Kokoşş Hatunlar Kulübü

mıray yarasın cnm yarasın ama bak ılk aylar hızlı kılo alrsan cocuk almaz ve dıyet yapmak zorunda klırsın

oyy kociş seni fena yapıodur gelll bana ruslanam gellllllllllllllllllllllllll......sarı karu de git ben esmerim napem şimdi sarı çok gitmio bana tenim bronz benim...

popodan haber ver varmı?

off beynimi yedi böcük hergün araba muhabbetinden bıkmıştım aldıda kurtuldum ohhh be dedim...Şimdiden üstünden inmiyo iş başında durmuyo kızdım dedim ev alcaz paara kazan...

Doğru düzgün evler 200-250 TL cnm site olmayan ev istiyom ben tek bina olsun istiyom 1 seneden fazla beklemem lazım...Borçlar anca biterde kredi çekeriz sen benden önce kesin alırsın hatta topikteki herkes alır ben havamı alırım...

çocuğun sana benzesin inşallah sarışın olsun...

Allah ödeme kolaylığını versın cnm ne dıyım ama dedım ya eşin düşünmeden hareket edıo erkekler böle galıba
yok ya ben 2012 ylında almıycam ortalık kötü cnm
işyerınde bıle durdu işler ödeme alamadıklarımız var
azcık daha nakıtım olsun
Rabbımkısmet ederse ınş.2013 te
amasen benden önce alırsın
yaa cok pahalıymış yaa uygun yokmu

bende memeler foraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kocaman memişlerim var 85 giyorum hemde dik valla maş. ama hamiş olunca büyürse daha sütaş ineği gibi olmam inş..beni görümcem ilk gördüğünde eşim sormuş nasıl kız güzel demi demiş ablasına oda demiş memişleri pek güzel onlara bakmatan kıza bakamadım pohahahah bikinile dehşet oluyorum valla fıstık gibi...:124:

cnm kira 600 TL 85 TL aidat ...ev büyük ama böyle evlerin kirası sadece 750 iadat hariç...yani iyi tuttum ev büyük ve seneye ocağa kadar ben bu fiyata oturcam...

boyun kaç 52 olcam diyosun? ben 47 yim ama çıkarım bu gidişle 57 olcam...

[sup][/sup]

çekk yaa merak ederizzzzzzzzz çek nannnnnnnn
yakın zamanda çekerim kuzummm
çocuğun sana benzesin inşallah sarışın olsun...
benimde kızım baba tarafına çekdi sarışın bi eltim var oda sarı bi ben esmer

bomba miroşşşşşş
yok annem ben 80 takym valla idare ediyoz işte

bu dediğim fiyata 3 odalı evler ama 2 oda istersen 160-180 TL

kötü mevkii olursa yani uzak yerler 140-150 bulunur...bu evler sıfır fiyatlar...

10 senelik evler ise 120 TL canım....10 senelikte ben istemem olursa benim olsun ilk...bide yeni olsun okdar bekle git eski ev al yok yaa...kirada otururum 5 sene daha daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…