Kokoşş Hatunlar Kulübü

sallaaaa totoyu alyaaaaaaaaaaaaaaaa eşin şaplaklar mı benımkının en cok yaptıgı seydır

sorma kızz benimde en çok kızdığım şey odur valla
her seferinde gıcık oluyom yapma dedikçe
benimde hoşuma gidiyo der gıcıkkkkkkkkkkk

bi ara çekerkoyarm tatlımmmm
benim tüm okul yıllıklarında ilkokul ve orta okul hariç lopez yazmışlar
lakabim öleydi kız

ozaman ırı ve cıkık dımı kalkık yanı severımmm lan ole totyu benımkı de yuvarlak hafif çıkık ole çok değil keske bırazdaha cıkık olsaydı

ozaman ırı ve cıkık dımı kalkık yanı severımmm lan ole totyu benımkı de yuvarlak hafif çıkık ole çok değil keske bırazdaha cıkık olsaydı
ayy başa bela be herzaman çıkıyo her ne giyersem
sonra kocaya laf anlat
ben bazen kızıyom kalçamada
kocem kızıyo sus çok gösel diye
diyomm ee sonra ne giyersem çok belli diyon ama
çok kılo verınce memışler kuculdu benım para bırıktıyomm yaptırcammmmm

ayy bendede göğüs çok yok Rabbim bi yerden vermiş bi yerden almış orantılı

kızlar inanmıcaksınız koca tabak mantı yedim birde üzerine şimdi sucuklu karışık tost yiyorum.

ben nasıl böyle yiyebiliyorum nasıl anlamadım hiç doymuyorum...

kız sen beni görmedin mi aşkolaaaa kaç kere koydum
merak ta etmiyon seni seniiii

napim kız edıyorumda sapık gıbı ısrarla fotomu ısteym senle bazn senı mrk edyrm deynce ısmı lazm deıl bazılrı sey dıyor burdn konusyrzyaaa gorup napcan falan hahahahha öle olmsn dedım bendee guzumm koyda gorem bı bakem sneuuu hadı hadı
bi ara çekerkoyarm tatlımmmm
benim tüm okul yıllıklarında ilkokul ve orta okul hariç lopez yazmışlar
lakabim öleydi kız

ayy sana ondn asuk oldum demekkı lopez e hastym oyy oyyy
kızlar inanmıcaksınız koca tabak mantı yedim birde üzerine şimdi sucuklu karışık tost yiyorum.

yarasın yiirruuumm
hazoş hoşgldn gıttınmı

sağol cnm yanlış olmasın da ev kiraa ama olsun ben yinede çok beğendim mutfağı ayrı yaa ben buna çok sevindim site olması güvenlikli felan ohh beee ev aramaktan kurtuldum darısı ev sahibi olmaya inş.
anladım tatlım kira olduğunu orda kiralar nekadar site büyük ev falan diyorsun ne güzel

ohh afiyet olsun miroş benim yerimede ye malum ben diyetteyim yiyemiyorum öyle mantılar, tostlar falan
52 kilo olana kadar diyete devam sonra korumaya başlıcam

ama benim kocem haklı kalçam harbi güzeldir herkesde söler bi halam var ona çekmişim
Herkes söler derken arkadaşlarım akrabalar yanlış anlaman nannnnn

cimcik atarım nan popona...benim popo minik güzel ama minik işte ama şimdi bebkim azcık dolgulu yaptı popom büyüdüne görede erkek çocukum olcakmış zaten...

az daha büyüse yaa keşke..

offfffffffff bende sınır olurdummmm kesinnnnnnnnnnnnnn kocam ole deseydı ayyyyyyyyyyyyyyyyy bak şimdiii bile sınırrrrr oldum

sorma şimdi anlatırken bile sinir oldum....ama kadının fiziği poposu güzeldi şu ruslar çok şexi bee....

ama 30 una kadar 30 unda bile güzel olan tek kadın bence Türk KADINI

valla benim elimde kazak vardı güneş soryodum iki renkti bunu alalım bunumu bide rus yanıma geçöince yoksa dedim bu rus karıyımı alım sana kafasına attım kazağı çıktım mağzadan kadın duydu kasadakiler duydu bu kıpkırmızı oldu...aldı çıktı kızdı bana bende ona kızıdm sonra diyo salak ben seni seviyorum ne kıskanıyon dedim belli popo sevyon sen ama güzeldi kabul et bende çimdirdim kolunu öyle dedikçe..ama güzeldi hakkı vardı popo süperdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…