aman gitsin elalemmm mıncıklasın..
madem okadr özeniorr.. elaleme
nefret ediorum bu laftannn... dengesizzzz..
kız kaç yıl saklasın kremi ayy ne güldüm miroş yaaaaaaaaa
yok düşmek istemiyom bacım ondan okumuyom bilemmmm
esma nen bu kocaları napmalı sinirlenme boşverrrrrrr
burcu kremi değiş yada anene ver tatlımmmm
yazarken bende güldümde böyle olaya yorum yapınca olmaz die gülmediim
benim kaynanada muma dönmüş bu aradadün gittik hhiiç gıkları çıkmadı valla
ben de çok gergin uyanırım, cadı olurum sabahları.. Allahtan huyumu bilir de hep alttan alır eşimaz bile etmiş..
sabah sabah benmde sinirlerim tepemde...
sabah gergin uyandım istemeden eşime biraaz sert konuştum kotude ruyanın etkisi ilee...
hemen silahları kuşandı neyın var alttan alayım demk yerine..
milletin karııııııısııı... ağzının içine girer kocasnın die başladııı...
ayy daha çok sınırlendım... iyi bir kapıştık...
kıyaslamadan nefret ediorum.............................
varya bu erkeklere ne yapsan az kadınları hakketmiorlar....
ççoook sinrilendm çook....
Bebekten cnm bizimkide bana iyi davranıyor ..Hadi hayırlısı ama ben soğuk davranıyorum çok samimi olmuyorum çünkü bu davranışlar geçici biliyorum...Yani nekadar yüz göz olursan okadar karışma hakkı buluyorlar...
Yalnız görümcem cmtesi bişi dedi kafaya taktım: Ayy bebek olsunda mirayın evinden çıkmayız artık dedi...hhahha güldü bide...İşte benim korktuğumda buydu ben bittim...
o öyle diyince ben bişi demedim artık..
rubet yan tarafım kaşındı benim biyer kaşıdım kızardı çatlakmı olcakki dedim görümceye ne soruyorsam: ODA DEMEZMİ SEN ZAYIFSIN ÇATLAYACAKSIN DEDİ...
eee dedim sende şişmansın nie çatlamadın(benim fiziğimi çok kıskanır) koca popolu görümce dediki: sen zayıfsın gerilecek vicudun çatlayacak dedi ve güldü..moralimi bozunca zevten dört köşe oluyor...
Dedim sana inat çatlamıcam bütün maaşımı kremede versem çatlamıcam işte dedim.
LİERAC KREM SİPARİŞ ETTİM badem yağı ve vazelin bebeyağı demekki iş yaramıyolar...oınlar nerdeyse bitecek çünki..
kız 27 yaşında olcak bu sene bari 2 sene saklasın nen...açılmadıkça hiçbir ürün problem olmaz ama açılmıcak kapağı bilen...
miroşş bende gram çatlak yok valla maşallahhhhhhhhh
ama kızkardeşim harita gibi oldu göbeğiiiii
ikimizde aynı kremi kullandık hemide
miroşş bende gram çatlak yok valla maşallahhhhhhhhh
ama kızkardeşim harita gibi oldu göbeğiiiii
ikimizde aynı kremi kullandık hemide
Bebekten cnm bizimkide bana iyi davranıyor ..Hadi hayırlısı ama ben soğuk davranıyorum çok samimi olmuyorum çünkü bu davranışlar geçici biliyorum...Yani nekadar yüz göz olursan okadar karışma hakkı buluyorlar...
Yalnız görümcem cmtesi bişi dedi kafaya taktım: Ayy bebek olsunda mirayın evinden çıkmayız artık dedi...hhahha güldü bide...İşte benim korktuğumda buydu ben bittim...
o öyle diyince ben bişi demedim artık..
rubet yan tarafım kaşındı benim biyer kaşıdım kızardı çatlakmı olcakki dedim görümceye ne soruyorsam: ODA DEMEZMİ SEN ZAYIFSIN ÇATLAYACAKSIN DEDİ...
eee dedim sende şişmansın nie çatlamadın(benim fiziğimi çok kıskanır) koca popolu görümce dediki: sen zayıfsın gerilecek vicudun çatlayacak dedi ve güldü..moralimi bozunca zevten dört köşe oluyor...
Dedim sana inat çatlamıcam bütün maaşımı kremede versem çatlamıcam işte dedim.
LİERAC KREM SİPARİŞ ETTİM badem yağı ve vazelin bebeyağı demekki iş yaramıyolar...oınlar nerdeyse bitecek çünki..
Ne kullandınız Lierac kremin yorumları iyi ben odan aldım hemde indirimden memnun kalırsam tekrar alırım...
yok kııız ben hiç yüz göz olmadım olmamda gelmezler bizimkiler son olaydan sonra belki ilk haftalar ama onuda istemiyorum annemde gelmesin onlarda istemiyorum ay yok sütün yok ay gaz yapyo ay nie ağlıyo bu çocuuk hiç gelemem cıngar çıkar evde.....şimdiden eşime dedim kimseyi istemiyorum annene güzel dille söyle ama sizinkiler çok fena ama
canım kaşıma kaşıma bende kaşınıyorum biraz çatlamak ırsi zayıf olupta hiç çatlamayanlarda var ama ırsi olunca kremde kullansan illaki ufak tefek oluyomuş geçen anneme söyledim dedi yağlı güreşçiler gibi sür heryerine çatlama dedi....e ırsi diyolar (annemin karnı harita gibi resmen) olsun sen sür kremde al hepsinden sür en aza indir bari dedi ben çatlıcağımı biliyorum ama krem almadım daha yağlarla idare ediyorum....maaşımı alıyım krem alıcam
açtım dıdım ya dayanamadım
sorsana eczaneye felan ciltten anlıyan eczene veya analiz edenler bilir...bişi olmaz herhalde yaa sen erken önlem almış olursun kötümü..
kızlar merhaba!
çatlaklar için ben sadece johson bebe yaı kullandım ve hiç çatlağım yok.
miray sende hiç üzme kendini, çatlak olsa nolur ki bebeişin için değmz mi?
görümcene hiç takılma boşver.
sen hep gülümse ki inadına o çatlasın
kızım sen n,yee oyuna gelion....
görümcen senin neye sinir olduğunu çook iyi biliyorr cnmmm..
tabi geliceksiniz deee hatta de siz çocuğa bakarken.. ben kocammlaa zman geçirecem dee...
bak gör geliyorlarmııı ... çatlak konusundada... çatlasamdaa çatlamasamdaa... ben her halimle güzelim dicekksin...
çatlak gibi komplexlerim yok diceksin sana konu açamıck...
çatlamak genetk cnm bende çatlamadım...
istediğin kremi sürsende çatlarsan çatlıorsun...
ama o seni çatlatacağına sen onu çöatlat...
çocuğu sana verir ben işlerimi hallederim..
yada ben çocuk bakarken sende evin işine yardım edersin.. hem çocuk bakmak hem çalışmak zor oluck dersin...
zaten annen bakıck çocuğa biz sürekli sizde olucaz çocuğu alıp eve geçicez diceksinn..
asla ama asla sinir olduğunu bellietmiceksın bak ozman geliorlarmı..
zayıf noktanı belli etmee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?