Kokoşş Hatunlar Kulübü

yok nan bende beğenmem ozman adamı ...gözüme güzel görünmezse oda bilir hemen der yakıştımı bilmem ne jöle süreyimmi felan...

kız cıddı cıddı kocem sac ektırck herlde unıv bol saclydı anıden dokldu aılede bıtek bunn bukdr genc yasta sacı doklduu hehe benm yuzmdn oldugnu soleynler varrr neysee cıddı cıddı dusnyr galıbaaa

heeeppssii benim olsun istiyoooruuumm

[video=youtube;MwiPQ7VE1gw]http://www.youtube.com/watch?v=MwiPQ7VE1gw&feature=youtu.be[/video]

günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

rubettttttttttttttttttttttttttttttttttttttt benmdee olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm...

miroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş eşim sabah bana omlettt yaptııı erkenden kahvaltı hazırladıııııııııııııııııııııııııııı

eve gittimm miroşummm... suratı asıktı hala...

hem suçlu hem güçlü.

sonraaa yemek hazılradım yedik falan... sonra ben kek yaıcktım elektirk gitti... komşum geldi çay sohbet falan..

eşim geldii.. iştee butun gunum zehişr oldu dedi sende hiç aramadın dedi...

bende suçlu sensin didim nessem soğuk rüzgarlarr...

dediğini yapamadım.. elektirk kesiktii...

sonra sabah bir uayndımm şok şok şok yıllar sonra bana kahvaltı hazırlamıştı..........

dmek zoruna gitmiş ona böyle yapman onuda yapsaydın kesin paris olurdu...

kız komşun akşam nasıl geliyor eşin ebdeyken bişi demiyormu çaya felan benimki hayatta durmaz biri gelse kaçar...:44: yada birlikteysek çağırma kimseyi der benim koca misafir sevmiyor esma...onun yüzünden komşum bile yok..

amanın neler omuş öyle helal olsun sana yıllar sonra yeniden yaptırmışsın

kız senin kütük terfi etmiş desene ...

eee sen ne dedin kahvaltı hazırlayınca o?

dediğimide bugün yap bence....unutmuş gibi olsun...

baya zoruna gitmiş demkki....

bnm kocamda bende çok severiz misafiri...

komşularım gelmez çekinir.. eşim ısrar eder...

eşimin ayrı çalışma odası var .. bilg programları .. elektronik devrelerle uğraştığı... baş başa bil olsak işlerini yetiştirmek için o odada oturur..

bizde oturma odasında cnm....

bu sayede sıkılmıorum bende... ev alma komşu al dedikleri bnm komşularım çok seviorum hepsinii

sıkılmıorum üzülümüyorum.. gırgır şamata

amanın neler omuş öyle helal olsun sana yıllar sonra yeniden yaptırmışsın

kızz yaklaşık 2 senedir kütük tüü... hiç bişe yapmıordu..

bende şok oldum.. görügüsüzler gibi oldummm hatta şuannn nazar değmesin aman

kız senin kütük terfi etmiş desene ...

eee sen ne dedin kahvaltı hazırlayınca o?

dediğimide bugün yap bence....unutmuş gibi olsun...

baya zoruna gitmiş demkki....
tmmm yaparım şekerim....

ehehe terfi etmiştir inşallah birgunluk değildir

ne güzel bizimki kendi arkadaşlarını sever biri evli boşanmış diğerleri bekar zaten aylak zengin orada burda yemeğe giderler bizde gelemezler eşim onlarıda getirmez kıskanır..

benim arkdaşlarım gelmişti o 1 saat önce evi hemen terk etti...annemler gelincede öyle asla bizimle oturmaz...

Dışarda görüştüğümde bişi demezzz ama adam bunalıyor evimize biri gelse soruyor tekmi geldi kocası geldimi şu bu rahat vermiyor...

hiç değişmedi 5 senedir tanıyorum aynı adam ...:26:

kız benm kocamda bizle oturmaz...

ayrı odası var orda oturur...

kimi zamanda dışarda işi olur gider... ya ben inerim komşuyaa yada onlar gelir...

benim kocam ben dün ben uyurken gece gelmiş bana bir şaka yaptı inanamazsın şurda anlatsam kazen abi topiği kapatır o derce yani...Zaten anlatılcak gibide değil ...

sabahta uyanmış suçunu bilyo aşkım dedi arkamdan kapıyı bir çarptım aradı ne oluyor diye...dedim sen daha iyi bilirsin fırçaladım neymiş karısıymışım istediğini yaparmış...
zaten parisler 1 'e inmiş miş...adam alıştı 3 parise şimdi haftada 3 ü zor görüyor tabe...hatta 2 yi

şikayet ediyor bide dedim dengesizmisin ne biçim şaka o ben uyurken töbe estafurullah

leyynnn faceye gel merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…