miray kocenin dudaklarına mı aşeriyosun
ayy aklıma geldi yine
hırsız girmiştiya geçen beni eve
anamm rezil oldum heryer benim özel kıyafetler
samimi olduğum bi komşum var kız diyo sen parayı bunlara mı yatırıyon
hele olay yeri inceleme için polisler geldi adam demiştir ne azgın bunlar
koptum ya
yazık bana ya öle pek özel kıyafetim yok.
eşim çok istiyor ama 2 dk. için para yatırma bunlara diyorum.
cahal karı fransız öpücüğü meşhurdur erkekler çok sever ..şimdi nasıl anlatım ımmm....
Yaws anlatrsam abiler banlar beni...
Face gel hade orda anlatım ben sana
yaa sorma benim dondan çok gecelikten çok ne var evde bilmiom....kedim bile sapık sen düşün napim durum öle olunca evde süsleniyoruz bizde...
ayy ebnim tüylü terliklerim yok beeee....
hee yaa nasıl öper bilyomusun ooo offff içim gider yaa başım döner...fransız öpücüğü ile...
fransız öpücüğü tarifi özenle verilir ama facete burda kazen abi dürtmesin beni...
anam cılgınlar ne cevherler varms ıcmzde haha mıray bu normlll ateslı hatunn
kız mıray valla hamallar ztn tek tek cekmecelerı acıyorlr normalde bızm tasıyıcılr cekmecleerı vıtrın ıcın vs ne varsa kendılerı kutuluyorlrmıs ama ben onlr ellemsn dıye kendım kutulamstm sadece yatak odasnd agerksz bır cekmece vardı kaldı ole untmusm anam bır baktım hamal cocuk cekmecelerı acms ıcleırnı kontrol edıyr o buldklarınıda varıle kutulamzmı ayh dedım ıyıkııı toprlamsm hehe sakncalı bişi yoktu tabe aklında bulnsn yane
alya sendemı guzum senı yenı cozumluyorm hihihihi
koptum ya
yazık bana ya öle pek özel kıyafetim yok.
eşim çok istiyor ama 2 dk. için para yatırma bunlara diyorum.
2 dk mı ne 2 dk sı nen günde yarımşardan bir bçuk saat az değil yane....
bide bağzısı yırtılyo yabana gidio ben onlara üzülyom benimkiler eskicek kız şimdi noel anne alcam kendime bak paylatım 5-6 sayfa geride gör gecelikleri...
anam cılgınlar ne cevherler varms ıcmzde haha mıray bu normlll ateslı hatunn
kız mıray valla hamallar ztn tek tek cekmecelerı acıyorlr normalde bızm tasıyıcılr cekmecleerı vıtrın ıcın vs ne varsa kendılerı kutuluyorlrmıs ama ben onlr ellemsn dıye kendım kutulamstm sadece yatak odasnd agerksz bır cekmece vardı kaldı ole untmusm anam bır baktım hamal cocuk cekmecelerı acms ıcleırnı kontrol edıyr o buldklarınıda varıle kutulamzmı ayh dedım ıyıkııı toprlamsm hehe sakncalı bişi yoktu tabe aklında bulnsn yane
alya sendemı guzum senı yenı cozumluyorm hihihihi
hımm bende çok kilo almadım 4 e girdim şimdi...
bakalım sonrası çocuk için koştur işin koştur kilo kalmaz sanırsam bende haa bide paris çok cnm bende o beni zinde formda tutuyor...sende devam et...
sağol cnm evet iyiki söledin ben unuturdum çok işim varmış be....
benim kaynana birkere çamaşırımı toplamış iççamaşırı bölümü diilde altında bir dolap bölümü var orada benim jartolar neyse bakmış anlamamış herhalde ...
dyo kızım çoraplarını ayrı yere koysana anne dedim onlar takım ne takımı diyo...
eşim ordan dedi anne iççamaşırı bölümüne ne dokunyon onunkini koyma ayıp sen bıraksaydın yatağına die...iyi sölememe gerek bırakmadı.
diyecektim bak annecim oğlunun gönlünü etmek için ağzı ile çıkardığı jartolar bunlar hatta gecelikleri ile çıtçıtlanıp çok amaçlı kullanılıyor anlamdıysan resimli gösterem böyle anlatcaksın...
benim kaynana birkere çamaşırımı toplamış iççamaşırı bölümü diilde altında bir dolap bölümü var orada benim jartolar neyse bakmış anlamamış herhalde ...
dyo kızım çoraplarını ayrı yere koysana anne dedim onlar takım ne takımı diyo...
eşim ordan dedi anne iççamaşırı bölümüne ne dokunyon onunkini koyma ayıp sen bıraksaydın yatağına die...iyi sölememe gerek bırakmadı.
diyecektim bak annecim oğlunun gönlünü etmek için ağzı ile çıkardığı jartolar bunlar hatta gecelikleri ile çıtçıtlanıp çok amaçlı kullanılıyor anlamdıysan resimli gösterem böyle anlatcaksın...
merhaba hatunlar uzun zamandır girmiyodum nördünüz bakim?
ağzıylamı çıkarıyorrrrrrr
merhaba hatunlar uzun zamandır girmiyodum nördünüz bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?