Kokoşş Hatunlar Kulübü

ya kızlar size bişisorucm ben doğum kontrol hapı kullanıyorum hamile kalma istimalim varmıbir 5 aydır kullanıyorum daha evlenmeden önce başlamıştım hiçte aksatmadım saatinde içiyorum hep gecen gün demir eksikliği için kan tahlili yaptırmıştım doktor dedi gebemisinyooo dedim eminmisin diyo evet eminim dedim sanki gebelik testi yaptı bende şimdi hamileyim gibi hissediyorum psikolojik herhalde ya daha 2 ay olmadı evleneli kocişin izinde ertelenmiş ay sonunda gidicez kayınvalideciğime

bilmemmmm kanın az çıkmıs olabılırmı acaba belkı prolaktın degerın mı yuksek cıktı acaba

bilmemmmm kanın az çıkmıs olabılırmı acaba belkı prolaktın degerın mı yuksek cıktı acaba

bilmiyorum ki şimdi bende psikolojikman hamileyim sanki başım fln dönüyor miğdem bulanıyor:18embe hapların bitmesine 4 gün kaldı beyazlarda regli olmam gerek bir haftaya belli olcak acaba idar testimi yapsam bak panik oldum yine

ee doktora sormadınmı nedn sordnz yoksa hamılelıkmı gordnz dıyeeeee

yok cnm yoruldum yaa kpss çalışıyorum bugün bakamadım hiç bir konu bitirip 100 soru çözmem gerekiyor yarın gezerim bol bol akşamda kocişle balık yemeğe gidicez orduevine

izinli yarın herhalde...yarın gezersin tabii ozaman dinlen TV izle kahve yap iç...

bir test al eczaneden bakalım gebemisin sanmam ama yinede öğrenmekte fayda var..

kıs psikolojık olraka ekılenmıssın canım ya benımde reglım gecıkmıstı bı ara ıyce hamıleye bağlamıstım

kocam haal trip yapıo soğuk konuşyo akşama dedim anneme gidicem ben getiremem ona göre dedi...taxilede olsa ben dönerim dedim..sen bilirsin dedi...kesin ablası anası gelirler bugün cafe aha bura yazdım

doğum kontrol hapı kullanıyorum tmm ozaman dedi

kıs psikolojık olraka ekılenmıssın canım ya benımde reglım gecıkmıstı bı ara ıyce hamıleye bağlamıstım
BEN İLK EVLENDIGM DE 3 YADA 4. AYDAYIZZZZ ADETIM GECKTI tabi korktum hıc ıstemıyorm kocamda ıstıyor falannn. aglıyorm hamılemıym falan dıye tabı 15 gun gecıktı hemdeeee. psikolojık olrk kendımı hamıle sanmstm ama onun yanı sıra birde göbegım sısmeye baslamazmı e tabe adet olamynca sıstım ama göbek bıldgn hamıle ben zap zayıffff sok olmstm doktora falan gıtmstm oda strestn olammssn psıkolojk falan dedııı4

kocamda hamıleym dıye karnımı sevıyorduy hahaha
ay bu psıkolojı neyms böle nelre sebeb oluyorrr

miray snde desene ii ozmn bırz kotuym annem bana baksın dıye gıdyrum de
donemzsem kalırım orda de tovbe tovbeeeee
azck naz yap kaprıs yap kızzz yoksa yola gelmz bunnar

benim gecikme flnda yok daha haplarım bitmedi bir hafta fln varinş. değilimdir yaaa

benim gecikme flnda yok daha haplarım bitmedi bir hafta fln varinş. değilimdir yaaa

hayrlısı canımmm boşver akısnaaa bırak bend eyenı korunma yontemı arıyorm ama hap a guvenemyrm hem ben untrm gununu sasrrm falan)::) ilaç kullnmada cok becrksızm yafss

hayrlısı canımmm boşver akısnaaa bırak bend eyenı korunma yontemı arıyorm ama hap a guvenemyrm hem ben untrm gununu sasrrm falan)::) ilaç kullnmada cok becrksızm yafss

ya cnm doğu tayini var ben gidemezsem bebeği tek büyütücem bide daha 2 aylık evliyiz hayırlısı olsun bakalım bekliyorum

ya cnm doğu tayini var ben gidemezsem bebeği tek büyütücem bide daha 2 aylık evliyiz hayırlısı olsun bakalım bekliyorum

anldm cnm hayrlısııı sayın alya hanm sen gıt baka topiclerde takl al bend egıdyrmmm hıh

güzelliq bu aralar okadaaaaar yoğunumki anlatamam...bir işe girem dedim başımı kaldırcak vaktim kalmadı..nakış ve kurdele işi biliyorum kendime yapıyodum bir dükkanla anlaştım kız siparişlere yetişemedim dedim yok olmaz böyle ben kendim yapıp annemlere veririm dükkan mükkan beni aşar haala yalvarıyo kadın ama olmas...birgün yaptıklarımı sergilicem forum açıcam şimdi elimde kalmadı...böyle yani birde bu ara çocuk planlarımız var inş...bakalım kısmet...banlanmadım kendim kapattrdım açık oldukça girmek istioydum işlerimi yapamayıp yetiştiremicem korkusuyla kapattrmıştım ama şimdi günde 1 saat veriyorum kendime..böyle yani bende durumlar..sizlerde nasıl işe devam ediyomusun neler yapıyosun..

miray snde desene ii ozmn bırz kotuym annem bana baksın dıye gıdyrum de
donemzsem kalırım orda de tovbe tovbeeeee
azck naz yap kaprıs yap kızzz yoksa yola gelmz bunnar

evet öyle yapıcam gelemicem kendimi kötü hissediyorum diyip eve geçicem taxile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…