Kokoşş Hatunlar Kulübü

sinemaya gitcektik dün..benim kocam önce başbaşa gideriz dedi sonra ablasınıda çağırmış oda demiş annemde gelsin sonra oğlunuda getirmiş bütün sinema boyunca kaynanatör aaa niye öyle aa vah vahh kafayı yedirtti bana sanki evde torunu tuvalate gitti durup sinemeda resmen bağıryor fatihhhh nerdeeeeeeeee
dicektim tuv.deliğine düştü...bişi demedim bi daha bağırdı fatih nerde sinemada nasıl bağıryo çok görgüsüz yaa hiç sinema görmemiş....
tam bişi dicektim eşim dedi anne ne bapıryosun burası sinema...bütün filmi ahhh yazık ahh bilmem nee diye izledi...Torunuda cip aldı haşur huşurr kola çat sesi aman ağzı boş durmaz obez gibi oldu çocuğu yedire yedire ne hale getirdiler görsen..ahh benim çocuma bakmasın böle obez yapmasın allahım korusun bebeğimi...Çok tenkit etmek te istemiyorum bebeğim var sonuçta karnımda ama onlara bebek konusunda hiç güvenmiyorum...

neyse eşime kızdım sabah dedim başbaşa gitcektik hemen ablanı çağırdına anneni çağırdın ne varmış efendim mutlu olmak istiyormuş öylede ben bunlar oldu diye arahatsız oldum dedim...oda sen çok fenasın hem iyi davranıyosun hem onlar için konuşyosun diyo...neymiş efendim bunları dedimi annesine söylicekmiş bilsinlermiş....

sinemadan çıktık anasına sarılıp duryo annem bilmem ne...kısnkanma diyo bana aman dedim ne kıskancam asıl sen kıskanıyosun hergün annemle görüşünce dedim kaynana diyo yok böyle yapmaz oğlum yapıyor ama dedim...neyse öyle geçti hiç sevmedim dünü...bugünde buyüzden tartıştım..haftada 3 gün annesiyle görüşmekten sıkıldım yaaa...

bu adam varsa yoksa annesi...eminim beni bukdar seviyo ama ters bişi yapsam anında döner değişir...annesi hakkında nasıl böyle sölermişim laf edermişim ...yafff bıktım yaaa...dedim herkes gtisin anasıla yaşasın ozman dip dibe illa hep görüşcez bensizde gitmez anasına haa...gösteriş başka bişi değil...

bide çocuğunu abu çocuğuma diye sevmiyomu yanımda dedim utanmıyormusun 34 yaşında böyle sevilmekten kıskanıyormuşum deli yaa....

bıktım bunların poposundan ayrılmadan bi iş yapmaz her pokunu onlara sorar araba alcak önce onlara anlatır bilemem nee...bıktırdı beni yaa...

hayırdır arkadaşlar bugün koçişlerle tartışma günü mü aynı anda ahh bu koçişler yok muu

bız cok ıyız herhalde bırbırımzı az görmektenaman aman nazar değmesınn

maşallah kız evet az görmek işe yarıyor vallaaa

ahaha miray ne guldum vallaaa kızz superr

burda baya ayrıntıya girmişsin
ayy erkekler işte bizimkiler gösteriş budalası olduğu için eşimde biliyo hani gönlü hoş olsun diye sarılır falan kaynanam gözüme bakar bende güler geçerim sinir olur öyle olunca düşün nişanlıyken benim oğlum ana kuzusu dimi die bana sordu bilmem bence değil ama annesini seven bi evlat dedim kaldı eşim beni annemden daha çok kıskanır bi bayramda sabah erken kalktım annemin yanına yattım sabah nie gittin annenin yanına falan die bana annem o benim sen sarılıyon ediyon kim sana bişey diyo kıskan diye yapıyom ama kimin umrunda dedi salak birbirimizemi düşürcen annenle beni dedim güldü gidip söylediklerini söylermi bilmiyorum ben korkmadığım için artıık yettii ağzıma geleni söylüyorum bizimki annene söylerim diyo söyle diyorum hiçmi korkmuyosun diyo yoo nie korkıyım adammı yiyolar ama ben babama söylerim dediğim an evdeki bütün telefonlar toplanıyo

beni bıtırdı nen bu adam ...gitsin anasıla yaaşasın yeter be...

bnmkıde eskıden öleydı ama artıkk deelll yola gelduuu:):) ama ben ne kdr kotu olylr yasadım anltsammm sasrsızn cocum falan dusme tehlıkesı atlttııı okaaa yanee neyse bakalımmm

miroşş çaktırma annemm...

sen istemedikçee o bilerek davet edicek sarılıp öpecek...

takmaaa.. belli süre sinema fala gitme

anennlere git sonra eve hemen....

halim yok.. midem bulanıor de....

kesinlikle az görmek çook işe yarıyorr...

ben çok görünce evden kaçıp komşuya iniom

2haftada bı gececı oluo
bende o varken gtmem komşuya yollamazda zaten
zaetn öz görüyom der
ama sen kaç

ayy cok romantık bı akşam olmuş agulu magulu

2haftada bı gececı oluo
bende o varken gtmem komşuya yollamazda zaten
zaetn öz görüyom der
ama sen kaç

ayy cok romantık bı akşam olmuş agulu magulu

BBNMKIDE HIC SEVMEZ ÖLE aksam komsuya gıdeym o evde yalnız takılsın ooo hayatta yapmdm öle bişi
aayda 1 kızlarla evde partı verıyorduk cılgın partı amaaa ztn akraba gelnleryız hepmz kocişler tandk ona bıle bazn ızın vermıyor ben sennle otrmk ıstyrmmm ne işin var dıye poffff

Slm kızlar ben geldimmm bugün kocalarla tartışma günü falanmı bilseydim bende bir iki fırça atardım

miroşşşşş kayınvaldeyle sinemaddaaaaaa
ayy ne güldüm kız kızma bağa sakın koptummm
Fatihhhhh heee aman anlamıyo bazı yaşlılar işte
boşver bişi DEME gül geç
bahane uydur görüşme
kocanla diyaloğa girersen nolursa olsun kızım adamlar ana babalarını at -mı-yoooooooooooo
onun için oynican yalandanda olsa politik ollll

Son düzenleme:

bizimkisşi kendi annesine anlatıyor böyle böyle oldu diye beni anneme şikayet etmiyor ve onlarda kinleniyor bana işte durum bu...aslında umrumda değil kinlenmeleri...ana kuzusu olmayan erkek yokmu yaa hiç Türkiyede....benim kocam azcık salak söyleyince beni korkutcanı sanıyo bilmiyoki herkes birbirine laf söler arada yine o kalır...

Bende sevmem bebem ama beninm karşı komşu olayını biliyorsunuz her dakika arayıp açmayınca telefonu kapıya dayanınca artık eşimde diyor baze git gelde rahat rahat oturalım diyee o kadar yani illallah ettik

Miray hep soruyordun ya kuzum geldimi komşun diye yarın geliyor hadi cümleten gözümüz aydın tamda evde olduğum gün ama karar verdim eşimde evde izinli tlf. akşama kadar açmicam hatta hiç açmicam kapıya vurur kesin kapıyıda açmicam

Son düzenleme:

bende zaten gtmem yaa
zaten 2 hafta yok o zaman ıstersem gıderımkı karşı komşuma bıle 2 3 ay bı kez gıdıyom
zamanım yokkı
yemek varsa ütü
ütü yoksa çamaşır yıkamakoluo
bugunde temızlık yapcem
yarın ablama gıdıyommm bebişi görcemm

Slm kızlar ben geldimmm bugün kocalarla tartışma günü falanmı bilseydim bende bir iki fırça atardım

benım tartışma günüm değildi valla

hoşgeldınn hazoşşş
BENM ESKI KOMSUM OLEYDI KUZUM Yaaaaa zırt bırt gelyrdu bırde yenı evlıydıkk dusun artık koce delıryrduuuu :):)
sonra benmkı abrtmaya basladı hergun bır ıstekdee gelmsede tuz seker ekmek yemek et sucuk herbısyı ıstyrdu bendn ama hata bende ben bıkac kez vermstmmm sanrm o artk ortk gormstu herseye kendını bırde sonradn bınada dedıkodu yapmaya basldı en son kocama dedım kurtr benı burdan tasndık sımdıkı komsulrm super amaaa benm vaktm yok ztn gorşmeyeeee

Kız benim eşim hiç anneci değildir... Eşimin en sevdiğim tarafı bu hatta ben söylemesem aramayı bile unutur ben diyorum ara anneni beklerler diyee hiç alakası yoktur.. Hatta benim kaynanam bize hiç gelmemişti bir kere başka şehirde olduğu için evleri buyaz temmuzdu sanırım biz zorla getirttik gel bir evimizi gör vakit geçirelim diyee geldi bir hafta falan kaldı... Bende hep eşime ''sana benden başka kimse dokunamaz senin için ben herkesten herşeyden önemliyim''diye hep empoze etmişimdir. Eşimin hep boynu ağrır bende kolonyayla falan hep masaj yaparım geçer. Kaynanam bizdeyken hep beraber oturuyorz yine boynu ağrıdı bende kolonyayla masaj yaptım yine yorulmuştum dedim dur biraz dinlenim o arada kaynanam dedi oğlum getir ben yapim yoruldu diye eşimde dediki: Yok anne geçti zaten falan dedi halbuki geçmemişti ben kızarım diye masaj bile yaptırmadı annesine... Artık adamı nasıl korkuttuysam ben hiç görmedim öyle sarılsınlar diz dize otursunlar benim yanımdan başka yerde oturmaz eşim onların memleketine gidincede aynı beni odada bırakıp diğer odaya geçmez bile biz yapışık ikizler gibi dolanırız eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…