Kokoşş Hatunlar Kulübü

bu konuda tartısmya gırmıyorum canım napayım ole kabul ettım bıkere adam azeriii evde gıy bıben göreyım dıyor

amann deme deme öleler
benim kızkardeşimde evli kocası heç karışmaz ama bizimkide istediğini bilir ona göre giyer
nan bende abartmam bişi sölemese olmazz
niye herkes baksınmış öff off açmayın yaralarımı

AZERİLERDEMİ KISKANÇ DİCEMM
AMANN YÖRE AYRIMI YOK KISKANÇ OLAN OLUYOR

Son düzenleme:
güneşim benim kocanında var tayt mayt bazı takıntıları kısacası karadenizli diyim anlayın artıkda
KISKANÇÇ BİRAZZZ
kışın giyiyom öle tunikle yazın malesef giyemem herbişeyi

aklıma bişi geldi bir rus kadın vardı avmde tayt üzerine kısa bir badi göğüsler fora güzel yuvarlak popo sen düşün taytı kısa body ile giymiş bide siyah topuklular bi döndü kocam direk böle off poposu güzelmiş dedi yanımda uyuz oldum kadından iydim yani kıyaslasan ama onun poposu vardı işte bizde minikti...ama şimdi o karının poposu gibi oldu popom oğlum sağolsun...bence tayt tunikle iyi yaa tunik kısa olmadıkçaa önceleri eşimde kızyodu ama alıştı artık ki burası Antalya millet nerdeyse çığlak geziyo...ki ben zamnında çıplak(açık giyinen ) hahha anneden geliyorum alıştı yanii kıstlamıyor aman alıştır öyle gitsin her dedine tamam deme...

eeee hemde nasıllll bacım kars azerısı ben kocam

valla benm kot bedenim sabit... 28/34 34 aldığımda bazen hafif aldırıorm.. boyundan... bazende tam oturuorr..

boy olarak... ama 28 sabitt... litle big ve loftun kesimnde... oyuzden trendyola girince ordan alıcam...

ama benim kocem haklı kalçam harbi güzeldir herkesde söler bi halam var ona çekmişim
Herkes söler derken arkadaşlarım akrabalar yanlış anlaman nannnnn

offfffffffff bende sınır olurdummmm kesinnnnnnnnnnnnnn kocam ole deseydı ayyyyyyyyyyyyyyyyy bak şimdiii bile sınırrrrr oldum

güneşim benim kocanında var tayt mayt bazı takıntıları kısacası karadenizli diyim anlayın artıkda
KISKANÇÇ BİRAZZZ
kışın giyiyom öle tunikle yazın malesef giyemem herbişeyi

ay benmkı kısnda gıydrmyr been bazn ası davrnp gıyyrm ama cok tartısmmk ıcn fazla gıymyrm iştee

yaaaa istanbuldayım ama ankaranın kışlarını unutmam

olsun ankara havası derkn yanııı soguk anlamnda dedımmm ama ıst da aynı zaten

ama benim kocem haklı kalçam harbi güzeldir herkesde söler bi halam var ona çekmişim

heheh maşallah sana ozmn buarada sen hıc fotonu koymadn dımı guzum ben sneı tanımıyorm dahaa püfff biara koy bi fotoo kaldr sonnaaa

valla bnm kocem öle hatalara dusmez annda parcalarımmm onuuu

bende yemege kacr hazoşş mujkk mujkk snaa guzuuu

kız sen beni görmedin mi aşkolaaaa kaç kere koydum
merak ta etmiyon seni seniiii

benıde hep ruslara benzetırlerr hatta yazın tatıle gıttığımde ıngılızce konusurlar turkçe cevap verınce personelböle bakıyor
eşim de ruslara benzetıyor bazen oyuzden aldım senı dıyor pisss onların akrabalar hep esmerr kara kaşlı gözlüler eşimin tarafıyla bı araya gelince ben kabak gıbı sırıtorum beyaz ten sarı saçç

ınş.bgun kendı evımızde otururuz senınle

cok acele etmış ve düşünmeden hareket etmış cok pahalı ayrıca yazık değil mı
tmm çalışıp öder dıyorsun ama ucu sanada dokunuyoo cok borca gırıyorsunuz
üstelık borç üstüne borç
o arabayı alana kadar bı evın yarısı sızın olurdu

harbi ama kız karakaşlıların içinde ruslar gibi parlıyondur parıl parılll

harbi ama kız karakaşlıların içinde ruslar gibi parlıyondur parıl parılll

heee yawww bırde onlar genelde aynı memleketten evlılık yapıyorlar ben cok farklı kalıyorum içlerinde bende dıyorum bızım cocuk olunca senın ırkını asımıle edecm dıyorummmm soyunuz değişecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…