Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızım ben bıde alttan cıt cıtlı gıyıyom adammmmm yapacagı vardsad vaz gecıyo bu ne nannnnnnn dıyooo

benimkide nefret ediyo çıtçıtlı badiden onu görünce soğuyor adam bende evde çıkaryom yatmadan görmesin soğumasın benimki zor olur ısıtmak sonra...

benimkide nefret ediyo çıtçıtlı badiden onu görünce soğuyor adam bende evde çıkaryom yatmadan görmesin soğumasın benimki zor olur ısıtmak sonra...

lann senın ve adamın soğumaa ihtimalı yook.. der daimmm.. son gazz

nerdeydın dunnn hesap verrr

aaaaa tngalara laf yoook hele onu yana kydrmak wowwww süper ötesi..heleki yatak odan aynalıysa valla..vallahi çığırımdan çıkıyom buraya gelnce komşu gacılar ayrı siz ayrı D

ben özellikle yatak odamı aynalı aldım eşimde bende mest oluyoruz bence de aynalı dolap süper bişi.... herşey
i daha güzel yapmanı sağlıyor...

lann senın ve adamın soğumaa ihtimalı yook.. der daimmm.. son gazz

nerdeydın dunnn hesap verrr

kız bankaları dolaştım borçları dağıttım sonra da işim uzun sürdü diye gelmedim artık eve geçtim kocişle...

önceki gece yaptığı manyaklığı tekrarlamasın diye ısıttım artık adamı parise pohahhaha...

çok güzel fırfırlı dantelli bir don almıştım accesorize'den manyak nasıl parçaladısa ben o dona 30 TL vermiştim bide ben alırım sana yenisi giyinmene gerek yok diyo bide delü...

Benim koca artık zapdedilmiyo anam herdaim dibimde...:26: paris sonra k.valideye gittik yemek diye haşhaşlı bir hamur işi var ondan yapmış kahvaltı kurmuş yedik neyse olaya ban sen asıl...

susadım diyip tam kalktım eşim dedi ben getiririm otur vayy hayatımda görmedim evde istsemde sen al der....

getirdi içtim görümcemle kaynanatör böle oldu

nen adamı memnun etmek işe yarıyo valla...

kıs erken degelmı nıye taktrıyon parıse cok gıtmek ıcın demııııı yazık benım heruf kedı gıbı dolanıyo evde peşimde

:) erken değil cnmm..

şimdilik bebek düşünmüyorzz...

kazara olur diye korkuyoruz...

taktırıp raht edim korkmayım diorum...

Günaydınnnnn
kokoşlarımmmmmmmmmmm
nasılsınız?
Süper bir gün geçirmek dileğiyleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…