Kokoşş Hatunlar Kulübü

benimki lierac değildi tatlım bitkisel bi ilaçtı adını öğrenirim istersen
benim dr onu önermişti bana

yok cnm onu kullanmıcam ondan sordum sana iyi gelmiş ama kardeşine değil ama bu lierac krem hem çatlak önlüyor hem varsa gözle görülür şekilde inceltiyorki görülmesin diye...

buda organikmiş...

cnm sen önlemini al kullan tabe ama catlıcak göbek kendını belli ediyor bence yanı benmkı pulpul dokldu en fazlaaaa ama catlamadı bıraz da kremle deılde yapısal sanrmmm umarım catlamazz guzel annişşşş

mrb cnm

ben bebe yağı ve hepsini denedim kaşınmaya başladı zayıfım ondan diye düşünüyorum...

göürümcem fenadır benle uğraşmasa olmaz cadıdır tam cadı...

Gülümsüyorum ama o yine beni sinir etmeyi başarıyor.

ben herşeyi deneyimde enazından denedim olmadı derim ama bebeğim herşeye değer valla...

Çatlasamda patlasamda bebeğim için herşey...

zayıflıkla alakalı degıl canım cıldının esnek olup olmamasıyla alakalı bısey bu sen onlemını en azından fazla deforme olmaz

cnm sen önlemini al kullan tabe ama catlıcak göbek kendını belli ediyor bence yanı benmkı pulpul dokldu en fazlaaaa ama catlamadı bıraz da kremle deılde yapısal sanrmmm umarım catlamazz guzel annişşşş

kaşınmışmıydı sende ben kaşıdım kızardı bide...:26:

zayıflıkla alakalı degıl canım cıldının esnek olup olmamasıyla alakalı bısey bu sen onlemını en azından fazla deforme olmaz

niçk cildim esnek değil bence nereye esnicekki daha yeni kilo alıyorum....evet fazla deforme olmaz lierac oluşanlarıda inceltiyormuş belli olmasın die enazından öyle önlem alınır...

niçk cildim esnek değil bence nereye esnicekki daha yeni kilo alıyorum....evet fazla deforme olmaz lierac oluşanlarıda inceltiyormuş belli olmasın die enazından öyle önlem alınır...

evet eskı catlaklara da ıyı gelıyor dıye duydum gorunumunu azaltıp onarmaya yardım edıyormus

kaşınmışmıydı sende ben kaşıdım kızardı bide...:26:

kasınıyordu cnm ama cok kasımamaya calısyordum ben senn daha erkek durrr karnn buymeye baslasn kocaman olcak böle davul gıbı ozmn gor kasnmayı sen hahahaha

buarada takma gormceyı kaynanatoru yaa boşverrr bak takmyrm desnde yınede uzlyrsn belli kızyrsn suan bebişini dusn onuda ıster ıstemz strese sokuyorsunnn

hamile karıyla uğraşıyorlar densizler yaa....Beni üzünce moda giriyor herhalde...dün vazelinle zeytin yağını sürdüm göbeğimi klimaya çevirdim yattım eşim geldi baktı

diyo sen baya takmışsın kafaya çatlamazsın sen güzelsin şöle böyle gülüyor bide kahkaha atıyor...bide diyo ablama kızcam senin kafana niye sokuyor bunları..

Töbe resil oldum adama dalga geçti resmen..

biliyorum kııız o indirimi bende gördüm avon parasından kırpıp alabilirim geçen gördüm bende benim kuzene sordum ben neler kullandım çatladı yine dedi ama şu kremi kullandım dedi garip bi ismi vardı unuttum 140tldi dedim höh ya

valla önce bunu deniyecem çatlarsada ampulu var onu alcam napim artık kafayı yedim iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…