benim bu güneş işte
merak ediyodun ya
sen kimsin beeeeeeeeeeeeeee
dest durrrrrrrr
güzel gibi ama derisi nasıl acep hemen soyulursa kötü olur...
iyi yapmışsın adamın niyeti feci belli
miroşş kız geçen aylarda başıma neer geldi anlatmadım kimseye adamın biri fena takmıştı
tersle bol bol eferimmmm
hahhahahahamiroşun eşi olmasınnn
yok kız o çalışyo yışbaşı için hazırlık yapıyo o olmaz...
ama bigün gircekmiş kokoş topiğime öyle dedi aman girerse girsin nerden bulcak hem dedim yöneticeler anlar senin erkek oldunu hadi bee nerden anlıcak ki dedi...
kız alya sana sölemedım hipnotic aldım gecen sırf merakımdan ama cakma kalıtelı olandn denemek ıcın bayıldım lolıtada guzl ama hıpnotıc acayıp böle agr bır parfm kullanmmstm ama herks parfumn ne dıye sormaya basladı hatta gormcem dedıkı herksde farklı kokuyor bu super olms deduuu:)): hemn orcinalini alcem hehehehe vanılya var bundada ama sevdım:):) kış kokusu
böyle cvp verip gidiyolar yaa çok gülüyorum yani bu dosta uğramakta deil ne oluyor şözemedim fikir mi verip gidilyo hahahhaha
bide biz bizim topikte hemen cvp veriyoruz diğer topikler biz gibi vefalı deil...
alyaaaa kız daybudaydn alıorsun ora çok güvenli alabilirsin...
sahi ya ya aramzda erkek varsa anaummm su mısfrlr erkekse off yaaa
alyaaaa kız daybudaydn alıorsun ora çok güvenli alabilirsin...
kız lolita geldimi şimdi beğendin mi
anlamdım
oku oku anca bitirdim geçmişi.
burcu valla konuşmuşuzdur ama ben hatırlayamadım seni. buraya arada bakıyordum. hatta o gün hazalda vardı. neyse hatırlarım elbet.
miray çok iyi fiyat almışsın ben 2,5 sene önce 500 tlye taşındım asansörlü. bişey toplama ama bence çamaşırlarını kıyafetlerini hurçlara koy. öğlene kadar bitirmeleri zor. taşınınca sana yardım edecek birileri var mı? hamiş hamiş yorma kendini fazla.
alya 100 tl ye çanta mı aldın? çok müsrifsin. bende bir ara bir çantaya 50-60 tl para vermiştim kaç sene önce. baktım çantalar 1 ayda rezil oldu. bir daha çantaya bu kadar para vermeye tövbe ettim.
eşim doğumgünümde bir çanta almıştı. çok seviyorum kullanmaya kıyamıyorum fazla. burda eve giderken akşamüstü kaldırımda satıyorlar çok güzel çantalar ama fiatlar 90-100 tl filan. ben kot çanta istiyorum kv. yaptıracağım bakalım.
güneş şu parfüm aldığın yer nede alsancak ta? bende duymuştum kapağı olmuyor, kutusu olmuyor orjinal ama ucuz. ben doldurma ya da deodorant kullanıyorum.
mesela nevea freshin kokusuna bayılıyorm yani o tarz bir parfüm ne olabilir. bir ara chanson deu kullanıyordum. çok fazla marka almıyorum ben genelde doldurma. uygunsa fiyatı ordan bakabilirim.
alya kıs netten nasıl alışveriş yapıyosun? yani ben dokunmadan görmeden alışveriş yapmayı sevmem de.
birde kim melezdi burda bende melezim. babamın babası arapmış. bende melez oluyorum. ah evlenmeden ne güzel vucudum vardı. evlendim sonra bir kilo aldım gitti vücudum. e birde doğum yaptık. nerde o 34-36 beden melodi nerde şimdi ki ben?
ama öle cvp vermeyenlere kızıyom
bee nolcek hepimiz insanız yanii
uzaylı değiliz ya
uzaylı bile olsak toprağızzz
kendini beğenmiş insanları sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?