cnmm özel sektörden kamuya geçersem...
yada çalışmama gerek kalmazsa yaparım.. 2. çocuğumu ben büyütmek istiyorum çunkü...
özel sektörde çok zor
kpps girdinmi?yada gircen mi?
evet dogru soluyorsun dogurmak problem degıl çocuklarada yasıkkkk
ben 4 tane yapıcam bakıcamda
günaydın yiiirruuularımmmmmm kaynatmıssnz yıneeeee
ay ben evlenırkn duymstum evlılkkte samımıyetı yok edıyor dıye aynalı almadım takımımı bılerk hahahah:):)
ya bende ıstyrm ama adetı uzun suryrms öle bırde ya kazaya kurban gıdersk dıyed ekorkuyorm korunma yontemı lazım bana yaaaaaaaignemı olsam acaba
benmde dııll ama gecn leoprlı bişi aldm kı hayatmda ılkdefa para verdım böle bişeyee:):) kocem bıle sasrdı hep sızn yuznzdn sanrm gızlr
kardeşime iğne yramadı cnmm.. hemde hiçç adetini kesti hormonlarını bozdu:18::18:
yaa ben ne etcm ya hala poşete devammhapa baslıcm korkuyrm ya untrsm faaln dıyee off ama acıl yontm bulmam lazım
doğru dıyosunnnn gogus pek yokk ama sılıkon taktırdıklarındaaa ayrıca bııı seyyyy oluyorlarrr ben erkek olsammm kesınlıkle begenırımm bız tatılde pamukkaledeyken onuzmuzde rus kafılesı tangayla yuruyor esımle enıstem onumden gıdıyorlarrr arkadan sınsıce yaklastım benımkının kafasına bı patlattımmm oda dıyor aşkım bakmıyorummm pisssss
bızım unıde hocamız vardı rus lar 22-en fazla 23 une kadar ondan sonra fossssssss derdı alkol ıckı bıtırıyor derdı
ben sıloknları taktırayım osaman gorecek benımkı
hahhah ne güzel işte adam biraz ekşınnnnnnnnnn yaşasın
kız ne samimiyeti yok etmesi daha samimi oluyorsun ayy seni bir beğeniyor aynada da görünce yemede yanında yat oluyor yani...
bu sene hazrlanmak istioyrum ama iş bebek ev..
nasıl olur bilmem hayırlsı cnm
böcükkk nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnn......................
sabah pşam 5 te kusarak uyandı..
hastamı oldu yaa..
midesi bulandı...
dersanemi düşünyosun?
doğurda görürüm ben seni ..
bir daha çocukmu tövbee dicenn..
çocukla kocanı nasıl kolaçan edecen bakalım..
parislere böyle gidebilecenmii...
doğurda görrrraynen böle olursun
sabah pşam 5 te kusarak uyandı..
hastamı oldu yaa..
midesi bulandı...
kız poşet bende yanma yapıor... geberiyomm... hiç yaramıor...
ayy koptum kız allah seni napsınya hoş tatlım ama benım tarzım değellll gulerım ben bunu gıyınce ruhumla ortusmıyore
Sabah pşam 5 te kusarak uyandı..
Hastamı oldu yaa..
Midesi bulandı...
ahahah haklısında ben bebek ken yardım edecek çok bir.....
ikincisi 3 yaşına gelince kreşe vercem bu iki.....
bebeği uyutunca paris için hazırlanırım bu 3....
diyelim çok yoruldum hafta sonum var parisi hafta sonuna atarım bu 4....
nasıl yapamam mı paris felan hiç zaman kalmıcakmı dersin....bebeğim uslu doğsun diye dua ediyorum ...
ayaklanmadan belki çok zorluk çekmem...teyzem 3 tane doğurdu eve bakıcı geliyor ikisine biri okula gidiyor işe gitmiyor eşin durmu iyi bende 3-4 ü görürsem çalışamam ozmanlar zati...
ne oldu kız 1 tane bebeğe bakamıonmu delü....hasta ettin bebeği...dışarı çıkarma bari gelsinler senin evde baksınlar...bide ne yediryolar acaba...
valla düşünüyorum ama sadece düşünüyorum...
zman yokk.. cmt bile çalışıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?