günaydın
zabah zabah az yazın sınır etmen benı
kız benm kocamda bizle oturmaz...
ayrı odası var orda oturur...
kimi zamanda dışarda işi olur gider... ya ben inerim komşuyaa yada onlar gelir...
günaydın
zabah zabah az yazın sınır etmen benı
kızlarrrrr günaydınnnlarrrrr
rubet o ne sabah sabh öldüm bittim ayyy hepsinden olsun birer tane yahuuuuuuuuuu
esmoş maşlahh kocene adamın hakkını yedin bak kahvaltı bilem hazırlamışşşş sevindim aranız düzelmesine
miroş nan annat çabık şakayı hadeeeeeee
benimki kimsenin evine göndermez beni kıksnır kocası gelirse diye bilmem ne öyle olunca da kimse gelmek istemiyor..Gelse kocamı evde gören hiç arkdaşım olmamıştır hayatta 1 sn durmaz.
çok uyuz oluyorum dışarda gezmeme bişiler almama hatta tek avm ye gitmeme izin verir 10 defa arar kimse gördünmü kimsele konuştunmu biri baktımı manyk gibi davranır sıkılırım bunaltır artık gitmek istemem...hatta ablasıyla giderim avm ye alışverşe geç kalırız azcık vitrin bakmaktan arar hadi niye gelmiyosun diye bıktıryo beni ablası bile sinirlenir gıcık olur...
kızlarrrrr günaydınnnlarrrrr
rubet o ne sabah sabh öldüm bittim ayyy hepsinden olsun birer tane yahuuuuuuuuuu
esmoş maşlahh kocene adamın hakkını yedin bak kahvaltı bilem hazırlamışşşş sevindim aranız düzelmesine
miroş nan annat çabık şakayı hadeeeeeee
böcükümmm benden gerginsin leynnn bugun....
yok cnm değilim aslında
ama yerıme oturuyo patron kalkmıo sıze yetişemıommm
sen barışmamışsın daha
günaydın hatunlar böcummmm bende gergınım kızzz benm oglan aksm erkn uyudu sonna bız sutu nu hazrlaypo uyksnda verdık içti yatagına yatrdm tabı agladı gece aldk yanımıza saat 2:30 anam kıymtleri kopardı .sut te sut sutte sur emzirmeye clştım onuda istemedııı ztn sut yok bendede 2 fırt tamam bitti neyse arabayıda esım kuzenıne verms . gecenn osaatı acık yer bulamaz ama yınede cıktı gıttıı baktı taa nerelere cıkms ama acık bufe vs yok.
neyse en son kuzenını aradı dedı böle böle neyse o gıtms arabyla sut aryp bulms geltrdı verdık sutu cocuk içmezmı delıye donduk gercı ogelene kdr suyla oyalandı su ıctıııı baktı sut yok uyuyakaldı öle sinr etti bizi yaaa bazn ınadı tutyor sonra bıara meme dedı ama bende sut gelck dıye vermdm aman yaa kafam salak olduuanlıcanız sabah sabah...
esmoş sennkını yola getırmeye basladın hee kahvaltı falannn
miroşşş naptı bende mrk etttım yafsssss
miroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yaaa facede anlat barem
ay aynı şeleri yaşamışız benimkide 1:30 kalktı süt diye tutturdu benim evde vardı verdim bu sefer oturdu bi daha 1 :30 saat sonra yattık
ama azra öksürüyodu onun sebebiyle uyandı ballı su verim dedşim gece gece cingar çıkarttı nasıl aglıyo deli oldum yahuu
bu arada hoşgeldin bebemmmmmm
aşgum hoşbulduk kocem pekmezı sulndırp verıd belkı kanar dıye ama cocuk yemedı yaa numaramızııı cino
günaydın hatunlar böcummmm bende gergınım kızzz benm oglan aksm erkn uyudu sonna bız sutu nu hazrlaypo uyksnda verdık içti yatagına yatrdm tabı agladı gece aldk yanımıza saat 2:30 anam kıymtleri kopardı .sut te sut sutte sur emzirmeye clştım onuda istemedııı ztn sut yok bendede 2 fırt tamam bitti neyse arabayıda esım kuzenıne verms . gecenn osaatı acık yer bulamaz ama yınede cıktı gıttıı baktı taa nerelere cıkms ama acık bufe vs yok.
neyse en son kuzenını aradı dedı böle böle neyse o gıtms arabyla sut aryp bulms geltrdı verdık sutu cocuk içmezmı delıye donduk gercı ogelene kdr suyla oyalandı su ıctıııı baktı sut yok uyuyakaldı öle sinr etti bizi yaaa bazn ınadı tutyor sonra bıara meme dedı ama bende sut gelck dıye vermdm aman yaa kafam salak olduuanlıcanız sabah sabah...
esmoş sennkını yola getırmeye basladın hee kahvaltı falannn
miroşşş naptı bende mrk etttım yafsssss
süt emiyormu hala? geliyormu yani sütün?
aşgum hoşbulduk kocem pekmezı sulndırp verıd belkı kanar dıye ama cocuk yemedı yaa numaramızııı cino
cnm sen sütleri stok yap bence...teyzem 10 paket alır hep koyardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?