Kokoşş Hatunlar Kulübü

kaynana bakıyo demi...

evet bende hafta sonuna atarım parisi..cnm annem ele gelcek kadar bakar yardım eder sonrası kaynanam gelicek valla çıngar çıkarırım zaten onlar dünden hevesli ayaklanınca biraz rahat ederim artık...sonrasını düşünürüz....

öle tabı nann ben benımkının miğdesını bulandıryom arada ıslıyorum onların ustunden 1000 tane adam gçyor ıyyyy dıyorum.
bazende vıctorya screttt mankanlerı google normal gunluk hallerı var kol atları bacaklar kıllı felan bunları anlatıyorum adam soguyor benımkı kıldan tuyden neftert ederr.ama tebe su da bır gercek hatunlar taş taşşşşş benımkı bıde ben turk malı rus aldımmmm dıyor benım ıcın yanı adamalr beğenıyor ıste naparsın kızım hakszı da sayılmazlar bırde latın ve melez kıslar acayıp gusel o kalcalar felannn offfff

hamılelıkte parıse nezaman gıdılıyor yanı kaçıncı aylarda

olmazsa bu sene hazırlan gir olmadı seneye dersane gidersin olmazmı hem kendini dene soruları gör...

denicem canım bakalım hayırlısı olsun

Nan ne çok kaynattınız işlerim var yetişemiyom beeeeeeeeee
esma kız yakın ark. Spiralle 2, hamiş kaldı ayy şok olduuuuu

evet cnm öyle kalanlar var ama ben spirali taktırp geri çekilme ile devam edicem

cnm 2 gun kaynana 4 gun ablam bakıor...

valla kaynanatörden bu kadr şikayetçisi isen evine gelmesse daha ii olur.. sen alır çocuğunu evine geçersin en azından sana iş buyurmaz kimsee...

Nan ne çok kaynattınız işlerim var yetişemiyom beeeeeeeeee
esma kız yakın ark. Spiralle 2, hamiş kaldı ayy şok olduuuuu

benımde tanıdıgımın arkadası kaldı spıralle doktor demıskı sız bu olayı kafada bıtırmıssınız çok ateşli olunca fayda etmemiş

sorma ispanyol kızlar geldi esmerler bir afettii o popolar o giyinişler renkli renkli gülüşleri şelale akıyor gibiydi...ben ispanyol kızlarını çok beğendim bizim gibi esmerler ama saçlar popolar ve bacakları çok güzel ....nasıl renkli giyiniyorlar otelde görsen kış günü cıvıl cıvıl mini etekler ben iyi erkek olmamışım lenn her ülkeden bebişlerim olurdu pohahahha...

hamılelıkte parıse nezaman gıdılıyor yanı kaçıncı aylarda

valla biz 3 ayı atlattık ilk aylarda riskli diye biliyorum 4.aya girdik doktor start atışını verdi...bizimkide son sürat başladı...

ama yinede dikkat ediyoruz 5.aya kadar çok sık yapmıycaz ve komple olmaz accık accık anladın sen oni...

lan miroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyiki evlendin kız senn....

yoksam bu ateşle ne yapardık biz senleee

hamişlkte parisi genlde ılk3 ay da yasklıyorlrr hanı dusk tehlıkesı ıcn ama genlde serbest:):) rısklı deılse hamslıgn son 2-3 dede aydada yasak yada azaltma gelıyor hanı erken dogum olurdıye

benımkı esmer sevmıyorrrr cok sukurrr sulale kara kas kara göz zatı sıkılmıs adam
ama ahhhh o latınlerrrrr melzlerrrr saçlarrr gögüsler kalcalar o bıcım bıraz bacaklar kalın oluyorrr

cnm ben gel demeden gelcekki sonraları ben araba ile ona brıakırım oğlu sıkılır zaten anasından bir haftada kesin...bakalım neler olcak evime çöreklensinler bende istemem ama ben işe başlayınca mecbur bakacak başka yolu yok herhalde eşim araba ile bırakır...çünkü o istediği saate gidiyor bizim kafeye bebeğide o bırakır artık ebnde rahat rahat çalışrım inşallah...

çok mantıklı eşin araba ile bırakır sen işe gidersin cnm...

kaynana kalmasın sende..

Kızlarr bekarkene iş görüşmesine gitmiştim müdür kadın bana sen ispanyol güzellere benziyon demişti
heç unutmam işe aldıktan sonrada kız ne güzel popon var deyip dururdu sapık garuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…