Kokoşş Hatunlar Kulübü

benim gecikme flnda yok daha haplarım bitmedi bir hafta fln varinş. değilimdir yaaa
merhaba kızlar benim doğumdan sara emzirme dönemimde yakalandığım ateşli gripten dolayı kalp kapakcığımda hasar oluşmuş kalp kapak romatizması eser duzeyde başlamış şimdi her ay penisilin iğnesi oluyorum yani asıl konum ben doğum kontrol hapı filan kullanamıyorum ne yapabilirim?

devam ediyorum cnm kocişle uğraşyom anasının eteğinden ayrılmıcak nerdeyse çok düşkün bunu nasıl kendime çeviririm diye yol arıyorum azcık söle bakam...

aaa üyelik ıpatlı yazıyordu gecen gun

heee iptal ettirdim...naber kıs çürük elmam benm yerm seni...ilk bu nikle girdiğim gün kızın biri yazmış cimcimeyi özledim kafa dengiydi falan filan ama ben kzı tanımıyorum ble..heralde banlanmış diyor..ay diyemedim kıııı benm diye...:)) mirayımmm adamların üzerine ne kadar gidersen anan da anan die okadar savunmaya geçiyor anasına düşkün oluyor ben eskide şikayet ederdim benmki hemen savunurdu şimdi annesini övüyorum hadi yaaa diyor :)) şaşkın bu adamlar yaa

cnm sen kalp kapakçığı için kardiyolojiye git önce bir eko felan çeksinler ultrasonla baktır belki değişmesi gerekir ozman hiçbir ilaç kullandırmazlar..

devam ediyorum cnm kocişle uğraşyom anasının eteğinden ayrılmıcak nerdeyse çok düşkün bunu nasıl kendime çeviririm diye yol arıyorum azcık söle bakam...

üzerine fazla gitme derim hatta hiiiç çaktırma kaynananla hallet meseleni ben öyle yapıyorum..yoksa anacı olup çıkıyolar bu erkekler..

umudum bebek o anam derse bende oğlum diyeceğim hahahahaha....benim bebiş oğlan olucak inş haberin yok...kız yapta alam ....

Nediyon yani gitmeyim üzerine haaa???yatakta leoparı ben giyyom lenn anasımı töbee konuşturcak beni şeee ediyo anasını ne mıncıklıyo hala abu çocuğuma diye sevio kadın yaa yanımda..

niye iptal ettirdin çatlak karuuuuuuuuuu

cnm spral mdr ne haltsa odamı olmuyorrr

hahaha acabaaa kimm

üzerine fazla gitme derim hatta hiiiç çaktırma kaynananla hallet meseleni ben öyle yapıyorum..yoksa anacı olup çıkıyolar bu erkekler..

Valla uzun bir süre mesafe koycam gitmiyecem sorduklarındada söylicem ben herzman gelmek istemiyorum diyee...Anası ile halledersem ona gün doğar zamanında eşime çok şikayet etti beni onunla nasıl çözeyim kız...

ben 18 yaşına kadar oldum penadur

amaaaan sana nispet yapıyodur gacı..anasıyla ne geçti aranızda bilmiyorum..ama dediğim gibi anasıyla halletmelisin sorununu...kocanı hiiiç karıştırma işe...yatakta leoparı giycez tabi anası için küsüp sırt çevirmicezki kıymetimzi bilsin..dimi ama..

simaylimmmmm cimcimeeee ben tanıyor muyum seni hatırlaymadım
hoşgeldin tatlışşşş

lann sırt çevirsem daha beter yaa olan yine bana olur sanki umrundamı olur devam eder şeeetmeye...Anasını sevmiom o kadının ağzına laf vermem...
ama bundan sonra düşüncemi anasına direk sölicem eşime deil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…