Günaydın kızlar cmtesiden beri bir konu okuyorum ona takılmışım kadın eşine neler etmiş şaşırdım...
insanı ne hale getiriyolar demekki.....:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...namin-bizde-yatma-sevdasi-cildirtiyor-17.html
nerelerde gezıyorsn bakım hamş hamş popona popona vurcam senün hahahah
bende onu geçen haftadan beri okym kızzz yorum bilem yaptım am bidaha bakmıyom yorumlarda pek tutamıyom kendimi sonra banlanırımGünaydın kızlar cmtesiden beri bir konu okuyorum ona takılmışım kadın eşine neler etmiş şaşırdım...
insanı ne hale getiriyolar demekki.....:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...namin-bizde-yatma-sevdasi-cildirtiyor-17.html
cnm bomba gıbyımmm.
sen nasılsınnn bakalımm:):)):
buarada kızlar endoskopiye gırdım cumrtesı korktgm gıbı bişi cıkmadı ayrıca korktugm gıbıde olmadı sadece kafa guzel oldu uyandıgmdaaa hata arada benı öle uyutsalar harıka olcak hastaneyı kahkalara bogmusmmmm kocem son kısmını vıdeoya cekmısssss acayıpp:):)
Dün gece saat 21.00 sıralarında meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti:
6 ay önce Mustafa T. ile evlenen Lalegül T. (22) ile aynı evde yaşadığı kayınvalidesi Pakize T. (64) arasında dün gece henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İstanbulda bulunan oğlunu arayan Pakize T. gelini ile kavga ettiklerini söyledi. Telefon görüşmesinin ardından kayınvalidesine saldıran genç kadın Pakize T.yi boğarak öldürdü. Durumu yakınlarına anlatan Mustafa T. evlerine giderek anne ve eşini kontrol etmelerini istedi. Eve gelen Mustafa T.'nin yakınları ve komşuları yerde hareketsiz halde yatan Pakize T. ile karşılaştı. Olay yerine çağırılan sağlık ekibi yaşlı kadının öldüğünü belirledi. Evden çıkarak kardeşinin evine giden Lalegül T. bir süre sonra polisi arayarak kayınvalidesini öldürdüğünü söyledi. Polis tarafından gözaltına alınan Lalegül T. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.
ANTALYA'DA GELİN DEHŞETİ / WEB TV
UÇAKLA ANTALYAYA GELDİ
İstanbul Atatürk Havaalanında çalışan ve gece yarısı ilk uçakla Antalyaya gelen Mustafa T. evinde inceleme yapan polisleri görünce sinir krizi geçirdi. Annesinin öldüğünü öğrenen ve komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Mustafa T. "Benim hayatım bitti. Anne bunları başına ben getirdim" diyerek feryat etti.
ÖLÜM NEDENİ BOĞULMA
Gelin Lalegül T'.nin saçını çeken kayınvalidesi Pakize T.'yi eşarbıyla boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. İddiaya göre sürekli oğluyla arasına girdiği iddiasıyla kayınvalidesiyle kavga eden Lalegül T. dün akşamda televizyon izledikleri sırada tartışmaya başladıklarını anlattı. Pakize T.'yi eşarpla boğarak öldürdüğünü itiraf eden Lalegül T. ifadesinde, "Birlikte televizyon izliyorduk. Ben çay yaptım. Bana 'Sen ne işe yaramaz bir insansın. Hiç bir şeye yaramıyorsun. Yılan gibisin. Oğlumla aramıza girdin. Kara kedi gibi aramıza girdin' dedi. Ben de bana neden böyle davrandığını sordum. Bunun üzerine 'Hala ne konuşuyorsun' diyerek saçlarımı yolmaya başladı. Saçımı öyle bir çekti ki bir çok saçım koptu, canım çok yanmıştı. O an kendimi kaybettim. Ne yaptım, nasıl yaptım hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde ölmüştü" dediği belirtildi.
Polis, yaptığı incelemede Lalegül T.'nin saç tellerinin kayınvalide Pakize T.'nin ellerinde ve tırnaklarında olduğunu belirledi.
Olayla ilgili soruşturma sürerken kan testinden geçirilen Lalegül T.'nin adliyeye sevk edileceği açıklandı. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopside kadının boğulma sonucu nefessiz kalarak öldüğü ortaya çıktı.
Annesiyle aynı mahallede oturan kızı Birgül T. "Akşam telefon geldi, evde kavga çıkmış. Koşarak annemin evine geldim. Kendi anahtarımla içeriye girdim. Baktım, annem ölmüştü. Yazmayla öldürmüş. Yazmanın geri kalanını da ağzına tıkmış. Daha 6 aylık gelindi. Annem onu çok seviyordu" diye konuştu.
kıslar sıze bısıy sorcam dun esimle sinemaya gettık gezdık ymek felan sonram alısveriş yaparken el kremı almıstım nıvea ama eve gıdınce baktım 30 yasından ıtıbaren her gun kullanın dıyor ben 26 yım kullansam bısey olurmu:26:
bende onu geçen haftadan beri okym kızzz yorum bilem yaptım am bidaha bakmıyom yorumlarda pek tutamıyom kendimi sonra banlanırım
geçmiş olsun kuşummm
nan rezil oldun nan mannak garuuuuuu
ya kötü uyndımm.. kötü rüya gördümm... gergindim... bir anda nasıl çıktı ağzımdan anlamdım...
oda hazır bekliormuş kavga için
Senin koca randımanlı hemen hazır yeterki kavga başlasın o veya bu sebepten...Bence sen onunla tartışmaktan kaçın...İhale hep sana kalacak yoksa...
Hiç konuşma diyecem ona sinirlenir kocamdan biliyorum çok sinirlenir konuşmazsam...
Bigünde öp okşa mıncıkla öyle uyandır bakim napcak çok merak ettim hakkaten cilve severmi ?
olaya bak ya
görümcede yalancıymış....böyle kala kaldım vallahi kayınvalideler bir garip ahanda böyle ölürsün diceksin olmıcak ölmeseydi iyiydi....
albume bakınn
kız kaç yıl saklasın kremi ayy ne güldüm miroş yaaaaaaaaahaa bilyorum onu yaş ilerledikçe eller önce kırışıyor ve kahverengi lekeler başlıyor yaa onunla ilgilidir..Annemde vardı bu kremden nivea değilde başka marka ...10 sene önceydi galiba hep kullanırdı...Elleri güzel görnüyordu sürünce...Açmadıysan sakla cnm şimdi kullanmaa..Senin cildin bide beyaz şimdilik kullanmasan daha iyi olur gibi..
hhaha gördüm delü garu yazma bişi yaa sen mapuslaramı düşmek isityon yaa...
kıslar sıze bısıy sorcam dun esimle sinemaya gettık gezdık ymek felan sonram alısveriş yaparken el kremı almıstım nıvea ama eve gıdınce baktım 30 yasından ıtıbaren her gun kullanın dıyor ben 26 yım kullansam bısey olurmu:26:
aman gitsin elalemmm mıncıklasın..
madem okadr özeniorr.. elaleme
nefret ediorum bu laftannn... dengesizzzz..
Cnm görümce tabii yalan söylicek sevmiyoruz derlermi sence...
Kadın cinnet geçirmiş demkki hele aynı evde yaşadığını düşünsene k.valide ile..
Ölmeseydi iyiydi lafına çok güldüm uhahahaha ECEL pohhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?