Kokoşş Hatunlar Kulübü

yap kız miroşla bilgi alışverişi edersiniz
o artık tecrübeli hatta doğurtur da seni

şaka bi yana yaşın küçükse ilerde yap gez toz dolaş

ne dion nan sen benle dalgamı geçion ben ona 3 tane doğurturum...

yapma daha bengi gez bu sene sen çıtır gelinsin...

biz şimdi hazaldan bide bucudan bekliyozz en önce bucudan tabe...

böcük geç kalcak gibi doğurmaz o 3-4 sene...

buaralar çocuk haberi çok aldım sağsım solum hamile canım çekiyor:)))
biyandan da kendimi hazır hissetmiyorum sanki aman ne bileyim kafam karışık işte
canım 26 yaşındayım şubatta 27 olucam

aynı yaştayızz cnm....hamişliği yazın düşünürsün kışında doğurursun olmazmı...

olur böle şeyler hamişken
ani çok yedin ondan az sonra geçer tatlım

valla bidaha çok yemicem inanırmısın 3 dolma yiyen ben dün annem dolma yapmıştı 6 tane yedim hala gözüm dolmada hemde ekmekle bide yoğurt annem dedi al bitane daha yee gözün kaldı 7 dolma yedim yuhhhhhhh

bir ziyaretçimiz varrr ben bu hayranımı biliyorum kızlarrrr pohahah kaçma gel .....
pek merak ediyosun dimi seni gidi...

valla bidaha çok yemicem inanırmısın 3 dolma yiyen ben dün annem dolma yapmıştı 6 tane yedim hala gözüm dolmada hemde ekmekle bide yoğurt annem dedi al bitane daha yee gözün kaldı 7 dolma yedim yuhhhhhhh

az frenle kendini valla çok şişersin heeeee

az frenle kendini valla çok şişersin heeeee

evet kendime limit koycam aynen ...! bundan sonra az ekmek az pasta börek az hamur işi ve öğünleri çift yemicem ben meyveyi çoğaltım en iyisi hep bişiler yemek istiyom yaa...

sütten midem bulanıo Nesquink aldım onla bile içemiom bal ile de olmuyor ...ama homini gırtlak yiyorum..

ben 23 yaşında evliyim 5 yaşında oğlum var üstelik çalışıyorum ama süsümden eksiin kalmıyorum devlşet daairesinde sekreterlik yapıyorum işim gereğide süslü olmam lazım çook seviyorum şık giyinmeyi

hoşgeldın ozamn aramıza

hoşgeldin kokoş topiğineeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…