ya kızlar size bişisorucm ben doğum kontrol hapı kullanıyorum hamile kalma istimalim varmıbir 5 aydır kullanıyorum daha evlenmeden önce başlamıştım hiçte aksatmadım saatinde içiyorum hep gecen gün demir eksikliği için kan tahlili yaptırmıştım doktor dedi gebemisinyooo dedim eminmisin diyo evet eminim dedim sanki gebelik testi yaptı bende şimdi hamileyim gibi hissediyorum psikolojik herhalde ya daha 2 ay olmadı evleneli kocişin izinde ertelenmiş ay sonunda gidicez kayınvalideciğime
bilmemmmm kanın az çıkmıs olabılırmı acaba belkı prolaktın degerın mı yuksek cıktı acaba
bilmiyorum ki şimdi bende psikolojikman hamileyim sanki başım fln dönüyor miğdem bulanıyor:18embe hapların bitmesine 4 gün kaldı beyazlarda regli olmam gerek bir haftaya belli olcak acaba idar testimi yapsam bak panik oldum yine
ee doktora sormadınmı nedn sordnz yoksa hamılelıkmı gordnz dıyeeeee
yok cnm yoruldum yaa kpss çalışıyorum bugün bakamadım hiç bir konu bitirip 100 soru çözmem gerekiyoryarın gezerim bol bol akşamda kocişle balık yemeğe gidicez orduevine
izinli yarın herhalde...yarın gezersin tabii ozaman dinlen TV izle kahve yap iç...
ya kızlar size bişisorucm ben doğum kontrol hapı kullanıyorum hamile kalma istimalim varmıbir 5 aydır kullanıyorum daha evlenmeden önce başlamıştım hiçte aksatmadım saatinde içiyorum hep gecen gün demir eksikliği için kan tahlili yaptırmıştım doktor dedi gebemisinyooo dedim eminmisin diyo evet eminim dedim sanki gebelik testi yaptı bende şimdi hamileyim gibi hissediyorum psikolojik herhalde ya daha 2 ay olmadı evleneli kocişin izinde ertelenmiş ay sonunda gidicez kayınvalideciğime
bilmiyorum ki şimdi bende psikolojikman hamileyim sanki başım fln dönüyor miğdem bulanıyor:18embe hapların bitmesine 4 gün kaldı beyazlarda regli olmam gerek bir haftaya belli olcak acaba idar testimi yapsam bak panik oldum yine
kocam haal trip yapıo soğuk konuşyo akşama dedim anneme gidicem ben getiremem ona göre dedi...taxilede olsa ben dönerim dedim..sen bilirsin dedi...kesin ablası anası gelirler bugün cafe aha bura yazdım
doğum kontrol hapı kullanıyorum tmm ozaman dedi
BEN İLK EVLENDIGM DE 3 YADA 4. AYDAYIZZZZ ADETIM GECKTI tabi korktum hıc ıstemıyorm kocamda ıstıyor falannn. aglıyorm hamılemıym falan dıye tabı 15 gun gecıktı hemdeeee. psikolojık olrk kendımı hamıle sanmstm ama onun yanı sıra birde göbegım sısmeye baslamazmı e tabe adet olamynca sıstım ama göbek bıldgn hamıle ben zap zayıffff sok olmstm doktora falan gıtmstm oda strestn olammssn psıkolojk falan dedııı4kıs psikolojık olraka ekılenmıssın canım ya benımde reglım gecıkmıstı bı ara ıyce hamıleye bağlamıstım
BEN İLK EVLENDIGM DE 3 YADA 4. AYDAYIZZZZ ADETIM GECKTI tabi korktum hıc ıstemıyorm kocamda ıstıyor falannn. aglıyorm hamılemıym falan dıye tabı 15 gun gecıktı hemdeeee. psikolojık olrk kendımı hamıle sanmstm ama onun yanı sıra birde göbegım sısmeye baslamazmı e tabe adet olamynca sıstım ama göbek bıldgn hamıle ben zap zayıffff sok olmstm doktora falan gıtmstm oda strestn olammssn psıkolojk falan dedııı4
kocamda hamıleym dıye karnımı sevıyorduy hahaha
ay bu psıkolojı neyms böle nelre sebeb oluyorrr
benim gecikme flnda yok daha haplarım bitmedi bir hafta fln varinş. değilimdir yaaa
hayrlısı canımmm boşver akısnaaa bırak bend eyenı korunma yontemı arıyorm ama hap a guvenemyrm hem ben untrm gununu sasrrm falan)::) ilaç kullnmada cok becrksızm yafss
ya cnm doğu tayini var ben gidemezsem bebeği tek büyütücem bide daha 2 aylık evliyiz hayırlısı olsun bakalım bekliyorum
nı ye lennnnn:26::26::26:
avatardan anladım zati dedim cimcime gelmiş anaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebiş büyüdü teyzesi 13 haftalık olduk...dürttüm seni gel bugün daha fazla dürtüüümmm
dedim cimcime yatak odasında kitli kaldı yada kociş ile eve kapandı çıkmaz gari dedim...
miray snde desene ii ozmn bırz kotuym annem bana baksın dıye gıdyrum de
donemzsem kalırım orda de tovbe tovbeeeee
azck naz yap kaprıs yap kızzz yoksa yola gelmz bunnar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?