir fln vardı kpss çalışmaya başladımmiraycım oğlusun olcakmış hayırlı olsun yası uzun olsun topiğe bir paşa katılıyor ne güzel

Slm kokoşlar dudağımda uçuk çıktıı

Miroy ben en çok kırmızı thşörtlü ve beyaz mini etekli hamile resmini beğendim sanada o gider diğerlerini beğenmedimm

Nabersiniz kısçelerrr

Böcüğüm hayırlı olsunn güzel bir hayatı olur umarımm

Son düzenleme:
bende burdan beğendim o ikisini sence kırmızımı pempemi...ayy çok kararsız kaldım eşim geliyor yemeğe gidyom ben tantuni yicem byeeeeeeeeeeeee

o zaman kırmıcıı
sağol hazalım sağoll

Hoşgeldin canım bende spk sınavım bitsin aranızdayım kpss ye devam bir ara çok güzel çalışıyordum spk girince araya o bitsin başlıcam tekrar

Birde gece bir rüya gördümm amann gülmeyin... Karışık bir rüyaydı önce kpss tercih yaptımda burdaki yaptığım tercihime yerleşiyormuşum (rüya işte yoksa imkansız ) Sonra birde çocuğum olmuş birde tombikti rüyada zor taşıyordum kucağımda habire altına yapıyordu benim bebik, ayaklanmıştıda altına yaptığı şeyleri benim banyo havluma bornozuma ne varsa siliyordu bende dövüyordum valla bebek demeden ne komik rüyaaa

ahh cnm yetişemedim sana tamam beyaz etekliyede bakim herhalde kırmızı olacak gibi ayy yerim ben seni ....

benimde dudağımda uçuk çıktı uff krem sürdüm garip duruyor acıyo azcıkta...

poahahha sen böle deee daha senin bebek neler etcek sana yazık kız dövülürmü...sen ısırırsında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…