kız alya sana sölemedım hipnotic aldım gecen sırf merakımdan ama cakma kalıtelı olandn denemek ıcın bayıldım lolıtada guzl ama hıpnotıc acayıp böle agr bır parfm kullanmmstm ama herks parfumn ne dıye sormaya basladı hatta gormcem dedıkı herksde farklı kokuyor bu super olms deduuu:)): hemn orcinalini alcem hehehehe vanılya var bundada ama sevdım:):) kış kokusu
alya kıs netten nasıl alışveriş yapıyosun? yani ben dokunmadan görmeden alışveriş yapmayı sevmem de.
birde kim melezdi burda bende melezim. babamın babası arapmış. bende melez oluyorum. ah evlenmeden ne güzel vucudum vardı. evlendim sonra bir kilo aldım gitti vücudum. e birde doğum yaptık. nerde o 34-36 beden melodi nerde şimdi ki ben?
oku oku anca bitirdim geçmişi.
burcu valla konuşmuşuzdur ama ben hatırlayamadım seni. buraya arada bakıyordum. hatta o gün hazalda vardı. neyse hatırlarım elbet.
miray çok iyi fiyat almışsın ben 2,5 sene önce 500 tlye taşındım asansörlü. bişey toplama ama bence çamaşırlarını kıyafetlerini hurçlara koy. öğlene kadar bitirmeleri zor. taşınınca sana yardım edecek birileri var mı? hamiş hamiş yorma kendini fazla.
alya 100 tl ye çanta mı aldın? çok müsrifsin. bende bir ara bir çantaya 50-60 tl para vermiştim kaç sene önce. baktım çantalar 1 ayda rezil oldu. bir daha çantaya bu kadar para vermeye tövbe ettim.
eşim doğumgünümde bir çanta almıştı. çok seviyorum kullanmaya kıyamıyorum fazla. burda eve giderken akşamüstü kaldırımda satıyorlar çok güzel çantalar ama fiatlar 90-100 tl filan. ben kot çanta istiyorum kv. yaptıracağım bakalım.
güneş şu parfüm aldığın yer nede alsancak ta? bende duymuştum kapağı olmuyor, kutusu olmuyor orjinal ama ucuz. ben doldurma ya da deodorant kullanıyorum.
mesela nevea freshin kokusuna bayılıyorm yani o tarz bir parfüm ne olabilir. bir ara chanson deu kullanıyordum. çok fazla marka almıyorum ben genelde doldurma. uygunsa fiyatı ordan bakabilirim.
sana anlatmıstım hıkayesını dımı su lıse yıllarımda herkes sosrardı herkes osaman bıde bılınmıyorr ortalıkta
öyle yapcam tatlım kıyafetler ve özel şeleri kolilicem ben onlar ellemesin...
süper fiyat hemen kabul ettim zati...inş herşey yolunda gider..
alya kıs netten nasıl alışveriş yapıyosun? yani ben dokunmadan görmeden alışveriş yapmayı sevmem de.
birde kim melezdi burda bende melezim. babamın babası arapmış. bende melez oluyorum. ah evlenmeden ne güzel vucudum vardı. evlendim sonra bir kilo aldım gitti vücudum. e birde doğum yaptık. nerde o 34-36 beden melodi nerde şimdi ki ben?
mıryodan bahsedıyorsunnnnn sennnn
kıs senınle hem burda hemde ölümüne geyik bölümünde muhabbet etmedık mı nennnn kaç kere ben sana hatta leylam dıyordum sureklı hatırla bak kafanı kırarım
ben benn bennnn
ayy bende kilo çok alırsam bittim desene...
öyle yapcam tatlım kıyafetler ve özel şeleri kolilicem ben onlar ellemesin...
süper fiyat hemen kabul ettim zati...inş herşey yolunda gider..
mıryodan bahsedıyorsunnnnn sennnn
kıs senınle hem burda hemde ölümüne geyik bölümünde muhabbet etmedık mı nennnn kaç kere ben sana hatta leylam dıyordum sureklı hatırla bak kafanı kırarım
kız geldü begendım ama dayanamadım hıpnotıc po.. varya ondn aldm bayldm haha herks soriiilolıtayı daha duznlı kullanmaya fırstaım bıle olmadııı:):)
neysee ara ara degstrrrk kullncm ama o hıpnotıc ın orjınalını almaya karar verdım kessunn
cnm alsancak camı sokagı varya safınaz falan var o sokakata ara sokaga dalıyorsun orjin parfum var netten var adresı daha acıktır valla memnun alanlar bende alıyormmm . bir bak derim yarı yarıya oluyor fıytlr
aman girsinler bizde bayılıyoz ya onlaramalesf bazı topikler öyle cnm hatta içinde tanıdığım olanlarda var onlarda havaya giriyorlar..
ben hatırladım yılın seksüsüssana anlatmıstım hıkayesını dımı su lıse yıllarımda herkes sosrardı herkes osaman bıde bılınmıyorr ortalıkta
yaws şu avatarını değiş kocamın dudaklarını aşeriyorum offf ne güzel öper fransız öpücüğünü bilen iyi bilir wouwuwuwwuwuuwuw
cnm dogru sanrm anltmstn hhehehe
buarada ılk sıktgnda agır gıbı gelıyor ztn agır koku kullanmazdım ben fresh sevrdm yenı basldm agıra nedn acaba demekkı ınsan sıkılablyr huylrndn ehehe
senın özl kıyafetlrn coktr kessun hahahah
hee yaa sorma zaten onları kaldrımam lazım bir koli onlar çıkr bide gecelikler var off....ben kutula aldırdım annemede kaynanayada kendimde aldım....
şimdi düşünsene çekmece açılyo benim jartolu gecelik düşüyo eşim beni aşağı iter nan resmen düştü der...biterim hepsini saklamam lazım kesin zaten hamallar gelince evde durdurmaz beni diğer eve gideriz orda bekleriz...
kız kocen nasıl buldu lolitayı annat nan okadar dil döktük yaa
hipnotiği ben siz gibi kötü bakmadım sonuçta her tende farklı kokar dedim kaç kere de
hipnotik sarışınlara çok yakışıyo ama
nette varsa adresi yaz sana bakim bi yahu
aman girsinler bizde bayılıyoz ya onlara
ben hatırladım yılın seksüsüs
ayy aklıma geldi yine
hırsız girmiştiya geçen beni eve
anamm rezil oldum heryer benim özel kıyafetler
samimi olduğum bi komşum var kız diyo sen parayı bunlara mı yatırıyon
hele olay yeri inceleme için polisler geldi adam demiştir ne azgın bunlar
ölümüne geyik topiğine gelmedim ki ben hiç. buraya geldim ama fazla değil. ya sen beni karıştırıyorsun başkasıyla yada ben hatırlamıyorum neyse unutkanım kusura bakama. doğumdan sonra böyleyim ben.
inşşalah herşey yolunda gitsin.
ben doğumda aldığım kiloyu nerdeyse verdim sayılır. ben evlendikten sonra aldım kilo kocemin yüzünden[/QUOTE
HAYIR KARISTIRMIYORUMMMMM AVATRINDAN DOLAYI VE YAZIDAN DOLAYI SANA LEYLA DIYORDUMMM DUR BULACAMMMM
hee yaa sorma zaten onları kaldrımam lazım bir koli onlar çıkr bide gecelikler var off....ben kutula aldırdım annemede kaynanayada kendimde aldım....
şimdi düşünsene çekmece açılyo benim jartolu gecelik düşüyo eşim beni aşağı iter nan resmen düştü der...biterim hepsini saklamam lazım kesin zaten hamallar gelince evde durdurmaz beni diğer eve gideriz orda bekleriz...
miray kocenin dudaklarına mı aşeriyosun
ayy aklıma geldi yine
hırsız girmiştiya geçen beni eve
anamm rezil oldum heryer benim özel kıyafetler
samimi olduğum bi komşum var kız diyo sen parayı bunlara mı yatırıyon
hele olay yeri inceleme için polisler geldi adam demiştir ne azgın bunlar
ölümüne geyik topiğine gelmedim ki ben hiç. buraya geldim ama fazla değil. ya sen beni karıştırıyorsun başkasıyla yada ben hatırlamıyorum neyse unutkanım kusura bakama. doğumdan sonra böyleyim ben.
ben doğumda aldığım kiloyu nerdeyse verdim sayılır. ben evlendikten sonra aldım kilo kocemin yüzünden
o ne beeeeeeeeeeeeeeee
koptum ya
yazık bana ya öle pek özel kıyafetim yok.
eşim çok istiyor ama 2 dk. için para yatırma bunlara diyorum.
ben doğumda aldığım kiloyu nerdeyse verdim sayılır. ben evlendikten sonra aldım kilo kocemin yüzünden[/QUOTE
HAYIR KARISTIRMIYORUMMMMM AVATRINDAN DOLAYI VE YAZIDAN DOLAYI SANA LEYLA DIYORDUMMM DUR BULACAMMMM
kız bende 49 kıloya dustum işteee 65 e kdr cıkmstm son aymda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?