Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaa sorma benim dondan çok gecelikten çok ne var evde bilmiom....kedim bile sapık sen düşün napim durum öle olunca evde süsleniyoruz bizde...

ayy ebnim tüylü terliklerim yok beeee....

koptum ya
yazık bana ya öle pek özel kıyafetim yok.
eşim çok istiyor ama 2 dk. için para yatırma bunlara diyorum.

bende severim kocem benden çok sever

hatta geçen diyoki gel alışveriş yapalım ciciler alalım sana
trendyolda mı ne indirim varmış süper ciciler vardı ama heeeee

bulursam link atim 1 tane beğendim

cahal karı fransız öpücüğü meşhurdur erkekler çok sever ..şimdi nasıl anlatım ımmm....

Yaws anlatrsam abiler banlar beni...
Face gel hade orda anlatım ben sana

mannk anlt bakm opucklrn cesıdıdemı varmıs aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaa sorma benim dondan çok gecelikten çok ne var evde bilmiom....kedim bile sapık sen düşün napim durum öle olunca evde süsleniyoruz bizde...

ayy ebnim tüylü terliklerim yok beeee....

benim var 3 tane beyaz pembe kırmızı

hee yaa nasıl öper bilyomusun ooo offff içim gider yaa başım döner...fransız öpücüğü ile...

fransız öpücüğü tarifi özenle verilir ama facete burda kazen abi dürtmesin beni...

hava yapmayın face face diye kıızıyom haaa
burdada yaz az buçuk sil hemen

ne mi bende kız anlamadım açık yaz beeeeeeeeee

koptum ya
yazık bana ya öle pek özel kıyafetim yok.
eşim çok istiyor ama 2 dk. için para yatırma bunlara diyorum.

2 dk mı ne 2 dk sı nen günde yarımşardan bir bçuk saat az değil yane....

bide bağzısı yırtılyo yabana gidio ben onlara üzülyom benimkiler eskicek kız şimdi noel anne alcam kendime bak paylatım 5-6 sayfa geride gör gecelikleri...

geriye baktım kız bide çarşılara bakıcam alıcam 1 dene
kocem sevindirik olsun nennnnnnnnnnnnnn

sağol cnm evet iyiki söledin ben unuturdum çok işim varmış be....

benim kaynana birkere çamaşırımı toplamış iççamaşırı bölümü diilde altında bir dolap bölümü var orada benim jartolar neyse bakmış anlamamış herhalde ...

dyo kızım çoraplarını ayrı yere koysana anne dedim onlar takım ne takımı diyo...
eşim ordan dedi anne iççamaşırı bölümüne ne dokunyon onunkini koyma ayıp sen bıraksaydın yatağına die...iyi sölememe gerek bırakmadı.

diyecektim bak annecim oğlunun gönlünü etmek için ağzı ile çıkardığı jartolar bunlar hatta gecelikleri ile çıtçıtlanıp çok amaçlı kullanılıyor anlamdıysan resimli gösterem böyle anlatcaksın...

hımm bende çok kilo almadım 4 e girdim şimdi...

bakalım sonrası çocuk için koştur işin koştur kilo kalmaz sanırsam bende haa bide paris çok cnm bende o beni zinde formda tutuyor...sende devam et...

çocuk olduktan sonra paris maris olmuyor pek hihihihi.

ay kadın nerden bilsin yazık. onun zamanında jarto mu vardı garibim çorap sanmış.
benim jartom filan yok.

görsel resimli annlat delü garuuuuuuuuuuu
kopardın beni sen burda

güneşşşşşş nan çok uygunmuş bu site beeee
acep k.kartıyla alsak güvenilir mi
orjinal mi gerçekten
calvin klein euoropa kalmamış stoklarda beeeeeeee

ağzıylamı çıkarıyorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…