Kokoşş Hatunlar Kulübü

bir domates kestim allahıma kartonmu kestim anlamadım bu nedir hormondur be kardeşim..... bu arada cümleten toparlanın kııııııııısss ben geldim cimcime...yaaahu bu mesaj animasyonları nereee kayboldu yafff neelerolyor bu siteeee DD

miraYIM naber benm çeri domatesim...nekadarlık oldu bebiş kimbilir....gelince dürt beni hadi öpüldün şeker...

miraYIM naber benm çeri domatesim...nekadarlık oldu bebiş kimbilir....gelince dürt beni hadi öpüldün şeker...

kız nerdesin sen.. kayboldun ortadannn...

özlettin kendünüüü...

miroşş 13 haftalık oldu.. pipi gördüler ultrasonda.. bakalım ... hayırlısı..

günaydın koketalar

güne mide bulantısı ile başlamak oğlumun verdiği bebek hediyesi...:26:

günaydıın hatunlar iyi sabahlar gününüz aydın olsun güzel bir gün olsun
haftanın son günü hemencecik bitsin :)))

avatardan anladım zati dedim cimcime gelmiş anaaaaaaaaaaaaaaaaa

bebiş büyüdü teyzesi 13 haftalık olduk...dürttüm seni gel bugün daha fazla dürtüüümmm

dedim cimcime yatak odasında kitli kaldı yada kociş ile eve kapandı çıkmaz gari dedim...

cimcime gelmiş hoşgelmiş:):)

günaydın koketalar

güne mide bulantısı ile başlamak oğlumun verdiği bebek hediyesi...:26:

günaydıın hatunlar iyi sabahlar gününüz aydın olsun güzel bir gün olsun
haftanın son günü hemencecik bitsin :)))

gunaydın kızlar nasılsınızz bakalım sabah sabah kocişle tartıstım tepemı attırıryor iceeee oda bana bagrdı bend eonaaa bıakcgundr gozume batıyor ztn oturması kalkması hersy yavasss montunu gelr atar oturma odasınaaa bende ohhh bi guzl fırcaladımmmm

günaydınlarr Hatunlarrrrr
Hayırlı Cumalarrrr
Rabbim dularımız kabul etsin inş.

gunaydın kızlar nasılsınızz bakalım sabah sabah kocişle tartıstım tepemı attırıryor iceeee oda bana bagrdı bend eonaaa bıakcgundr gozume batıyor ztn oturması kalkması hersy yavasss montunu gelr atar oturma odasınaaa bende ohhh bi guzl fırcaladımmmm[/QUOTE]

güne hareketli başlamışsın iyi kendine gelmişsindir sabah sabah

ayy ne tesadüf bende kızdım ama tatışmadıkk
küsüz amma bide o şehirdşına çıktı bugün poffff h.sonu yok
ne kadar kızsamda onsuz geçmezzzz h.sonu offf offffffffffff

fırçala kız ohhh iyi olmuş bende fırçladım ...bugün tartıştık...

senin gözüne batıyor benim gözümü oyuyor bugün...

kadının işi zor yaa hem çalış hem çocuk hem eş ol....onlar umursamaz bende kızıyorum...

güne hareketli başlamışsın iyi kendine gelmişsindir sabah sabah[/QUOTE]

haha herkes benden bugunnn ..:):)

hayırdır arkadaşlar bugün koçişlerle tartışma günü mü aynı anda ahh bu koçişler yok muu

biz sabah çok iyiydik kocişle ben daha tartışmadım
ama korktum yani akşama da biz mi tartışıcaz acep akşam bi tartışma olursa direk aklıma siz gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…