efet sol gögsumde var biraz ıkısndede varda cok az yani 2 fırtta bıtyrrr
kız miroş bende öle yapıyordum dolabı sut dolduryrdum .ama işte dun tesaduf sadece gunlk ıctıgı kadr vardı sans ya dedık ztn bunu içer baskada içmezz dedik aksm almaya cıkmadık cocuk bu işte evde sut yokyaaa istedi sansımızaa yoksa hersynden stok yapıyorm evde normalde bırde ınat yaptı yoksa memede durrrdu normlade meme dıye aglr dun sut dıye agladı sıpaaa
gunaydın kıscelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıızlar yaa bende para kalmadı maaşta şu beyaz eşyalara gidicek ama ben püsküllü bot istiom yaa..
birsürü masraf çıkardım kendime taşınıcam diye...
gunaydın kıscelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
hımm azalmış dimi? normal süt içiyor ama..
allah allah niye böyle yapıyor acaba:44:...eşin çıkıp alsaydı neden almadı? yada almıştı dimi getirmiştinizde içmemişti...offf sabır çekmiştir...çok zor yaa...allah yardım etsin.
azcık büyüsün daha iyi olur herşey..
gunydn hosgeldın cnaummmm
efet cogunluk norml sut ıcıyr artk ama emıyorda arada sutlu kahve nıyetınee
kız cıktı araba kuznındeydı yurms yurms acık markt bulamms geldı sonra kuzenını aradııı o alıp gtrdı ama butn bunlr olana kdr cocuk aglmktn helak oldu sesı kısldı sonra suyla falan oyanldı koca bıberon suyu ıctı sıstı mıde demkkı ıcmedı sutuuuuyuyakaldı sabahda baygn gıbı yatyrdu emzrmedmmm bırktım umrm huyszlnmz
güneş nen senin çocuğa kayganan bakmıyor mu
senin evinde mi bakıyor
ne beyaz eşyası nen yok muydu senin
gunydn hosgeldın cnaummmm
efet cogunluk norml sut ıcıyr artk ama emıyorda arada sutlu kahve nıyetınee
kız cıktı araba kuznındeydı yurms yurms acık markt bulamms geldı sonra kuzenını aradııı o alıp gtrdı ama butn bunlr olana kdr cocuk aglmktn helak oldu sesı kısldı sonra suyla falan oyanldı koca bıberon suyu ıctı sıstı mıde demkkı ıcmedı sutuuuuyuyakaldı sabahda baygn gıbı yatyrdu emzrmedmmm bırktım umrm huyszlnmz
masrafcıktı desene kuzumm hamiş kalmadan benımde tasınmam lazımmmmm
cnm herşey üstüste gelmiş sıkma canını önlem al koli koli süt al hatta inek al bağla eve sen...
iyiki uyumuş bide öyle düşün bide uyumasaydı hiç.
masrafcıktı desene kuzumm hamiş kalmadan benımde tasınmam lazımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?