bebişim ben 11. beğendim çokkokoşşşş
bende cok kotu bir cild,m var ama gecnlerde ıste cılt bakım uzmanı önce cıldınn yagını vegoznklerı halletmelısın dedı parlklık ıcın krem vermedıama suan o urnlerde cıldımı cok kurutttu ama kullanmaya devam edıyrm e sımdı bır krem daha alsam 3 kremı arka arkaaya surmek mantıklımı bılemedım yaa sıkılyrm ztn surerken
maşallah canım
OFF BAGLNTIM GITTI DELIRCEMMM
hımmm ben onu bilmiyodum bak...nasıl peki beğendinmi ben freshlook ürünleri çok kullandım...
ona bakım hangisiymiş....:44:
böcüküm.. hayırlı uğurlu olsun cnm..
allah sağlık sıhat hzurla büyütmeyi ..anasına babasına vatanına hayırlı evlat olmayı nasip etsin...
bunlardanda kırmızı olanı ve pempe olanı beğendımmm cnm
bende burdan beğendim o ikisini sence kırmızımı pempemi...ayy çok kararsız kaldım eşim geliyor yemeğe gidyom ben tantuni yicem byeeeeeeeeeeeee
Slm kokoşlar dudağımda uçuk çıktıı
Miroy ben en çok kırmızı thşörtlü ve beyaz mini etekli hamile resmini beğendim sanada o gider diğerlerini beğenmedimm
Nabersiniz kısçelerrr
Böcüğüm hayırlı olsunn güzel bir hayatı olur umarımm
merhaba hanımlar nasılsınız bayadır ugrayamadım yoğundum kocişle gezdik misafir fln vardı kpss çalışmaya başladımmiraycım oğlusun olcakmış hayırlı olsun yası uzun olsun topiğe bir paşa katılıyor ne güzel
Slm kokoşlar dudağımda uçuk çıktıı
Miroy ben en çok kırmızı thşörtlü ve beyaz mini etekli hamile resmini beğendim sanada o gider diğerlerini beğenmedimm
Nabersiniz kısçelerrr
Böcüğüm hayırlı olsunn güzel bir hayatı olur umarımm
Birde gece bir rüya gördümm amann gülmeyin...Karışık bir rüyaydı önce kpss tercih yaptımda burdaki yaptığım tercihime yerleşiyormuşum (rüya işte yoksa imkansız ) Sonra birde çocuğum olmuş birde tombikti rüyada zor taşıyordum kucağımda habire altına yapıyordu benim bebik, ayaklanmıştıda altına yaptığı şeyleri benim banyo havluma bornozuma ne varsa siliyordu bende dövüyordum valla bebek demeden ne komik rüyaaa
o zaman kırmıcıı
sağol hazalım sağoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?