benimki lierac değildi tatlım bitkisel bi ilaçtı adını öğrenirim istersen
benim dr onu önermişti bana
aynen ben neye sinir olcam biliyor cnm...çakal...
bende dedim tabii gelceksiniz hem annem hem siz kaytarmak yok çocuğa bakacaksınız ben gezicem hemde süslenecem dedim..
onada şöyle dedi: canıma minnet bakarım ne olcakki dedi...kız onun gözü korkmaz yerleşir valla bide hizmet bekler...hiç bir iş yapmayı sevemz sadece bebeğe bakar..
ben bebeğe bakarım sende bize güzel yemekler yaparsın diyo...yani ben sana hizmet etmem sadece bebeğe bakarım anlamını getiryo ...
cnm ben yazın mayokini giydiğimde çatır çatır çatladı bu...kendi mayo giiyiyor göbeği kat kat koca popolu bişi oyüzden benim fiziğimi hep kıskanır...
benim çatlak olursa kafama takıcamı bilir çünkü kusursuz görüyor kendide beni kendi ağzıyla söylemişti..:26:
bende iyice kafaya taktım inşallah okadar kötü görünmez bari...Aman ona malzeme çıktı carcar konuşur artık...
Kremi kullanayım belki az olur çatlak ben yinede önlem alayım..Annemde yok esma ama bende olabilir annemle benzemem ben alakam yok...vicut yapım babama çekmiş zayıf ince kemikliyim annem balık etlidir...(tabii şimdi daha kilo aldı.)
ben çok yesem kilo alsam daha belki çatlağım az olur haa gerildikçe?
kızlar merhaba!
çatlaklar için ben sadece johson bebe yaı kullandım ve hiç çatlağım yok.
miray sende hiç üzme kendini, çatlak olsa nolur ki bebeişin için değmz mi?
görümcene hiç takılma boşver.
sen hep gülümse ki inadına o çatlasın
evet canm aynen katılıyorum bende zamanında kullan dedileer bir sürü çatlak kremi ve yağlar önerdiler hiçbirini kullanmadım valla eğer yapın müsaitse ne kullanırsan kullan maalesef ve maalesef oluyor bence bunları düşünmeden sadece ve sadece bebeğinize odaklanarak hamileliğinii geçirin gerisi boş
mrb cnm
ben bebe yağı ve hepsini denedim kaşınmaya başladı zayıfım ondan diye düşünüyorum...
göürümcem fenadır benle uğraşmasa olmaz cadıdır tam cadı...
Gülümsüyorum ama o yine beni sinir etmeyi başarıyor.
cnm sen önlemini al kullan tabe ama catlıcak göbek kendını belli ediyor bence yanı benmkı pulpul dokldu en fazlaaaa ama catlamadı bıraz da kremle deılde yapısal sanrmmm umarım catlamazz guzel annişşşş
zayıflıkla alakalı degıl canım cıldının esnek olup olmamasıyla alakalı bısey bu sen onlemını en azından fazla deforme olmaz
kaşınmışmıydı sende ben kaşıdım kızardı bide...:26:
niçk cildim esnek değil bence nereye esnicekki daha yeni kilo alıyorum....evet fazla deforme olmaz lierac oluşanlarıda inceltiyormuş belli olmasın die enazından öyle önlem alınır...
mrb cnm
ben bebe yağı ve hepsini denedim kaşınmaya başladı zayıfım ondan diye düşünüyorum...
göürümcem fenadır benle uğraşmasa olmaz cadıdır tam cadı...
Gülümsüyorum ama o yine beni sinir etmeyi başarıyor.
kaşınmışmıydı sende ben kaşıdım kızardı bide...:26:
bende ergenlık donemınde olmustu bı tane kasındı kızardı sonram baktım beyaz olmus catlamışgercı sen esmersın cok fazla bellı olmaz sende
kasınıyordu cnm ama cok kasımamaya calısyordum ben senn daha erkek durrr karnn buymeye baslasn kocaman olcak böle davul gıbı ozmn gor kasnmayı sen hahahaha
buarada takma gormceyı kaynanatoru yaa boşverrr bak takmyrm desnde yınede uzlyrsn belli kızyrsn suan bebişini dusn onuda ıster ıstemz strese sokuyorsunnn
SLM KIZLARR
bugün yoğundum yeni girebildim neler yapıosunuz
yarın kocişimin doğum günü
Benim annemde hiç çatlak yokki ama ben anneme gram benzemem o balık etlimiş hamileyken ben zayıfım ince kemikliyim...Neyse bende sürdüm kız bir şişe badem yağını bitirdim bebe yapı vazelin bide annem zeytin yağı getirdi halis...bide onu sürcem..
Krem şuan indirimde eczanede 70 TL ben aldım kargo dahil 46 TL gelcek götüşüme göbüşüme heryanıma sürcem OĞLUM BUNU YAPMA ANNEYE DİYORUM AMA NAPSIN SUÇU YOKKİ...Sende al site güvenilir cnm aradım sordum sipariş numarsı bile var hatta ezcaneleri bile varmış bu sitenin oyüzden ben güvendim..2 gün sonra elimde olcak..
biliyorum kııız o indirimi bende gördüm avon parasından kırpıp alabilirim geçen gördüm bendebenim kuzene sordum ben neler kullandım çatladı yine dedi ama şu kremi kullandım dedi garip bi ismi vardı unuttum 140tldi dedim höh ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?