bi ara çekerkoyarm tatlımmmm
sallaaaa totoyu alyaaaaaaaaaaaaaaaa eşin şaplaklar mı benımkının en cok yaptıgı seydır
heee yawww bırde onlar genelde aynı memleketten evlılık yapıyorlar ben cok farklı kalıyorum içlerinde bende dıyorum bızım cocuk olunca senın ırkını asımıle edecm dıyorummmm soyunuz değişecekkk
benim tüm okul yıllıklarında ilkokul ve orta okul hariç lopez yazmışlar
lakabim öleydi kız
ayy başa bela be herzaman çıkıyo her ne giyersemozaman ırı ve cıkık dımı kalkık yanı severımmm lan ole totyu benımkı de yuvarlak hafif çıkık ole çok değil keske bırazdaha cıkık olsaydı
çok kılo verınce memışler kuculdu benım para bırıktıyomm yaptırcammmmm
Kıslar ben geldim nabersiniz?
Kıslar ben geldim nabersiniz?
naber bebişm sen geldın ben gıdıyorummmmm yemeğe
kızlar inanmıcaksınız koca tabak mantı yedim birde üzerine şimdi sucuklu karışık tost yiyorum.
ben nasıl böyle yiyebiliyorum nasıl anlamadım hiç doymuyorum...
kız sen beni görmedin mi aşkolaaaa kaç kere koydum
merak ta etmiyon seni seniiii
benim tüm okul yıllıklarında ilkokul ve orta okul hariç lopez yazmışlar
lakabim öleydi kız
kızlar inanmıcaksınız koca tabak mantı yedim birde üzerine şimdi sucuklu karışık tost yiyorum.
anladım tatlım kira olduğunu orda kiralar nekadar site büyük ev falan diyorsun ne güzelsağol cnm yanlış olmasın da ev kiraa ama olsun ben yinede çok beğendim mutfağı ayrı yaa ben buna çok sevindim site olması güvenlikli felan ohh beee ev aramaktan kurtuldum darısı ev sahibi olmaya inş.
ama benim kocem haklı kalçam harbi güzeldir herkesde söler bi halam var ona çekmişim
Herkes söler derken arkadaşlarım akrabalar yanlış anlaman nannnnn
offfffffffff bende sınır olurdummmm kesinnnnnnnnnnnnnn kocam ole deseydı ayyyyyyyyyyyyyyyyy bak şimdiii bile sınırrrrr oldum
heheh maşallah sana ozmn buarada sen hıc fotonu koymadn dımı guzum ben sneı tanımıyorm dahaa püfff biara koy bi fotoo kaldr sonnaaa
valla bnm kocem öle hatalara dusmez annda parcalarımmm onuuu
bende yemege kacr hazoşş mujkk mujkk snaa guzuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?