yemekten saç cıktı:120:kuscamm şimdık:120:
benıde hep ruslara benzetırlerr hatta yazın tatıle gıttığımde ıngılızce konusurlar turkçe cevap verınce personelböle bakıyor
eşim de ruslara benzetıyor bazen oyuzden aldım senı dıyor pisss onların akrabalar hep esmerr kara kaşlı gözlüler eşimin tarafıyla bı araya gelince ben kabak gıbı sırıtorum beyaz ten sarı saçç
ıyyy çok kötüü ne yedin daha doğrusu yiyemedin
ınş.bgun kendı evımızde otururuz senınle
cok acele etmış ve düşünmeden hareket etmış cok pahalı ayrıca yazık değil mı
tmm çalışıp öder dıyorsun ama ucu sanada dokunuyoo cok borca gırıyorsunuz
üstelık borç üstüne borç
o arabayı alana kadar bı evın yarısı sızın olurdu
heee yawww bırde onlar genelde aynı memleketten evlılık yapıyorlar ben cok farklı kalıyorum içlerinde bende dıyorum bızım cocuk olunca senın ırkını asımıle edecm dıyorummmm soyunuz değişecekkk
off beynimi yedi böcük hergün araba muhabbetinden bıkmıştım aldıda kurtuldum ohhh be dedim...Şimdiden üstünden inmiyo iş başında durmuyo kızdım dedim ev alcaz paara kazan...
Doğru düzgün evler 200-250 TL cnm site olmayan ev istiyom ben tek bina olsun istiyom 1 seneden fazla beklemem lazım...Borçlar anca biterde kredi çekeriz sen benden önce kesin alırsın hatta topikteki herkes alır ben havamı alırım...
ayy başa bela be herzaman çıkıyo her ne giyersem
sonra kocaya laf anlat
ben bazen kızıyom kalçamada
kocem kızıyo sus çok gösel diye
diyomm ee sonra ne giyersem çok belli diyon ama
ayy bendede göğüs çok yok Rabbim bi yerden vermiş bi yerden almış orantılı
Miroy ve güneş aldım öpücüklerinizi kıssss çabuk yiyin gelin...
heeeyy maşallaah yarasın tosunumuza sen yemiyosun bebeğim oğluşun yiyoo
napim kız edıyorumda sapık gıbı ısrarla fotomu ısteym senle bazn senı mrk edyrm deynce ısmı lazm deıl bazılrı sey dıyor burdn konusyrzyaaa gorup napcan falan hahahahha öle olmsn dedım bendee guzumm koyda gorem bı bakem sneuuu hadı hadı
BEN ONLARDAN DEĞİLİM KIZIM BİŞİLERİ PAYLAŞIYORSAK GÖRÜCEZ TABİKİ
AMA ŞİMDİ KOYAMAM Bİ ARA KOYİM BAK YARIN OLABİLİR BELKİ OK. TATLIMMM
ayy sana ondn asuk oldum demekkı lopez e hastym oyy oyyy
BENDE SANA AŞIK OLDUM TATLIMMMMMM
anladım tatlım kira olduğunu orda kiralar nekadar site büyük ev falan diyorsun ne güzel
ohh afiyet olsun miroş benim yerimede ye malum ben diyetteyim yiyemiyorum öyle mantılar, tostlar falan
52 kilo olana kadar diyete devam sonra korumaya başlıcam
yakın zamanda çekerim kuzummm[sup][/sup]
çekk yaa merak ederizzzzzzzzz çek nannnnnnnn
benimde kızım baba tarafına çekdi sarışın bi eltim var oda sarı bi ben esmerçocuğun sana benzesin inşallah sarışın olsun...
bende memeler foraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kocaman memişlerim var 85 giyorum hemde dik valla maş.Ama hamiş olunca büyürse daha sütaş ineği gibi olmam inş..beni görümcem ilk gördüğünde eşim sormuş nasıl kız güzel demi demiş ablasına oda demiş memişleri pek güzel onlara bakmatan kıza bakamadım pohahahah bikinile dehşet oluyorum valla fıstık gibi...:124:
Afiyet olsun canım benim gibi şu yemeğinizi masanızda yeseniz iki laf ederdik
mıray yarasın cnm yarasın ama bak ılk aylar hızlı kılo alrsan cocuk almaz ve dıyet yapmak zorunda klırsın
kıs mıgrosa gettım maaş çektım alışverış yaptım eve
Allah ödeme kolaylığını versın cnm ne dıyım ama dedım ya eşin düşünmeden hareket edıo erkekler böle galıba
yok ya ben 2012 ylında almıycam ortalık kötü cnm
işyerınde bıle durdu işler ödeme alamadıklarımız var
azcık daha nakıtım olsun
Rabbımkısmet ederse ınş.2013 te
amasen benden önce alırsın
yaa cok pahalıymış yaa uygun yokmu
çocuğun sana benzesin inşallah sarışın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?