anldm cnm hayrlısııı sayın alya hanm sen gıt baka topiclerde takl al bend egıdyrmmmhıh
merhaba kızlar benim doğumdan sara emzirme dönemimde yakalandığım ateşli gripten dolayı kalp kapakcığımda hasar oluşmuş kalp kapak romatizması eser duzeyde başlamış şimdi her ay penisilin iğnesi oluyorum yani asıl konum ben doğum kontrol hapı filan kullanamıyorum ne yapabilirim?benim gecikme flnda yok daha haplarım bitmedi bir hafta fln varinş. değilimdir yaaa
güzelliq bu aralar okadaaaaar yoğunumki anlatamam...bir işe girem dedim başımı kaldırcak vaktim kalmadı..nakış ve kurdele işi biliyorum kendime yapıyodum bir dükkanla anlaştım kız siparişlere yetişemedim dedim yok olmaz böyle ben kendim yapıp annemlere veririm dükkan mükkan beni aşar haala yalvarıyo kadın ama olmas...birgün yaptıklarımı sergilicem forum açıcam şimdi elimde kalmadı...böyle yani birde bu ara çocuk planlarımız var inş...bakalım kısmet...banlanmadım kendim kapattrdım açık oldukça girmek istioydum işlerimi yapamayıp yetiştiremicem korkusuyla kapattrmıştım ama şimdi günde 1 saat veriyorum kendime..böyle yani bende durumlar..sizlerde nasıl işe devam ediyomusun neler yapıyosun..
aaa üyelik ıpatlı yazıyordu gecen gun
merhaba kızlar benim doğumdan sara emzirme dönemimde yakalandığım ateşli gripten dolayı kalp kapakcığımda hasar oluşmuş kalp kapak romatizması eser duzeyde başlamış şimdi her ay penisilin iğnesi oluyorum yani asıl konum ben doğum kontrol hapı filan kullanamıyorum ne yapabilirim?
devam ediyorum cnm kocişle uğraşyom anasının eteğinden ayrılmıcak nerdeyse çok düşkün bunu nasıl kendime çeviririm diye yol arıyorum azcık söle bakam...
heee iptal ettirdim...naber kıs çürük elmam benm yerm seni...ilk bu nikle girdiğim gün kızın biri yazmış cimcimeyi özledim kafa dengiydi falan filan ama ben kzı tanımıyorum ble..heralde banlanmış diyor..ay diyemedim kıııı benm diye...:)) mirayımmm adamların üzerine ne kadar gidersen anan da anan die okadar savunmaya geçiyor anasına düşkün oluyor ben eskide şikayet ederdim benmki hemen savunurdu şimdi annesini övüyorum hadi yaaa diyor :)) şaşkın bu adamlar yaa
heee iptal ettirdim...naber kıs çürük elmam benm yerm seni...ilk bu nikle girdiğim gün kızın biri yazmış cimcimeyi özledim kafa dengiydi falan filan ama ben kzı tanımıyorum ble..heralde banlanmış diyor..ay diyemedim kıııı benm diye...:)) mirayımmm adamların üzerine ne kadar gidersen anan da anan die okadar savunmaya geçiyor anasına düşkün oluyor ben eskide şikayet ederdim benmki hemen savunurdu şimdi annesini övüyorum hadi yaaa diyor :)) şaşkın bu adamlar yaa
anldm cnm hayrlısııı sayın alya hanm sen gıt baka topiclerde takl al bend egıdyrmmmhıh
merhaba kızlar benim doğumdan sara emzirme dönemimde yakalandığım ateşli gripten dolayı kalp kapakcığımda hasar oluşmuş kalp kapak romatizması eser duzeyde başlamış şimdi her ay penisilin iğnesi oluyorum yani asıl konum ben doğum kontrol hapı filan kullanamıyorum ne yapabilirim?
üzerine fazla gitme derim hatta hiiiç çaktırma kaynananla hallet meseleni ben öyle yapıyorum..yoksa anacı olup çıkıyolar bu erkekler..
gelsin saçını yolcam onun...
umudum bebek o anam derse bende oğlum diyeceğim hahahahaha....benim bebiş oğlan olucak inş haberin yok...kız yapta alam ....
Nediyon yani gitmeyim üzerine haaa???yatakta leoparı ben giyyom lenn anasımı töbee konuşturcak beni şeee ediyo anasını ne mıncıklıyo hala abu çocuğuma diye sevio kadın yaa yanımda..
hade nan getir saçını beni yorma...hatta kendin yol...
amaaaan sana nispet yapıyodur gacı..anasıyla ne geçti aranızda bilmiyorum..ama dediğim gibi anasıyla halletmelisin sorununu...kocanı hiiiç karıştırma işe...yatakta leoparı giycez tabi anası için küsüp sırt çevirmicezki kıymetimzi bilsin..dimi ama..
amaaaan sana nispet yapıyodur gacı..anasıyla ne geçti aranızda bilmiyorum..ama dediğim gibi anasıyla halletmelisin sorununu...kocanı hiiiç karıştırma işe...yatakta leoparı giycez tabi anası için küsüp sırt çevirmicezki kıymetimzi bilsin..dimi ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?