Kokoşş Hatunlar Kulübü

hahhah ne güzel işte adam biraz ekşınnnnnnnnnn yaşasın

kız ne samimiyeti yok etmesi daha samimi oluyorsun ayy seni bir beğeniyor aynada da görünce yemede yanında yat oluyor yani...

böcükkk nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnn......................

sabah pşam 5 te kusarak uyandı..

hastamı oldu yaa..

midesi bulandı...

ben antalyada 7 yıldızlı sungate otelde resepsiyonda info ve rez. çalıştım bunlar bir kafile fashion TV kızları varya onlar geldi heryerde çekimler popolar dışarda tangolar eşim geçio bakyo geçio pis pis sırıtyodu otelde biz o otelde tanıştık ben orada çalışyodum ahhaha...orada bar müdürüydü havalıydı bide yakışıklı benimki ben pas vermezdim neyse bir diskosu var otelin kızlar bir giyinip o borularda nasıl oynuyordu striptiz vardı diskoda....neler nelr tam günah oteli yani....

o bara biz gidemezdik yasaktı otelde gezmemiz eşimse oraya giribilridi tüm barlarda sorumluydu çünkü...kadınlar o bardan gece resepsiyona bir gelirlerdi bucu görmen lazım üst baş heryer açıkta etke düşmüş belden dahada aşağı popo meydanda...bazısı yere çişini yapa yapa geliyor içmekten bazısı yığılıp kalıyor bazısı iğrenç kokuyor bazısı birgün başka adamla birgün başka herifle..

yeni anlayacağın Dünyanın en güzel kızlarının geldiği otelde sungate te çalıştım orada gördümki biz hayat derdine düşmüşüz onlar kendine...benim herif beni orada tanıdı o kızlar varken binbir emekle peişmden 20 gün koştu...Beni hiç aldatmadı tüm otel beni tanıyordu duyar veya görürdüm zaten ...Ama benim ondan hep kaçışlarım bağladı adamı yoksa o kadınların yanında şansım çok azdı %20 diyebilridim...

şimdi adama nasıl kızıyım ben dışarda gördükleri fos ruslar baksın banane...Ama artık o kocam elimde tutmam lazım yanisi...

hahhah ne güzel işte adam biraz ekşınnnnnnnnnn yaşasın

kız ne samimiyeti yok etmesi daha samimi oluyorsun ayy seni bir beğeniyor aynada da görünce yemede yanında yat oluyor yani...

offyaa kk sapıttı bnm coklu alıntı edemıyorm neoldu acabaaaaa kızz deluuu cılgınnlık yapmaaa:):) hahah mannikk

hastamı oldu yaa..

midesi bulandı...

gecmiş olsun cnm usuttumu acabaaaa ustunu falan actıysaaaa

buarada bende sneın gıbı dusnyrm 2.cocuma kendım bakmak ıstyrm 3-4 sene ara vercm en az allah nasıb ederse tabee zor ya boleee

doğurda görürüm ben seni ..

bir daha çocukmu tövbee dicenn..

çocukla kocanı nasıl kolaçan edecen bakalım..

parislere böyle gidebilecenmii...

doğurda görrrr aynen böle olursun

ahahah haklısında ben bebek ken yardım edecek çok bir.....

ikincisi 3 yaşına gelince kreşe vercem bu iki.....

bebeği uyutunca paris için hazırlanırım bu 3....

diyelim çok yoruldum hafta sonum var parisi hafta sonuna atarım bu 4....
nasıl yapamam mı paris felan hiç zaman kalmıcakmı dersin....bebeğim uslu doğsun diye dua ediyorum ...

ayaklanmadan belki çok zorluk çekmem...teyzem 3 tane doğurdu eve bakıcı geliyor ikisine biri okula gidiyor işe gitmiyor eşin durmu iyi bende 3-4 ü görürsem çalışamam ozmanlar zati...

hastamı oldu yaa..

midesi bulandı...

ne oldu kız 1 tane bebeğe bakamıonmu delü....hasta ettin bebeği...dışarı çıkarma bari gelsinler senin evde baksınlar...bide ne yediryolar acaba...

cnm.. eve bakıcı gelir çalışmassann ne ala..

ama benmde bakan çok akşam çocuğu alıor eve geliorm saat en az 6:30 oluyor...

sonra yemek yap.. ye iç çocuğu yatır en erken saat 10..

çamaşr at ser topla... katla...

çocuğun kirlisi çook olur...

banyo yap et 12 ..

çocuk gece sık uyanır... ilk zmanlar emmek içinn..

sonra sabah erken kalk hazırlan çocuğu bırak işe gel..

bu tempoda.. uykusuzlukta..bakarsan bakarsın..

haftasonu gidebilrisn işte parise... hergün hergün gidemessin onu diyorum...

ne oldu kız 1 tane bebeğe bakamıonmu delü....hasta ettin bebeği...dışarı çıkarma bari gelsinler senin evde baksınlar...bide ne yediryolar acaba...

ben bakmıyorum kuzu bebeğee... evimde bakamazlar onlarında çocukları var çunkü...

üşüttü belkide ama uyku tulumu gyidiroum..

Nan ne çok kaynattınız işlerim var yetişemiyom beeeeeeeeee
esma kız yakın ark. Spiralle 2, hamiş kaldı ayy şok olduuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…