kız poşet bende yanma yapıor... geberiyomm... hiç yaramıor...
cnm.. eve bakıcı gelir çalışmassann ne ala..
ama benmde bakan çok akşam çocuğu alıor eve geliorm saat en az 6:30 oluyor...
sonra yemek yap.. ye iç çocuğu yatır en erken saat 10..
çamaşr at ser topla... katla...
çocuğun kirlisi çook olur...
banyo yap et 12 ..
çocuk gece sık uyanır... ilk zmanlar emmek içinn..
sonra sabah erken kalk hazırlan çocuğu bırak işe gel..
bu tempoda.. uykusuzlukta..bakarsan bakarsın..
haftasonu gidebilrisn işte parise... hergün hergün gidemessin onu diyorum...
ben bakmıyorum kuzu bebeğee... evimde bakamazlar onlarında çocukları var çunkü...
üşüttü belkide ama uyku tulumu gyidiroum..
ben antalyada 7 yıldızlı sungate otelde resepsiyonda info ve rez. çalıştım bunlar bir kafile fashion TV kızları varya onlar geldi heryerde çekimler popolar dışarda tangolar eşim geçio bakyo geçio pis pis sırıtyodu otelde biz o otelde tanıştık ben orada çalışyodum ahhaha...orada bar müdürüydü havalıydı bide yakışıklı benimki ben pas vermezdim neyse bir diskosu var otelin kızlar bir giyinip o borularda nasıl oynuyordu striptiz vardı diskoda....neler nelr tam günah oteli yani....
o bara biz gidemezdik yasaktı otelde gezmemiz eşimse oraya giribilridi tüm barlarda sorumluydu çünkü...kadınlar o bardan gece resepsiyona bir gelirlerdi bucu görmen lazım üst baş heryer açıkta etke düşmüş belden dahada aşağı popo meydanda...bazısı yere çişini yapa yapa geliyor içmekten bazısı yığılıp kalıyor bazısı iğrenç kokuyor bazısı birgün başka adamla birgün başka herifle..
yeni anlayacağın Dünyanın en güzel kızlarının geldiği otelde sungate te çalıştım orada gördümki biz hayat derdine düşmüşüz onlar kendine...benim herif beni orada tanıdı o kızlar varken binbir emekle peişmden 20 gün koştu...Beni hiç aldatmadı tüm otel beni tanıyordu duyar veya görürdüm zaten ...Ama benim ondan hep kaçışlarım bağladı adamı yoksa o kadınların yanında şansım çok azdı %20 diyebilridim...
şimdi adama nasıl kızıyım ben dışarda gördükleri fos ruslar baksın banane...Ama artık o kocam elimde tutmam lazım yanisi...
kaynana bakıyo demi...
evet bende hafta sonuna atarım parisi..cnm annem ele gelcek kadar bakar yardım eder sonrası kaynanam gelicek valla çıngar çıkarırım zaten onlar dünden hevesli ayaklanınca biraz rahat ederim artık...sonrasını düşünürüz....
ayy beeende napım baska care yok mecbr kullnyz hehehe
olmazsa bu sene hazırlan gir olmadı seneye dersane gidersin olmazmı hem kendini dene soruları gör...
Nan ne çok kaynattınız işlerim var yetişemiyom beeeeeeeeee
esma kız yakın ark. Spiralle 2, hamiş kaldı ayy şok olduuuuu
kaynana bakıyo demi...
evet bende hafta sonuna atarım parisi..cnm annem ele gelcek kadar bakar yardım eder sonrası kaynanam gelicek valla çıngar çıkarırım zaten onlar dünden hevesli ayaklanınca biraz rahat ederim artık...sonrasını düşünürüz....
Nan ne çok kaynattınız işlerim var yetişemiyom beeeeeeeeee
esma kız yakın ark. Spiralle 2, hamiş kaldı ayy şok olduuuuu
benımde tanıdıgımın arkadası kaldı spıralle doktor demıskı sız bu olayı kafada bıtırmıssınız çok ateşli olunca fayda etmemiş
öle tabı nann ben benımkının miğdesını bulandıryom arada ıslıyorum onların ustunden 1000 tane adam gçyor ıyyyy dıyorum.
bazende vıctorya screttt mankanlerı google normal gunluk hallerı var kol atları bacaklar kıllı felan bunları anlatıyorum adam soguyor benımkı kıldan tuyden neftert ederr.ama tebe su da bır gercek hatunlar taş taşşşşş benımkı bıde ben turk malı rus aldımmmm dıyor benım ıcın yanı adamalr beğenıyor ıste naparsın kızım hakszı da sayılmazlar bırde latın ve melez kıslar acayıp gusel o kalcalar felannn offfff
çoraba devammmm osamannnnnn olmadı tumden gıyersınnnnn poahhhhhhhhh
hamılelıkte parıse nezaman gıdılıyor yanı kaçıncı aylarda
benımde tanıdıgımın arkadası kaldı spıralle doktor demıskı sız bu olayı kafada bıtırmıssınız çok ateşli olunca fayda etmemiş
hamılelıkte parıse nezaman gıdılıyor yanı kaçıncı aylarda
sorma ispanyol kızlar geldi esmerler bir afettii o popolar o giyinişler renkli renkli gülüşleri şelale akıyor gibiydi...ben ispanyol kızlarını çok beğendim bizim gibi esmerler ama saçlar popolar ve bacakları çok güzel ....nasıl renkli giyiniyorlar otelde görsen kış günü cıvıl cıvıl mini etekler ben iyi erkek olmamışım lenn her ülkeden bebişlerim olurdu pohahahha...
sorma ispanyol kızlar geldi esmerler bir afettii o popolar o giyinişler renkli renkli gülüşleri şelale akıyor gibiydi...ben ispanyol kızlarını çok beğendim bizim gibi esmerler ama saçlar popolar ve bacakları çok güzel ....nasıl renkli giyiniyorlar otelde görsen kış günü cıvıl cıvıl mini etekler ben iyi erkek olmamışım lenn her ülkeden bebişlerim olurdu pohahahha...
denicem canım bakalım hayırlısı olsun
evet cnm öyle kalanlar var ama ben spirali taktırp geri çekilme ile devam edicem
cnm 2 gun kaynana 4 gun ablam bakıor...
valla kaynanatörden bu kadr şikayetçisi isen evine gelmesse daha ii olur.. sen alır çocuğunu evine geçersin en azından sana iş buyurmaz kimsee...
hamişlkte parisi genlde ılk3 ay da yasklıyorlrr hanı dusk tehlıkesı ıcn ama genlde serbest:):) rısklı deılse hamslıgn son 2-3 dede aydada yasak yada azaltma gelıyor hanı erken dogum olurdıye
cnm ben gel demeden gelcekki sonraları ben araba ile ona brıakırım oğlu sıkılır zaten anasından bir haftada kesin...bakalım neler olcak evime çöreklensinler bende istemem ama ben işe başlayınca mecbur bakacak başka yolu yok herhalde eşim araba ile bırakır...çünkü o istediği saate gidiyor bizim kafeye bebeğide o bırakır artık ebnde rahat rahat çalışrım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?