:) erken değil cnmm..
şimdilik bebek düşünmüyorzz...
kazara olur diye korkuyoruz...
taktırıp raht edim korkmayım diorum...
al bak bunlarda güzel neresi komik nen sor eşine komikmiymiş...yoksa cezbedicimi...
Eki Görüntüle 302633 Eki Görüntüle 302634 Eki Görüntüle 302635 Eki Görüntüle 302636 Eki Görüntüle 302637 Eki Görüntüle 302638
:) erken değil cnmm..
şimdilik bebek düşünmüyorzz...
kazara olur diye korkuyoruz...
taktırıp raht edim korkmayım diorum...
iyiyiz süperiz hatta parisin ardından enerji doldum uleynnnnn
ya hoş tatlım ama benım tarzım değellll gulerım ben bunu gıyınce ruhumla ortusmıyore
zararı yokmu kız bunun sonra istersen olmazsa...:44:
nan korkmuyonuzmu hıc bebeğe bı zararı olmuyor demı
nen rus garular neler giyiyor bir görsen nerdeyse çıplak gezicekler...bizimkinin gözünü cezbetmek lazım ...değişik lazım bucuuuuuuuuuuu
kıs bazen sprıal felan kar etmıyor bılıyorsun demııııııı :)
valla önce dikkat ediyok sonra kendimizi kaybediyok hafifi bişi acıyınca aklıma geliyo uyarı yapyom....
ben kızdıkça bu deliriyo....hop hopp zıp zıp görsen çok yoruluyoruz...güzel şeler dicen söylicen fıs fıs bu delircek hopaaa bittii gitti ...
cnm her korunma yönteminin zararı var...
bebek düşündüğün zman çıkarıorsun..
allahıma binlerce kez hamd olsun.. bir bebeğim varr..
onun sağlığı sıhati yerinde olsun..
2.ciyide istediğimde nasip ederse ne multlu etmezse allahın takdiri....
o yüzden.. şimdi 2. bbeğe bakamm... bebeğimi kendim yetiştiremiyorum çunku...
birini bu kadar ihmal ederken.. 2 .yi yapmam olmaz..
biliyorum cnmm...
iyi bir korunma yöntemi sadece yüzde yüz etkisi yok..
ama diğerlerine göre daha iyi...
ben gene tedbirli olucm inşallah
mantıklı tabe....
ama 2 sene geçsin düşün bence kardeşsiz büyümesin metincikk
hem paylaşmayı herşeyi öğrenir öğretir.
kısssss ona bısey dıdıgm yok bacımmmm bana yeni yıl kıafetlerııı şapkalar felan komık gelyııııııııııı yaaaaaaaa nebılyım bacım o ırkınkın kendısınde bı seksılık varrr bazen bı neyapsak bos gıbı gelıyor bana
cnmm özel sektörden kamuya geçersem...
yada çalışmama gerek kalmazsa yaparım.. 2. çocuğumu ben büyütmek istiyorum çunkü...
özel sektörde çok zor
ben özellikle yatak odamı aynalı aldım eşimde bende mest oluyoruz bence de aynalı dolap süper bişi....herşey
i daha güzel yapmanı sağlıyor...
kız benn ria(spiral ) taktırıcam.. yılbaşını malesef paristee geçirmeyebilirim
ya hoş tatlım ama benım tarzım değellll gulerım ben bunu gıyınce ruhumla ortusmıyore
aynen bacaklar uzun pürüsssüz popolar yuvarlak göğüs hiçbirinde yok ama fizik kusursuz ....zayıf olmaları işe çok yarıyor demkki ama tenleri bile güzel garuların eşimn ora gelkiyolardı yazın plaja tango bikiniler bucu ben bir kadın oalrak baktım yaa nasıl popo nasıl bel öyle offf popoları dönük yatıolar güneşe gelde bakmasın eşin sen düşün anam onun dibinde yaz geçirmekten denize giremedim doğru dürüst...
bizimkinin dibinden ayrılmadım bide ona inat gittim mayokini aldım giydim kıyameti kopardı hemen eve götürdü denizde herkes baktı dibi düştü eve gidip dedi çıkarma bide kalsın üstünde dedi sonra hışımlı paris...:103:
biz Türklerinde çekiciliği var yaa bana göre onlar 30 yaşından sonra bozulyo....
biz herdaim şarap karuyuk.....
günaydın yiiirruuularımmmmmm kaynatmıssnz yıneeeee
ay ben evlenırkn duymstum evlılkkte samımıyetı yok edıyor dıye aynalı almadım takımımı bılerk hahahah:):)
ya bende ıstyrm ama adetı uzun suryrms öle bırde ya kazaya kurban gıdersk dıyed ekorkuyorm korunma yontemı lazım bana yaaaaaaaignemı olsam acaba
benmde dııll ama gecn leoprlı bişi aldm kı hayatmda ılkdefa para verdım böle bişeyee:):) kocem bıle sasrdı hep sızn yuznzdn sanrm gızlr
ne soluyon da delı oluyor herufffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?