niye iptal ettirdin çatlak karuuuuuuuuuu
Valla uzun bir süre mesafe koycam gitmiyecem sorduklarındada söylicem ben herzman gelmek istemiyorum diyee...Anası ile halledersem ona gün doğar zamanında eşime çok şikayet etti beni onunla nasıl çözeyim kız...
cnm spral mdr ne haltsa odamı olmuyorrr
hahaha acabaaa kimm
bende öyle yaptım..10 gündebir gidiyorum artk..kaynananla hallet derken çirkeflik yapma tabi böyle böyle soğuk davranarak belli et..
kıııı dedimya siparişlerimi yetiştiremiyodum..acık baksam baksam diye die işleri yavaş yapmaya başladım bende iptal ettirdim ama genede yetiştiremem dedim günde bir kırlent işlenirmi kııı bunnar fabrikasyon üretmmi sandılar beni aaaa
ben 18 yaşına kadar oldum penadur
dişçiye gittim dişim ağrıyo dedim dışardan pek birşey görürnmüyor dedi...allahım kimleri doktor yapıyor yaaa
kızlar ben kaçıyorum balık kızartıcam esmacım sanada meraba tatlım...görüşürüz yine kendinize iyi bakın.
gene oğluna oğlum ben bişe demiorum karın bana sizi istemiorum dedi der..
o şikayet eder..
kızım akkıllı ol... hamilesin hamileliğini kuallan..
baktın ogun annesine gidicek... öğlen ara çok kustum .. başım donuyor.. izinmi alsam evemi gitsem de..
haftada bir karşılasınca... güleryüz tatlı dill.. eşine hiç çaktırmaa.. sana laf sokarlarsaa sende sok.. ama gülen yüzlee..
hiç bozuntuya vermeden...
sen neden tedirgin oluyorsnki
gir kocanla kol kola haftada bir git.. o anasınımı sarıorr.. senn direkk tvdee ay bu santçıyı çok sevıorum de.. başka konulara dal.. çatlasın...
sende onu onun silahıyla vurr..
umursama....
sende annene gidince ona sarıl kardeşini öp kucağına otur hatta...
eve gelince sana sorar hesabnı.. sende vur lafını.. nasılmış diye..
direk gitmicem gelmicem dersennn... çıkar ayyukaaaa.....
kocan senle olmaz... bukadr anneciyse..
evde misafir çağır... sen misafirliğe gitki..
haftada bir görüşebilirsin ozman...
evde yemek yap.. beraber çok güzel yemek hazırladım de... bugun akaşama.. harikaa oluck de...
ne bilem işte... ama zıttına gitmeee... sende kıskandır.. umursama...
kızlar bana bir üye msj atmış nasılsınız çalışyomusunuz nerde oturyosun gibi allah allah size direk tanışmak için hiç msj atan oldumu....
ben tanımadığım için topiğe gelip sohpete katılmasını tanışmak isityorsa tabiii öyle dedim...
nanan sevemediğim biri bana şaka yapmıyor demii töbee günümde değilim ona göreeeeeeeeeeeeeeee
kızlar ben kaçıyorum balık kızartıcam esmacım sanada meraba tatlım...görüşürüz yine kendinize iyi bakın.
gene oğluna oğlum ben bişe demiorum karın bana sizi istemiorum dedi der..
o şikayet eder..
kızım akkıllı ol... hamilesin hamileliğini kuallan..
baktın ogun annesine gidicek... öğlen ara çok kustum .. başım donuyor.. izinmi alsam evemi gitsem de..
haftada bir karşılasınca... güleryüz tatlı dill.. eşine hiç çaktırmaa.. sana laf sokarlarsaa sende sok.. ama gülen yüzlee..
hiç bozuntuya vermeden...
sen neden tedirgin oluyorsnki
gir kocanla kol kola haftada bir git.. o anasınımı sarıorr.. senn direkk tvdee ay bu santçıyı çok sevıorum de.. başka konulara dal.. çatlasın...
sende onu onun silahıyla vurr..
umursama....
sende annene gidince ona sarıl kardeşini öp kucağına otur hatta...
eve gelince sana sorar hesabnı.. sende vur lafını.. nasılmış diye..
direk gitmicem gelmicem dersennn... çıkar ayyukaaaa.....
kocan senle olmaz... bukadr anneciyse..
evde misafir çağır... sen misafirliğe gitki..
haftada bir görüşebilirsin ozman...
evde yemek yap.. beraber çok güzel yemek hazırladım de... bugun akaşama.. harikaa oluck de...
ne bilem işte... ama zıttına gitmeee... sende kıskandır.. umursama...
valla ben sonradan tanıdım hem ceyarı hem beni tanıyan biri..muhabbetimiz geçmişti ama bukadar bağlandığını bilmiyordum...
kıs erkek olmasınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?