Kokoşş Hatunlar Kulübü

sana anlatmıstım hıkayesını dımı su lıse yıllarımda herkes sosrardı herkes osaman bıde bılınmıyorr ortalıkta

mıryodan bahsedıyorsunnnnn sennnn
kıs senınle hem burda hemde ölümüne geyik bölümünde muhabbet etmedık mı nennnn kaç kere ben sana hatta leylam dıyordum sureklı hatırla bak kafanı kırarım

öyle yapcam tatlım kıyafetler ve özel şeleri kolilicem ben onlar ellemesin...
süper fiyat hemen kabul ettim zati...inş herşey yolunda gider..

sana anlatmıstım hıkayesını dımı su lıse yıllarımda herkes sosrardı herkes osaman bıde bılınmıyorr ortalıkta

cnm dogru sanrm anltmstn hhehehe

buarada ılk sıktgnda agır gıbı gelıyor ztn agır koku kullanmazdım ben fresh sevrdm yenı basldm agıra nedn acaba demekkı ınsan sıkılablyr huylrndn ehehe

senın özl kıyafetlrn coktr kessun hahahah

ben benn bennnn

ayy bende kilo çok alırsam bittim desene...

kıs senınle hem burda hemde ölümüne geyik bölümünde muhabbet etmedık mı nennnn kaç kere ben sana hatta leylam dıyordum sureklı hatırla bak kafanı kırarım

ölümüne geyik topiğine gelmedim ki ben hiç. buraya geldim ama fazla değil. ya sen beni karıştırıyorsun başkasıyla yada ben hatırlamıyorum neyse unutkanım kusura bakama. doğumdan sonra böyleyim ben.
ben benn bennnn

ayy bende kilo çok alırsam bittim desene...

inşşalah herşey yolunda gitsin.
ben doğumda aldığım kiloyu nerdeyse verdim sayılır. ben evlendikten sonra aldım kilo kocemin yüzünden

yaws şu avatarını değiş kocamın dudaklarını aşeriyorum offf ne güzel öper fransız öpücüğünü bilen iyi bilir wouwuwuwwuwuuwuw

kız kocen nasıl buldu lolitayı annat nan okadar dil döktük yaa
hipnotiği ben siz gibi kötü bakmadım sonuçta her tende farklı kokar dedim kaç kere de
hipnotik sarışınlara çok yakışıyo ama
nette varsa adresi yaz sana bakim bi yahu
malesf bazı topikler öyle cnm hatta içinde tanıdığım olanlarda var onlarda havaya giriyorlar..
aman girsinler bizde bayılıyoz ya onlara
ben hatırladım yılın seksüsüs

Son düzenleme:
güneş denemeden ayakkabı mümkünü yok alamam. öyle her ayakkabıda ayağım rahat etmez. ayaklarım çok hassas hele yazlık ayakkabı için günlerce bakınırım alamam.
ayaklarım biraz büyük benim. kıyafet desen yine denemeden alamam.
valla huyum böyle. mesela avondan alışveriş yapmam. sadece 1-2 kere duş jeli aldım o da arkadaşımda kokusuna baktım. birde ilk zamanlar yüz bakım seti aldım bir halta yaramadı.

hee yaa sorma zaten onları kaldrımam lazım bir koli onlar çıkr bide gecelikler var off....ben kutula aldırdım annemede kaynanayada kendimde aldım....

şimdi düşünsene çekmece açılyo benim jartolu gecelik düşüyo eşim beni aşağı iter nan resmen düştü der...biterim hepsini saklamam lazım kesin zaten hamallar gelince evde durdurmaz beni diğer eve gideriz orda bekleriz...

ayy aklıma geldi yine
hırsız girmiştiya geçen beni eve

anamm rezil oldum heryer benim özel kıyafetler
samimi olduğum bi komşum var kız diyo sen parayı bunlara mı yatırıyon

hele olay yeri inceleme için polisler geldi adam demiştir ne azgın bunlar

Son düzenleme:

.:: ORJN PARFUM ::.

kız onlıne satısı yok bılıyordm yenımı yapmslr ne evet guccı rush aldgm fıyata burda aynen ama bazn pazrlk yapnlrda oluyr hihih ben yapamadm hec

koptum ya
yazık bana ya öle pek özel kıyafetim yok.
eşim çok istiyor ama 2 dk. için para yatırma bunlara diyorum.

miray kocenin dudaklarına mı aşeriyosun

anam cılgınlar ne cevherler varms ıcmzde haha mıray bu normlll ateslı hatunn
kız mıray valla hamallar ztn tek tek cekmecelerı acıyorlr normalde bızm tasıyıcılr cekmecleerı vıtrın ıcın vs ne varsa kendılerı kutuluyorlrmıs ama ben onlr ellemsn dıye kendım kutulamstm sadece yatak odasnd agerksz bır cekmece vardı kaldı ole untmusm anam bır baktım hamal cocuk cekmecelerı acms ıcleırnı kontrol edıyr o buldklarınıda varıle kutulamzmı ayh dedım ıyıkııı toprlamsm hehe sakncalı bişi yoktu tabe aklında bulnsn yane
alya sendemı guzum senı yenı cozumluyorm hihihihi

hımm bende çok kilo almadım 4 e girdim şimdi...

bakalım sonrası çocuk için koştur işin koştur kilo kalmaz sanırsam bende haa bide paris çok cnm bende o beni zinde formda tutuyor...sende devam et...

koptum ya
yazık bana ya öle pek özel kıyafetim yok.
eşim çok istiyor ama 2 dk. için para yatırma bunlara diyorum.

bende 3 senede 1 kere verdım 9.90 tl hahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…